Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy kupujac mydlo na wage

MYDLO NA WAGE, RECZNIE ROBIONE ITP

Polecane posty

Gość czy kupujac mydlo na wage

Chodzi mi o takie ozdobne mydelka ktore mozna kupic na wage, tak ladnie zapakowane np komus na prezent. Okolo 13 zl kosztuje 100 gram 100 gram = jakiej wielkosci prostokacika moge sie spoedziwac, wielkosci normalnych mydel dostepnych w drogeriach...??

Oczywiście że wypada kupić, dorzuć do tego np. laskę wanilii jeżeli kupujesz waniliowe, laskę cynamonu jeśli o cynamonowym aromacie.Czy kup zestaw mydełek w eleganckim drewnianym pudełku, można takie kupić w mydlarniach. a taki prostokącik to będzie właśnie mniej więcej jak mydło, tylko nieco cieńszy.

Bardzo lubię takie mydełka i sama kupuję :) na prezent również super pomysł :D Ja osobiście lubię morskie zapachy i z dzikiej orchidei ale ładny jest też cynamon, kokos czy malina :)

Takie mydełko to bardzo fajny prezent. Osobiście miałam kiedys pomarańczowo - marchewkowe - oj nieczęsto zdaza sie zeby kosmetyk pachniał równie pięknie co naturalnie, czułam sie jakbym sie kapała w soku :)

Gość ulalaaaaaaaaaaaaala
chilli, chyba założycielka wie, że są różnej wielkosci, ale pytała o 100 gram:):):)czytaj ze zrozumieniem:D:

mam wlasnie mydelko zwyklle przed soba (bylam na zakupach :P:P) i pisze na nim 100g wiec waga beda takie same. ja mialam kiedys takie mydelko z czech jak jeszcze w polsce nie bylo. slicznie pachna ale tak brzydko mi rozmoklo chco wcale nie plywalo w wodzie. soni zazwyczaj kroja z takich wiekszych kostek dowolna wielkosc. mozesz kupic wiec caly zestaw. btw fajny prezencik. zwlaszcza ze w sklepach mozna dostac do kompletu balsamy do ciala czy plyn do kompieli o tym samym zapachu.

ulalaaaaaaaaaaaaala ty czytaj ze zrozumieniem chyba pytała jakiej są wielkości! A są różnej bo to zależy od kształtu :P Waniliowy budyń też napisała coś o wielkości a tego nie da się określić ja np. mam okrągłe i nie mogę go porównać z normalnym mydłem :D

Dokładnie, ja kupiłam niedawno okrągłe mydełko o zapachu zielonej herbaty w kształcie plasterka cytryny - okrągłe mydełka jak do tej pory spotkałam na razie tylko w hotelach :D:D Ale było to 100g - po prostu jest to mniej więcej duży, grubszy plaster cytryny, jeżeli mowa o okrągłym. Te, które są kwadratowe mi przypominają pajdę chleba :D Ale miałam niedawno naprawdę piękne, z kawałkami mydełka w kształcie truskawki :)

Gość gość
Uwielbiam takie mydełka, bo mają intensywniejszy zapach od zwykłych. Fakt, są droższe ale raz na jakiś czas można sobie kupić. Ja lubię mydełka z firmy Lavea, długo utrzymują zapach na ciele, a mydło pomarańczowe z peelingiem bije wszystkie inne na głowę. Kocham, kocham, kocham! Chodzi mi o takie: http://www.kwiatyupominki.net/mydlo-na-wage-pomaranczowe-gabka-loofah-90-p-85.html

Gość Murrekk
zrob sobie sama - zalej kure zasada