Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkamajkamajka

poleccie cos na wypadajacwe wlosy przez antykoncepcje... mialyscie taki problem?

Polecane posty

Gość majkamajkamajka

jak mialyscie taki problem jak ja - przez tabletki antykoncepcyjne wlosy wylatuja mi garsciami :( , zmienilam pare dni temu na inne tabl anty... ale jeszcze za wczesnie by ocenic czy wlosy nie wypadaja juz tak...- to piszcie, jakie sa dobre szampony na wypadanie, odzywki itp itd!!! Z tabletek to wiem ze trzeba jesc skrzyp i drozdze ( jadlam je caly czas i nie pomogly :( ) ale moze sa jeszcze inne dobre specyfiki??? Piszcie! Pozdrawiam

Gość Ewka24
Mam to samo, wlosy wypadaja jak po chemioterapii. Udaj sie do dermatologa, bo mi juz trroche pomoglo, a przepisala mi Vit. A, i cynk, a taki cynk jest tylko na recepte. Bralam wszystko i nic. Idz do lekarza!

Gość majkamajkamajka
tak? a po jakich Ci tak wylecialy wlosy? ja zazywalam przez rok yasmin... i w koncu lekarz stwierdzil ze to moga one to powodowac i zmienil mi na novynette... ale nic poza tym nie wskazal co robic:/ czy mowic do dermatologa ze bralam yasmin a teraz novynette? a dermatolog robil Ci jakies badania czy od razu przepisal cynk i vit A? chyba jutro pojde sie zarejestrowac do dermatologa... napisz cos wiecej jak mozesz