Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic szybko

dostalam rozwolnienia a tabletke mam brac co robic?????????

Polecane posty

Gość co robic szybko

o 18 mialam wziasc3 tabletke Cilestu z nowego opakowania ale przed 18 dostalam rozwolnienia i juz do kibelka nie latam ale czuje ze w jelitach ze mi sie dalej przewraca. co robic przyjac tabletke? boje sie ze zle sie wchlonie

Gość alfonsowicz
sprawdz na ulotce, ale chyba możesz przyjąc do 24h. jeżeli tak jest to się wstrzymaj.

Gość co robic szybko
ale juz do kibelka nie chodze wiec moge chyba juz ja przyjac co? bo pol godziny temu mialam wziasc

poczekaj jeszcze trochę jak spóźnisz ze 2 godziny to nic sie nie stanie,, a jak zaraz ci sie wróci to może być gorzej

Gość co robic szybko
wlasnie polknelam tabletke , nie wiem a jezeli bedzie mnie krecilo a nie pojde do kibelka sie wyproznic to tabletka sie dobrze wchlonie?

no właśnie nie i o tym pisałam :( to jeszcze zależy jak szybko po zażyciu pójdziesz do toalety. na ulotce pisze że coś koło 3 godzin (ale pewna nie jestem bo nie mam żadnej żeby sprawdzić) ona potrzebuje. wiec lepiej żeby ci sie nie zachciało wcześniej.

Gość co robic szybko
w sumie to bylo tak ze tylko raz mnie przeczyscilo tzn jednorazowe rozwolnienie i potem juz nic ale caly czas brzuch mnie tak boli i kreci mi w brzuchu i wlasnie polknelam tabletke i czy jezeli sie teraz nie wyproznie to dobrze sie wchlonie?????mimo ze mi w jelitach bedzie skakalo????

wydaje mi sie że tak. chodzi przecież o to żeby sie tej tabletki nie pozbyć z organizmu. :)

Gość co robic szybko
a jezeli bedzie mi sie chcialo a bede powstrzymywala to wchlonie sie dobrze? u mnie w cilescie pisze ze jezeli wystapia wymioty lub ciezka biegunka w ciagu 3 godz od przyjecia tabletki to antykoncepcja moze byc oslabiona

sorki ale wydaje mi sie że jeśli to biegunka, to jak ci sie zachce to zadne powstrzymywanie nic nie da! nie martw sie na zapas, jak coś pójdzie nie tak to po prostu używajcie gumek do końca cyklu i już, to chyba będzie najpewniejsze :)

Gość co robic szybko
mialam w sumie wziasc tabletke o 18 a wzielam o 18.40 chyba nie ma znaczenia ze sie spoznilam bo do 12 godzin ponoc mozna sie spoznic z przyjeciem

Gość co robic szybko
do konca cyklu???? a nie przez 7 dni tylko?

nie no jeśli jej nie zwrócisz to nie ma sprawy, takie spóźnienie to jest nic. nie wpadajmy w paranoję!

Gość co robic szybko
ale chodzi tez o to ze wczoraj mialam zblizenie z chlopakiem i co teraz jak tabletk sie zle wchlonie? schizy mam. ale jak sie wyproznie(a jelita beda mi zle pracowaly) to tabletka sie dobrze wchlonie??????sorry ze tak pytam natretnie ale juz sie schizuje

Gość co robic szybko
do tego wyzej mialo byc ALE JAK SIE NIE WYPROZNIE