Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lanka83

Anglia - Boscombe zna ktos to miasto?

Polecane posty

Gość lanka83

Witam , wybieram sie do Angli i mieszkać bedę w Boscombe. Jest ktos z tego miasta? Jade do pacy , moze jest ktoć chetny udzielić jakis rad, wskazówek? pozdrawiam

Gość tommy26
A co to gdzie to???, najlepiej szukac pracy w duzych miastacha nie w jakiejs dziurze, sam siedze teraz w doncaster bez roboty, wszyscy ci tylko obiecuja ze sie odezwa a to wszystko jedna wielka SCIEMA!!!!

jest to miejscowosc nad morzem , raczej wieksze miasto , jakies 80 km do londynu, tylko tyle wiem

Gość uuupppp
upupppppppppppppp

Gość halom29
Ja mieszkam od 5 m-cy i powiem ci ze Boscombe jest dzielnicą miasta Bournemouth, które lezy nad kanałem La Manche. Przecudowne letniskowe miasto. Jeżli masz juz załatwioną pracę to super, bo jednak jest tu sporo Polaków i o pracę niestety jest cięzko. Życze ci powodzenia.

Witam nareszcie sie ktos odezwał..... mam zalatwione mieszkanie, i podobno jakas przechodnia prace od zaraz , ale szukac musze czego tak czy siak, Troszke sie boje bo nie znam dobrze jezyka tz rozumie duzo , ale wymowa:(( mieszkanie mam ju załatwione nawet opłacone. Może napisz cos wiecej , albo na maila jesli masz ochote lanka83@o2.pl? jade z koleżanka ale chciałam poznać kogoś kto tam juz jest, kogoś życzliwego , bo podobno polak polakowi to nie zabardzo tam zyczy:) Pozdrawam