Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yellowski

Czy faktycznie filigranowe dziewczyny są bardziej ciasne.

Polecane posty

Gość malutka_dziewczynka
Samanta, to czy ja przy wzroscie 154 cm, aby nazwac sie filigranowa powinnam wazyc 34 kg? :) A moze nigdy nie bede filigranowa? :)hihihihi

Gość malutka_dziewczynka
Poza tym, to filigranowosc tez zalezy od budowy kosci, jak ktos jest grubokoscisty to chocby wazyl 40 kg to bedzie wychudzony a nie filigranowy.

nie aż tak:) ale osoba 160cm i 50kg nie jest filigranową na pewno pamiętam z akfe Malutką czy jakiś taki miała nick - ma 150cm (lub 155 ups nie pamiętam dokładnie) i waży 40kg chyba - to jest filigranowa osoba.. wg mnie

161cm i 40kg - jestem filigranowa, ale nie wychudzona :) Bardzo lubię moja sylwetkę i ciało :)

Gość malutka_dziewczynka
a ja mam 154 cm i 45 kg, i tez uwazam ze jestem filigranowa :)

Gość X_X_L
odswierzam

Jaka tam anoreksja...?! Normalna waga dla takiego wzrostu :)

Gość dziewczynanazastrzyku
Ja nie wiem skad takie stereotypy sie biora. Sama mam 176cm wzrostu, 32 lata (nie rodzilam), moja waga na przelomienie lat wachala sie od 58kg a najwyzsza byla 80 :-( tak wiec nie jestem jakas kruszyna ale... zawsze slyszalam, ze jestem bardzo ciasna, i wcale nie musial to powiedziec ktos z bardzo duzym penisem. Sama sie czuje ciasna i tyle.:-D

Gość dziewczynanazastrzyku
🌻Ja nie wiem skad takie stereotypy sie biora. Sama mam 176cm wzrostu, 32 lata (nie rodzilam), moja waga na przelomienie lat wachala sie od 58kg a najwyzsza byla 80 :-( tak wiec nie jestem jakas kruszyna ale... zawsze slyszalam, ze jestem bardzo ciasna, i wcale nie musial to powiedziec ktos z bardzo duzym penisem. Sama sie czuje ciasna i tyle.:-D

Gość kolejnabzdura

Gość ppppppppppppp
to jest pojęcie wirtualne

Gość TO BZDURA
PRZECZYTAŁAM TYLKO PYTANIE I JUŻ SIE ZBULWERSOWAŁAM.. BO CZY KAŻDY WYSOKI LUB GRUBY FACET MA POTEŻNEGO FIUTA?? NO NIE, TAK SAMO NIE KAŻDY NISKI I CHUDY MA MAŁEGO.. Z KOBIETAMI JEST TAK SAMO, WYGLĄD ZEWNETRZNY NIE MA WPŁYWU NA TO JAKIE MAMY CIPKI!!

Gość Onon
Ja sądzę, że jednak dziewczyny filigranowe i szczupłe sa ciasniejsze od tych wysokich. tako powyżej 175 cm napewno ma pojemna szparę. Ach schrupałym taka malutka i szczupłą jak nyana_.

Gość cieekawy
odswierzam

Gość X_X_L
odswierzam

Gość jygi
no a jak taka filigramowa przytyje 20 kg to już nie będzie ciasna?

Onon ---> Jestem dość wysoka, mam 170 cm wzrostu i nigdy nie uprawiałam seksu. Ja też nie jestem tak ciasna jak filigranowe panienki? :O

Gość jygi
a jak ktoś jest b. drobny tylko tłusty?

a ja mam 177 wzrostu i na pewno nie jestem rozepchana, przeciwnie:P wiec stanowczo obalam stereotypy ze tylko niskie panny mają ciasne szparki:D

Gość naranana
A ja mam 164 cm wzrostu i nie wiem ile waze,wiem tylko,ze moje wymiary to 83-61-88 wiec filigranowa nie jestem,bylam jak mialam 56 w tali;p i mimo,ze jestem niska wcale nie mam krotkich nog,wrecz przeciwnie,w proporcji do reszt ciala sa dlugie a ponadto smukle i zgrabne.I tak...jestem ciasna:)

Gość ciasna czy nie ciasna
dziewczyny cwiczcie miesnie kegla ! Ja kiedys mialem taka dziewczyne ze odbywalismy stosunek tylko przy pomocy tych miesni . I powiem wam ze bylo to duuuzo lepsze niz obciag z polykiem . Po prostu niesamowite !!! :classic_cool:

Gość a skąd wiecie
jakie macie szparki? Ja tam nie wiem czy jestem ciasna czy rozepchana :P

Gość a skąd wiecie
Chyba dla wielu osób filigranowa znaczy z niedowagą właśnie się doczytałam.

Gość Arnold-
Ludzie nie twórzcie tutaj jakiś nowych idiotycznych stereotypów! Szerokość pochwy na pewno nie zależy od wzrostu. Mogę was o tym zapewnić. Znam karzełka, który jest wyjątkowo rozklepany!

Gość mikimouse11
z tymi mięśniami kegla to chodzi o zaciskanie podczas stosunku?? ale to chyba każda kobieta potrafi bo ja to umiem od zawsze

to zalezy czy ma bardzo wąskie biodra czy nie, ja mam wąskie biodra i tam tez mam wąsko:) dlatego jak koleś ma wilkiego to boli czasem jak za glęboko pcha albo w jakiejś pozycji niedogodnej, wiec to zalezy