Samozwańczy przedstawiciel 0 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Edytowano 2 godziny temu przez Samozwańczy przedstawiciel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 499 Napisano 2 godziny temu Szkoda, że Minister Sikorski nie został Prezydentem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kde 8 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Szkoda, że Minister Sikorski nie został Prezydentem lecz sie łysa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 1 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Szkoda, że Minister Sikorski nie został Prezydentem Tusk do tego nie dopuścił. Podobno prywatnie nie cierpi Sikorskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 504 Napisano 2 godziny temu Gdyby Sikorski wystartował przeciw Karolowi Nawrockiemu, różnica w wyniku byłaby grubo ponad 500 tys. głosów na korzyść Nawrockiego. Tak przewidziałem wynik tuż przed wyborami w II turze. Hantle to Karol oczywiście. https://ibb.co/kZNDBZX 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 499 Napisano 1 godzinę temu 46 minut temu, BаzуI napisał: Tusk do tego nie dopuścił. Podobno prywatnie nie cierpi Sikorskiego. Prezydenta też nie lubi i unikają się. Są wywiady i mam nadzieję, że Minister Sikorski za 5 lat zostanie Prezydentem i to będzie mój Prezydent, nie gangster Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 499 Napisano 1 godzinę temu 44 minuty temu, RC + napisał: Gdyby Sikorski wystartował przeciw Karolowi Nawrockiemu, różnica w wyniku byłaby grubo ponad 500 tys. głosów na korzyść Nawrockiego. Tak przewidziałem wynik tuż przed wyborami w II turze. Hantle to Karol oczywiście. A ja zostanę przy swoim i szanuje Twój wybór i zdanie Ale to nigdy nie będzie mój Prezydent. Zresztą ostatnie wystąpienie Ministra Sikorskiego z dnia 19 listopada (wkleiłam link) mówi samo za sobie. Niestety temat szybko zniknął z anteny, a Śliwka jest tego świadkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 107 Napisano 1 godzinę temu Cham z Chobielina jak zwykle dał popis arogancji i głupoty a silniczki szczytują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 1 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, 250GodzinTak napisał: Prezydenta też nie lubi i unikają się. Są wywiady i mam nadzieję, że Minister Sikorski za 5 lat zostanie Prezydentem i to będzie mój Prezydent, nie gangster Za 5 lat Nawrocki zostanie wybrany na II turę, Tusk będzie w Brukseli a Platformą będzie kierował Kierwiński. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 499 Napisano 48 minut temu 11 minut temu, BаzуI napisał: Za 5 lat Nawrocki zostanie wybrany na II turę, Tusk będzie w Brukseli a Platformą będzie kierował Kierwiński. Za 5 lat Tusk skończy 73 lata i będzie siedział w domu w kapciach, podpierając się laseczką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 1 Napisano 45 minut temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Za 5 lat Tusk skończy 73 lata i będzie siedział w domu w kapciach, podpierając się laseczką. Nie będzie siedział w domu, będzie na emigracji w Brukseli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 499 Napisano 33 minuty temu 12 minut temu, BаzуI napisał: Nie będzie siedział w domu, będzie na emigracji w Brukseli. A świstak siedzi i zawija w sreberka. Tylko Radosław Sikorski na Prezydenta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 107 Napisano 17 minut temu 15 minut temu, 250GodzinTak napisał: A świstak siedzi i zawija w sreberka. Tylko Radosław Sikorski na Prezydenta Najpierw ktoś by go musiał wystawić. Zobacz sobie na wyniki prawyborów jaką miłością swojej partii jest darzony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 1 Napisano 7 minut temu 24 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A świstak siedzi i zawija w sreberka. Tylko Radosław Sikorski na Prezydenta Ze wszystkich nienadających się na prezydenta kandydatów, Sikorski nie nadaje się najbardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 499 Napisano 7 minut temu Przed chwilą, BаzуI napisał: Ze wszystkich nienadających się na prezydenta kandydatów, Sikorski nie nadaje się najbardziej. Jak najbardziej nadaje się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 1 Napisano 3 minuty temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jak najbardziej nadaje się Nawet Tusk i działacze PO tak nie uważają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach