Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysia pysia...

Kto ma świnke morską?? Czy też zjada swoje odchody? Czy to normalne??

Polecane posty

Gość mysia pysia...

tak to normalne ... tez mam swinke i zjada swoje kupki :)

Gość moja też
zjada swoje bobki :)

Gość całkowicie normalne
świniki tak robią żeby odtworzyć flore bakteryjną. Wszystkie tak robią i to zupełnie normalne.

Gość całkowicie normalne
ja tam całuje :-p

Gość świnki króliki i chomiki
tak robią. Bo jedzą zieleninę i mają w przewodzie pokarmowym bakterei, które pomagają rozkłądać cellulozę. I te kupy nie są jeszcez tak przetrawione, więc jedza je ponownie po pierwsze, zeby spowrotem wszamac te bakterie, po drugie, żeby dokłądnie wykorzystać pokarm, który juz nadtrawiły. Bo nie mają az taki długiego przewodu pokarmowego i wyspecjalizowanego jak krowy, a przeciez muszą tę zielenine jakoś przyswajać, żeby żyć.

Też mam prosiaczka i też zjada kupki, to normalne ;) Ale co mnie rozśmieszyło - że ten temat zaistniał na forum Zdrowie i Uroda :D

Gość mysia pysia...
No tak bo tutaj łatwo założyć nowy temat, nie trzeba sie logować itp. A poza tym są tu normalni ludzie którzy normalnie odpowiadają. Ja znalazłam maja przed wczoraj na przystanku ktoś ją zostawił biedna na mrozie była :( to ją wzięłam i sie nia zajęłam. Ci ludzie to też nie maja rozumu :|

Gość sama jestes
:D

Gość mój syn ma
świnkę i uważam że to zwierze jest super :D . Krzyczy jak jest głodne , przychodzi sama do synka , nie gryzie JEST EXTRA. No i 11-sto latkowi nie sprawia trudności wymiana trocin i dbanie o nią :) . Muszę powiedzieć , że swinka jest tylko jego i dba o nią naprawdę profesjonalnie :) . Ma czysto i jest najedzona i extra się bawią.