Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie podam czarnulca

Wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek!!!

Polecane posty

--> kaska33 Ja nawet nie próbuję drwić sobie z uczuć. Na to święto właściwsze mi się zdaje określenie konformizm. Wszyscy na około nagle odczuwają potrzebę wyrażenia uczuć, nie wypada wychodzić z szeregu. ;) Co nie znaczy że ludzie nie mają do tego prawa. 🖐️

To święto epileptyków także wszystkim z tą chorobą 😍

--> pijawka Akurat.Z napisanego tekstu przebija skupienie mnicha klepiącego po raz setny ta sama mantre. :D

--> zwariowana ciupaska Jestem zupełnie wystarczająco zdystansowny. :classic_cool: Ide stont. Uniformizujcie się dalej, juz nie długo w szkołach będzie jak tutaj :P P.S. I przeczytajcioe to z dystansem. :P P.S. II. To nie podszyw. :p

Gość dla Ciebie Myrevin
🌻 i 👄 - za dystans :)

dzieki Ciupaska :) dziewczyny maja racje-wrzucmy na luz i bawmy sie dobrze....Myrevin --nie przynudzaj z konformizmem i dawaj nam tu po serduszku czy buziaczku!!!!! :P)

Gość osiołek_
osiołka łechta się nieco inaczej- no ale to trzeba wiedzieć jak :O :P

Nie jestem pewna czy osiołek chciałby byc łechtany przeze mnie w inny sposób ;)

Gość osiołek_
to ma problem :P

Gość osiołek_
no jasne Myrevin, że Ty to nie ja

Gość wiesia25
dla wszystkich samotnych w ten dzień całusków moc i gorące pozdro ----------------------********------********------------------------------ ------------------**---------**---**----------**---------------------------- ---------------**--------------**---------------**------------------------ ----------------**----------------------------**-------------------------- -----------------**-------------------------**---------------------------- -------------------**---------------------**------------------------------ ---------------------**-----------------**------------------------------ ------------------------**-----------**-------------------------------- ---------------------------**-----**------------------------------------ ------------------------------**----------------------------------------