Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalona mature

zauroczenie i romans w młodszym od siebie

Polecane posty

Gość kobieto czym się łamiesz
masz seks rób to i ciszę zachowa tylko żeby się nie wydało. Czemu histeryzujesz

Gość rafurr
Autorko, mam wrażenie, że jego szantaż to baaaaaaaardzo wygodny dla ciebie wykręt, żeby tę sytuację kontynuować. Dobrze ktoś tu napisał: to cię nawet kręci, że jesteś taka niewolnica, ma cię w garści itd. Tymczasem kobieto, bądź poważna. Zdarzył ci się jenorazowy wyskok, bardzo brzydko, ale chyba jednak rozsądniej powiedzieć mężowi, albo tez zaryzykować, że młokos wcale nie spełni swoich szantaży niż brnąc w to dalej (i ulegac szantażowi, czyl w zasadzie dawać dupy pod groźbą). To się dopiero pan mąż zdziwi, jak się dowie, że młodzian obrabia cię od roku. Więc przejrzyj na oczy i skoncz z tym. A w razie czego wywrócisz kota do góry ogonem, że tak, młodzian się przystawiał ale dostał kosza i teraz się mści - oj wiesz, jak zamącić głowie panu mężowi. W każdym razie obudź się kobieto, bo nie jesteś w sytaucji bezwyjściowej, tylko najwyrźniej macica się swędzi z aptetytu ma młodego ogiera.

Gość Brondynka
Postrasz go, że jestes w ciąży, albo, że go oskarżysz i gwałt to sie odczepi... Qrcze, tak się zastanawiam, czy nie będe w takiej sytuacji jak ty, wprawdzie jestem wolna, ale nie chciałabym, żeby sie wydało, że sie spotykam z 20 lat młodszym przystojniakiem...

rafurr Widzisz my to kapujemy. Pewnie jej to odpowiada. To psychologia. Patrz ma partnera rodzine stateczne życie. Mąż ją rźnie ileź moźna się rźnąć z tym samym frajerem. Pewnie wie kiedy przyjeźdża i czeka już sama wydepilowana i zadbana. Takie są kobiety!!!!!!!Myślicue,że ona jest głupia i na takie pomysły nie wpadłą jakie proponowaliśćie. Na pewno wpadła, tylko jej to pasuje!!!!!!KONIEC!!!!

aj cos widze ze tu tylko Panowie sie wypowiadaja i jacy oburzeni..ojojoj zabolała was meska duma heheeheeheehe

Gość taka_ona
a ja życzę autorce tego tematu, żeby prawda wyszła na jaw... :D żeby mąż się dowiedział, że jego "boską" żonkę bzykał napalony małolat... kłamstwo ma krótkie nogi - więc prędzej lub później ślubny o tym się dowie... czego życzę całym sercem :D :P

O widzę podejście kobiety dziwne, na ogół w tym topiku bronicie koleżanki. Czemu szlona mature milczy?

Gość ola 32
Zabrnęłaś w to. Miałam skok w bok z 21 latkiem nad morzem. Ciepło,morze opaone ciała. Prztnam ze mi sie to podobało. Pewnie w wasz zwiazek wkradla sie nuda,traktujesz to jako urozmaiceni

Gość ALE ZAPASC
nie no ja nie moge zeby puszczać się pod okiem męza

Gość yeti56
ha ha ha lubisz to nie..............????????

Gość oloboga
no nie ale upadek moralny

Gość szalona mature
Ojej, rozumiem wasze słowa. Cały problem,że też pomyślałam jak tu uwolnić się od niego. Tylko problem jest taki,że on te igraszki nagrał kamerą i jeszcze dał mi ironicznie kopię. Powiedział,że orginał będzie jego tajemnicą. Macie rację stoję przed dylematem: dawać dalej?powiedzieć prawdę mężowi? Ale jak on się dowie,że to trwało tak długo, to aż się boję mysleć

Gość Atrakcyjny Singiel
O!Młpody chłopak widzę i robotę robi chyba dobrze robi..... Ha HA

Gość Santorini
moja kumpela ma 37 lat i tez miała 19 latka. mało tego zaszła w ciąze:D hehehe to chyba za kare

Gość Atrakcyjny Singiel
Heee efekt uboczny. Pohuśtała się i co....

Gość maturamatura
Dla kobiety czuć młodego peniksa to rozkosz...jeszcze jak tak pląsa......dla młokosa też rozkosz dymać 30 łoooooooooooo czują się jakby złapali Pan Boga za nogi

Gość Na ZAchodzie
Modne jest to co piszesz na Zachodzi widzę u nas też się mocno trzyma

Gość marhon
J mam 25 lat i mam romans z 35 letnia kobieta.Mi ise podba.dla niej tez.jest w miarem spokojna.Ma pikne nogi i biust.byla pijana na imprezie ja nie bo dopiero wpadlem.szla do lazienki nagle pocalowala mnie.no to ja ja tez.seks,seks,seks.byla naga rozebralem ja,lizalem cipke,i biust,macale,ona mi zrobila loda,jeszce sie ruchalismy i ruchalismyy,lizalem jej stopy,nogi,biusti cipke.dlugo to trwalo bo to bylo fajne.a tera juz jestem z nia.

Gość wściekła macica
a kto uwierzy gówniarzowi w jego bajeczki? chlopcy w tym wieku maja buuuuuuuuuujna wyobraznie, potraktuj to jako zart....

Gość 0898989089080980
uhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuuhuhuhhu

Gość Spokojnie_to_tylko_ja
Myślałem że mało rzeczy mnie zdziwi,ale cóż myliłem się. Dżizus jak można (przepraszam ale nie mogę użyć innych słów)być takim idiotą,kretynem ograniczonym umysłowo człowiekiem. Masz 30 lat a zachowujesz się jakbyś miała 16-17. Za przeproszeniem qrwa mać !!! Puszczasz się z jakimś gówniarzem,męża robisz w bambuko i jeszcze pozwalasz żeby ten gnój to wszystko NAGRYWAŁ !?!?!?!?!?!? Aż brak mi słów !!!! Nawet gdyby Cię nie szantażował to prędzej czy później pewnie by i tak się wydało. Ciekawe jakby jego stary znalazł taką kasetę u syneczka i zobaczył jak się pieprzy z żoną swojego kolegi. O_o Niestety ale nie mam szacunku dla takich ludzi. Chciałbym Ci jakoś pomóc ale niestety nie przychodzi mi nic do głowy. Btw. Usuń może cookies'y ze swojej przeglądarki bo a nuż stary sobie poprzegląda i wtopa gotowa.

Gość hod
chciałaś poczuć mlodego bolca to to masz za swoje.

Gość dobre dobre
ale suczka szok!

Gość ależ temat
i co? Jak teraz dymasz się z nim jeszcze, czy powiedziałaś prawdę?