Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatujestem

Gdzie można zabrać żonę na 15 rocznicę ślubu.

Polecane posty

Gość gość
debile odkopali temat z 2007r

Gość Serey
Zaskocz Swoją Ukochaną Niespodzianką, Którą Zapamięta Na Całe Życie! Spedzasz za duzo czasu pracujac? Koniec koncow robisz to dla swojej ukochanej, wszstkie twoje wysilki sa zadedykowane twojej ukochanej zeby uczynic ja szczesliwa. Tak bardzo chcesz byc przez nia ceniony. Chcesz zeby cie mocno tulila i calowala. Usluga wyjatkowych randek na dachach jest otwarta w Warszawie po raz pierwszy w historii. Beda one mialy miejsce w wiezowcu, ktory jest jednym z 20 najwyzszych budynkow w Warszawie. "Unique Dates Agency" oganizuje randki na dachach, oferujac panoramiczny widok na cale miasto. Goraco chcemy Ci pomoc. Troszczymy sie o to, zeby kazdy Twoj wysilek byl doceniony przez twoja ukochana. Ta randka z Toba pozostanie w jej pamieci na zawsze. Dowiedz sie, jak sprawic, aby to sie ziscilo. Czytaj tutaj https://www.facebook.com/groups/572891496182847

Gość gośćRennata
Mój mąż się poświęcił i zabrął mnie do SPA Srebrny Dzwon. Było cudownie... :)

Gość gość
Nie wiem dlaczego, ale mój mąż od zawsze chciał jechać do Leszna i przekonać się jakie to uczucie latać w tunelu aerodynamicznym, Tam też spędziliśmy swoją 5 rocznicę ślubu. I nawet tak sceptycznej osobie jak ja atrakcja się podobała.

Gość gość
Babo podszywie durnoto glupia:-)

Gość Anikaakak
Mnie mąż zabrał do hotelu RIALTO i spędzilismy tam weekend :) Bardzo fajne, klimatyczne miejsce :) I dobre śniadanie nam podali

Gość gość
a mnie w ostatni weekend zaprosił do spędzenia czasu w zamku krzyżackim w Rynie, na Mazurach. To była nasza 10 rocznica ślubu. Ja było? Cudownie... :D

Gość gość
Niedawno mialam 25rocznice slubu.Duzo wczesniej mąż powiedzial,ze chcialby aby ta rocznica byla prawdziwa i jak trzeba.Ogarnelo mnie glupie przeczucie,ze niepotrzebnie to gadał. Najpierw nie dojechal do domu,pozniej powiedzial,ze musi zostac w pracy,mnie sugerowal,zebym w kuchni gotowala,bo jak wroci to chetnie zje."Ale mnie zadnego prezentu juz nie zdązy kupic"-tak dodal na koniec...Skonczylo sie klotnia,awantura i pretensjami.....lepiej nie planowac...

Gość gość
a ja szukam pomysłu na 5 rocznicę;) wstępnie chce zone zabrac na lubelszczyzne bo tam się poznaliśmy;] do hotelu slowik w Poniatowej – przecudne miejsce jak z bajki;] idealne na romantyczne spacery, ale waham się tez miedzy tym a zagranica co myslicie? Jakis paryz np.?

Gość gość
Same prostackie reklamy od podupadajacych hotelkow i osrodkow, gdzie dramatycznie brakuje klientow, wiec spamuja po forach, bo na reklame ich nie stac. Masakra.

Gość gość
No dramat ta dyskusja. Pieprzenie o niczym lub banaly dla kretynek pod hasłem spa. Może z 2 pomysły na poziomie

Gość Gosiac1
Zabrakło jakiejkolwiek propozycji jaką masz wizję na tą rocznicę. Osobiście polecam pobyt w Warszawie i kolację w restauracji Bubbles na Piłsudskiego. Rewelacyjne jedzenie, polecam... Ceny lekko wyższe, ale warto z takiej okazji.

Gość va75
Dla mnie też jedyną godną polecenie restauracją jest " Bubbles" na Placu Piłsudskiego. Doskonała kuchnia i bardzo dobre szampany. Obsługa bez zarzutu.

Gość małgorzatazak
Córki dla mnie i męża na 25 rocznicę ślubu wykupiły weekend w hotelu Bończa w Szczecinie. Zajęli się nami bardzo dobrze i traktowali nas jako nowożeńców. Mieliśmy tam nocleg i jedzenie zapewnione i inne atrakcje, sauna itd.

Gość gość
Moi rodzice byli na swojej 20 rocznicy ślubu w Trzcielu w rancho Colorado. Bardzo im się podobało, miejsce o fajnej lokalizacji, piękna natura, z dala od tłoku, wkoło lasy, jeziora, konie, basen,a i pokoje hotelowe bardzo na plus.

Gość MyszkaKiszka-3

W sumie wszystko jedno, która to rocznica. Ważne by spędzić ją w wyjątkowym miejscu. Mi na przykład marzy się jakiś romantyczny wyjazd na weekend, więc podsuwam Wam kilka ciekawych propozycji: https://prezentokracja.pl/blog/romantyczne-miejsca-na-rocznice-slubu Proste do ogarnięcia i nie trzeba od razu myljona moneta.... 🙂