Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yellowski

Czy faktycznie filigranowe dziewczyny są bardziej ciasne.

Polecane posty

A gdzie jest napisane że ona jest filigranowa? Jak na moje oko to babka średnich rozmiarów :)

Gość szczerze mówiąc
to niskie dziewczyny maja z reguły kródka a szeroką a te wysokie ciasna a długą...

Dla mnie takie zachowania to już wynaturzenie. Podobnie jak fisting i seks analny. I mówię to jako osoba absolutnie nie konserwatywna. Z moim Holenderkiem robimy w łóżku naprawdę wiele różnych rzeczy. Przepadamy za wszelkiego rodzaju lizaniem i smakołykami w łóżku :) Dodam że ja jestem filigranowa a on to...tzw. kawał chłopa :)

Gość szczerze mówiąc
xxl jaka kobyłe, masz jakis kompleksna punkcie wzrostu???

No nie da sie ukryć że laska powyżej 170cm przy kości to kobyła. Niska i przy kości to kuleczka - tez nieciekawie.

:O :O :O fuuujjjj Ten filmik mnie utwierdził w przekonaniu że jak kiedyś zajdę w ciążę to na pewno będę rodzić przez cesarskie cięcie :)

Gość szekspir
myslisz jek nastek ktory wyssal by wszystko(krowe tez) badz soba

Gość X_X_L
nie mam kompleksu na pkt wzrostu, mam 184 cm, ale wole filigranowe kobietki, lubie ten kontrast, po prostu. A ze z reguly maja malutkie ciipki i sa zwinne, coż- uwielbiam takie

# X_X_L No to jesteś wysoki - przynajmniej z mojego punktu widzenia (161cm). Masz naprawdę bardzo dobry wzrost dla filigranowych kobiet które lubią dysproporcje fizyczną, bo to też musi mieć swoje granice - powyżej 190cm to już trochę zbyt duża różnica. Mój mężczyzna ma 189cm, jest dość mocno zbudowany i czasami czuję sie przy nim bardzo malutka. To super uczucie do momentu sprzeczki... Wtedy mam wrażenie ze brakuje mi fizycznych sił walki z nim. Walki okresowej, oczywiście :)

Gość ababababababa
hmm a ja mam 170,50kg jestem kobyłą?!:(:(:(buuu??

Gość ppppppppp
ja tam wole wysokie te małe maja krótkie nogi i przysadziste tyłki, a nawet jak są jako takie to po urodzeniu dziecka tragedia-robią sie z nich przysadziste baby. co do ciasności nie zależy od budowy ciała

A propos wzrostu i długości nóg to na innym topiku znalazłam bardzo doby post więc go tu wkleję. Akurat dziewczyna tego samego wzrostu co ja :) Jeszcze dwa słowa na temat ciąży - jeśli kobieta nie zadba w czasie ciąży i po urodzeniu dziecka o sylwetce to z niskiej zrobi się przysadzisty karakan a z wysokiej kobyła. 23.07] 22:19 lucca Ja również nie rozumiem kompleksu niskiego wzrostu, szczególnie u kobiet - że niby wysokie dziewczyny mają dłuższe nogi. OK mają dłuższe, ale o ile? Wystarczy zrobić krótkie przeliczenie... Laska która jest np: ode mnie wyższa o 10 cm, czyli ma 171cm i jest uważana za wysoką (ja mam 161cm) ma średnio i przy bardzo korzystnym układzie nogi ode mnie dłuższe o 5cm. A teraz weźcie linijkę i zobaczcie ile to jest 5cm Brak wyobraźni to częsty powód wielu kompleksów i tworząca wielu stereotypów typu wysoka - długie nogi, niska - krótkie nogi. W tym przypadku jeszcze w grę wchodzą proporcje, które nie mają nic wspólnego ze wzrostem. I gdzie tu logika?

Gość kfk
otóż to PROPORCJE niskie kobiety maja inne proporcje ciałA. Osoby wysokie mają dłuzsze kończyny- najbardziej to widać u koszykarzy. Niska tak pod warunkiem ze jest b. drobna.

Ja przy wzroście 161cm ważę 40kg, a moje nogi to 78cm. Nie zamieniłabym swojej figury na żadną inną :) Proporcje mają związek z genetyką a nie wzrostem. Jest dużo ludzi wysokich i nieproporcjonalnych. Nie twórzmy kolejnych mitów :)

Gość malutka_dziewczynka
Pozwole sobie rowniez zabrac glos w tej sprawie. Jestem niewysoka, wlasciwie mała, bo mam niecałe 155 cm wzrostu. Nie uwazam zebym miala krótkie nogi, napewno sa centymetrowo krotsze niz u np 170cm dziewczyny ale wizualnie sa ok, nie mam "urwanego" tylka itp. Poza tym, dziwi mnie troche ze faceci tak krytykuja niskie dziewczyny, podczas gdy sami tez w duzej wiekszosci sa knypkowaci, maja 170 cm no moze troszke wiecej, a moze i mniej. I tez niekoniecznie maja idealne figury i niekoniecznie sobie swietnie radza w zyciu. Nie macie Zadnych kompleksow - ani zwiazanych z wygladem fizycznym, ani intelektualnych, - tylko same wymagania. Pewnie naogladaliscie sie kobiet przerobionych w programach graficznych - stad te niedoscignione i nierealne marzenia. Panowie- spojrzcie tez na siebie, poza tym ja nie uwazam zebym byla niegodna uwagi tylko dlatego ze mam 154 cm, mam wiele innych atutow, nie jestem jakims kaszalotem, dbam o siebie, mam swoje zdanie, uwazam ze jestem kobieca. A tak na marginesie, to najlepsze - wymarzone wymiary maja gumowe lalki:) Pozdrawiam:)

Gość to dlaczego
T o dlaczego nie ma niskich modelek?

Gość malutka_dziewczynka
Ja nie mowie ze mam najbardziej idealna figure na swiecie, kanony piekna sie zmieniaja, Oczywiscie ze znajdziesz zgrabniejsza ode mnie i mniej zgrabna tez. Nawet znajdziesz wysoką, ktora bedzie mniej zgrabna ode mnie. Ale ludzie sa rozni. A Ty jestes modelem? Dlaczego? Czy przez to ze nie jestes modelem, masz nizsze poczucie wlasnej wartosci? Jesli tak, to wspolczuje.

Gość olenka malenka
Ja jestem drobna, mam 160 cm i 50 kg, mój pan jest dużo, dużo ode mie większy, jestem ciasna, ale cos Ci powiem, wchodzi we mnie bez problemu, musze byc tylko bardzo wilgotna, łapkę ma spora a do połowy i wchodzi, to kwestia partnera, podejścia, po wszystkim z powrotem wracam do swoich wymiarów Takze powodzenia Dodam jestem filigranowa, a lubie dużych panów z duzymi rozmiarami Podejdrzewam, że większośćpoodbnych do mnie dziewcząt również Bądź czuły i podnieć ją tak, ze wślizniesz sie w nią,nawet nie będziesz wiedział kiedy

# malutka_dziewczynka Nie generalizuj proszę! Ja znalazłam wysokiego, wysportowanego, bardzo dobrze radzącego sobie w życiu, czułego, ciepłego i energicznego mężczyznę, który uwielbia moją drobna sylwetkę :)

Gość vigor
Kobiety o wzroście 160-165 uwielbiają wysokich i mocno zbudowanych facetów ... z wzajemnością !!!

Jako kobieta mieszcząca się w tych granicach w 100% potwierdzam Twoją tezę świecąc przykładem ;)

Gość bzzdurry
Co to za bzdury mierzyć kobiety miarą pochwy- TEGO NIE DA SIę ZMIERZYć. Przy wiekszym podniecenui moze być złudzenie luźniejszej pochwy i odwrotnie. Osobiście nie zwracam uwagi na niskie kobiety wię c nie mogę porównywać. Pozdrawiam szczupłe panie powyżej 175 cm.

Gość malutka_dziewczynka
Osobiście nie zwracam uwagi na głupich facetów :)

# malutka_dziewczynka Hej! Nie radzę się denerwować bo możesz się tym ośmieszyć. Raz - ma prawo do takiego gustu. Dwa - jest bardzo dużo mężczyzn którzy uwielbiają drobne kobiety i on tego nie zmieni nawet jeśli wyjdzie na ulice i będzie krzyczał, że niskie kobiety są nieatrakcyjne. Trzy - nie zwracam uwagi na mężczyzn dla których wygląd kobiety odgrywa kluczową role mimo że jestem bardzo atrakcyjna fizycznie i jest wielu mężczyzn, którzy chętnie by się ze mną i mnie podobnymi dziewczynami, spotykali tylko po to żeby na nas popatrzeć. Przecież nie porozmawiać - z takimi mężczyznami zazwyczaj nie ma o czym porozmawiać. :)

Gość malutka_dziewczynka
nyana, ale ja sie z tego wszystkiego smieje:) A te moje docinki to tak wiesz, na marginesie:). Wiem, ze kobiecosci nie zmierzy sie centymetrem, a to ze niektorzy o tym jeszcze nie wiedzą - coz ich strata.

Cztery - podejrzewam że to nie mężczyzna tylko \"szczupła pani powyżej 175cm\" której żal tyłek ściska że wysocy mężczyźni zwracają uwagę na filigranowe kobiety :) Wielu wysokim laskom wydaje się że niskie dziewczyny nie powinny \'brać się\' za wysokich. A to niby czemu? Co kto lubi, moja droga :) :) :)

osoba mająca 160cm wzrostu i 50kg wagi nie jest filigranowa!!!!! jest niska i szczupła (?) ale nie FILIGRANOWA! filigranowa osoba jest drobniutka - przy tych 160cm mogłaby ważyć ok 40kilku (do 45 max) kg siostry olesn zanim zaczeły się odchudzać były filigranowe, czy edyta herbuś jest - nieduża ale przede wszystkim DROBNA ja mam 165cm i ważę 45kg - i mogę powiedzieć o sobie że jestem filigranowa