carmellova 0 Napisano Luty 13, 2007 Dzisiaj mija 4 dzień po skonczeniu opakowania tabletek. I nic:( Zawsze dostawalam okres 4 dnia kolo poludnia. Boję się, że coś mogło pójść nie tak. W tym miesiącu zmienilam godzinę brania tabletek z 11.00 na 21.30, kochałam się z moim mężczyzną może 4 razy i za kazdym razem nie bylo wytrysku do środka, no i mialam jeszcze wczoraj gęsty, lepki śluz... Czy któraś z was dostala kiedys okresu 5 dnia???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to nie jest banalne Napisano Luty 13, 2007 nie.... dostalam... bylam w ciazy... dokladnie taka sama sytuacja jak u ciebie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carmellova 0 Napisano Luty 13, 2007 up... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uppuppup Napisano Luty 13, 2007 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dizzy.ok 0 Napisano Luty 13, 2007 ja dostaje zazwyczaj 5 dnia wiec nie masz sie czym martwic, raz nawet dostałam 6 dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carmellova 0 Napisano Luty 13, 2007 proszę o pomoc :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość carelful Napisano Luty 13, 2007 Mi dziś mija 5 dzien. Zawsze brałam regularnie i miałam wytryski do środka. Jestem załamana. zazwyczaj miałam w polowie 3-4 dnia. Jak wpadłam to niewiem co zrobie......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość carelful Napisano Luty 13, 2007 wytryski podczas stosunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość carelful Napisano Luty 13, 2007 czy ktos jeszcze czekał dłuzej????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carmellova 0 Napisano Luty 13, 2007 carelful... mogę nas pocieszyc tylko tym że : po pierwsze to jest w koncu 99.8 % pewnosci, ze nie wpadlysmy, po 2 czesto sie przesuwa, czasami dziewczyny dostaja zazwyczaj 3-4 dnia a potem ze stresu 7... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość carelful Napisano Luty 13, 2007 Dzieki! Niby to wiem ale wiesz.......... Ja teraz niemoge wpasc.....mam poukładane zycie najlepszego faceta na swiecie i mamy mnostwo planow na przyszlosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carmellova 0 Napisano Luty 13, 2007 Wszystko musi byc dobrze :) Najwazniejsze to czuc, ze ma się kogos przy sobie :) A jaki masz śluz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 2 lata brania tabsow Napisano Luty 13, 2007 czwartek do 12h jak w zegarkuu az tu nagle piatek nic sobota nic dopiero niedzielaa i tak raz mialam pierwszy i ostatni gdy spytalam czy moze cos nie tak to on na to jakby bylo cos nie tak to by wogole okresu nie byloo do dzis nie wiem czemu akurat wtedy tak mi jakos dziwnie sie pojawil a teraz znowu czwartek do 12h to jest organizm nie mozemy nigdy wszystkiego przewidziecc czasami pojawi sie jakas usterka awaria czy co tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość carelful Napisano Luty 13, 2007 A jest mozliwe ze wogule nie dostane okresu bo na ulotce tak kiedys przeczytałam?????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość carelful Napisano Luty 13, 2007 przeczytałam w tej ulotce ze jest mozliwe ze okres moze sie nie pojawic. Jak wy myslicie jest to mozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carmellova 0 Napisano Luty 13, 2007 po prostu nie wiem, uwazam, ze to wyjątkowo nietypowa i rzadka sytuacja ktora nalezaloby zglosic lekarzowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość carelful Napisano Luty 14, 2007 Dzieki dziewczyny!!!! dostałam okres to napewno dzieki wam, myslałam ze zawsze musi byc po 3-4 dniach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carmellova 0 Napisano Luty 14, 2007 u mnie nic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dizzy.ok 0 Napisano Luty 14, 2007 Spokojnie, mi przez sesje tak się przesunął, że dostał 6 dnia. Może się zdarzyć, że okres się nie pojawi,ale jeśli wszystko robiło się jak należy, przyjmowało regularnie i nie brało antybiotyków lub nie piło dziurawca, to nie ma się czy martwić, a dla pewności można zrobić test jeśli okres się wogóle nie pojawi. heh teraz to mi sie łatwo mówi, a jak nie dostałam okresu 5 dnia to już panikowałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach