Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to się naucz

dziewczyny czy wy też wszystko zalewacie podczas okresu?

Polecane posty

Gość to się naucz

bo mi się brudzą majtki piżama a nawet pościel czym do prać? a może wywalacie?

Gość Salchicha
tez tak mam,ale piore normalnie,mama mi mowila,ze najlepiej najpierw zamoczyc w zimnej wodzie,ale jestem za leniwa i wole wrzucic do pralki,ale staram sie w te dni zakladac ciemne rzeczy

Gość CYTOLOGIA
tez daje plame :P

Gość GHGHGHG
ja tez plamie majtki i wwszystko:(

jak nosilam podpaski to zawsze mialam zalane wszystko..wlaczonie z ciuchami ktore mialam na sobie;/ a posciel..hehe....,zaczelam w koncu spac na folii.. ale odkad nosze tylko tampony to nie ma ani sladu po krwi :D

Gość majjaaa
Kiedys tez tak mialam - w wieku 16-18 lat. Teraz mi sie odmienilo i az pytalam ginekologa, czy takie skape miesiaczki jakie mam teraz sa normalne. Ale wsyzstko to podobno normalne, a fizjologia kobiety sie zmienia...

Gość mocno krwawiąca
O dziwo mam bardzo silne krwawienie w nocy i momentami zdarzyło mi się poplamić majtki, piżamę i prześcieradło. Na noc stosuję podpaski Always (te największe) i już nie mam takiego problemu, wstaję nad ranem zmieniam podpaskę i śpię dalej. Prześcieradło i piżamy dopierałam bez problemu (krew miesiączkowa łatwo schodzi), z majtkami był problem, ale zazwyczaj moczyłam je w ciepłej wodzie, potem mocno tarłam proszkiem i było ok.