Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Do wszysto wiedzących

Polecane posty

Jak myślicie jak długo wasz partner wytrzymałby jazdę na ręcznym? ;)

Gość bardzo latwo
:O

Gość z drugiej strony
my myślimy, że nasz partner postarałby się, żeby jednak na ręcznym nie jeżdzić.... innym słowem dotrzeć do partnerki :P

no dobra dotrzeć ale nie da się dotrzeć bo ona jest uparta i twierdzi,że tylko wtedy i tylko tak jak ona chce więc podtrzymuję pytanie :)

Gość taka sobie jedna z tłumu
mój wytrzymuje już ponad 0,5 roku

nie jestem wszystko wiedząca ale i tak sie wypowiem :) nie dalam mojemu parntenowi powodów do jazdy na ręcznym ale uważam ze wytrzymał by długo, zreszta ja nie należe do kobiet oziębłych ale jak mi sie nie chce i wiem ze to już trwa troche długo to po prostu sciągam mojemu męzowi gacie i robie mu dobrze, czyli lodzia :D

_Nelly_ i to jestem w stanie zrozumieć i zaakceptować ale kompletne odstawienie może zadziałać zdradą :classic_cool:

ja w sumie rozumiem ciebie i z drugiej strony nie rozumiem tych kobiet :o ja sama nie wiem czy zdradziłabym gdyby mój mąz nei chciał ze mną sie kochac, no nie wiem czy to pociągnęło by mnie do zdrady ale kto wie przecież człowiek potrzebuje seksu to jest normalne... moj mąz kiedy mamy powiedzmy z tydzien nawet nei przerwy kiedy sie pokochamy to mówi mi zawsze ze \"tego mi brakowało\" a ja czuje zadowolenie ze dałam mu to, a kobiety co nie chca dawac co one sobei myslą ???? nei wiem ,...... moze to jakiś sposób zemsty za coś... nie wiem.. mysle sobei co bym zrobiła jakby mąz powiedział mi ze jak nie bede chciała sie z nim kochac to znajdzie sobie inną ... hm... na pczątku moze i bym sie zdenerwowała ale pewno dało by mi to do myslenia!!!!

Ha a żonka mi powiedziała ,że mam wolną drogę jak mi się coś nie podoba.Ale już widzę jak zareaguje jak się dowie :) a dowie się i to ode mnie :classic_cool: A tak sobie mężusia wytresowała ;)

powiem ci tak jezeli powiedziałes to swojej zonei i ona tak zaeragowała to ci współczuje!! a moze ona nie wzięla tego na powaznie????

Gość ależ mi cię szkoda
najlepiej dziś jej powiedz.... w trakcie walentynkowej kolacji wyjdź wcześniej tłumacząc, że masz jeszcze jedną do obskoczenia palant

Obskakiwać to ty możesz pierdolcu do kwadratu :p

Gość ależ mi cię szkoda
ooooooooooooo????????????????? a jak to nazwiesz? Masz problem z zaakceptowaniem nazewnictwa a nie masz problemu z posiadaniem kochanki na boku? To się nazywa pokręcona mentalność :P i kwalifikuje się do terapeuty :P

nie mam pokręconej mentalności tylko pojeba.ną mentalność :p Zadowolona ?

ja jestem szczesliwa w małżenstwie i nei obrażam go dlaczego??? bo pomimo tego ze znam swojego męza bardzo dobrze to nie wiem jak zachował by sie gdybym nie spełniała tej roli kobiety w małżeństwie czyli po prostu nie uprawiałabym z nim seksu i niech mi ktoś neipisze ze wiocznei go nei znam bo to bzdura !!wiele kobiet tych oziebłych nei zdaje sobie sprawy jak to moze zmienić nawet najbardziej oddanego męża, fakt braku seksu w małżeństwei przez dłuzszy czas moze zmienić wszystko, bo zaczyna sie od tego a potem problemy same sie sypią, seks to natura każdego człowieka i tyle !!!!

Gość ależ mi cię szkoda
Nelly nie tłumacz go. Większość tego typu facetów nie potrafi zaspokoić psychicznych potrzeb partnerki więc one separują ich od łoża. Jakoś mało mnie to dziwi, zastanawia mnie natomiast łatwość z jaką takie egzemplarza znajdują zmienniczkę.

Ooooo widzę ,że zeszłaś z zaspokojenia fizycznego na psychiczne :D Oczywiście takie skurwysyny jak ja psychiki nie mają bo mozg mają w spodniach :D

Widzę,że jednak szanowne panie nie ryzykują żeby ich facet za długo na ręcznym jechał ;)

Gość moj wytrzymał 5 lat
na mojej rączce i ustach, bez prawdziwego seksu

Ale była Twoja rączka i usta :) ,a co gdyby i tego nie było przez 5 lat?

Gość koko szmelc
xyzed, ale ty sie szczycis ta kochanka, wiec o co chodzi? nie musisz jezdzic na recznym, bo masz cipe na boku. w czym problem?

Gość to pewnie by sobie robił
sam a potem by kogos dorwał, nie rozumiem sensu Twojego pytania

Gość raz lepiej
Wytrzymalby tyle, ile by musiał, gdyby faktycznie MUSIAŁ, może dlatego, że się kochamy...Ale mam na myśli poważne sytuacje ( np. choroba?). A jeśli musiałby wytrzymywać przez moje fanaberie?To już chyba znak, że coś więcej jest nie tak - nie tylko seks

Koko bo moja kochanka to łebska dziewucha :) i nie rozumię ataku z Twojej strony :o Problemu więc nie mam ale długo ten problem był. Pytanie jest wg proste i jak widzę niektórzy nie mają żadnych problemów z odpowiedzią na nie.A jeśli chciecie wiedzieć jak to u mnie było,to wam powiem - wytrzymałem prawie 11 lat bo zasady,moralność,co inni powiedzą tylko,że to nie jest życie i zdrowie innych tylko moje!

ciekawe koko ile ty byś wytrzymała? :) ale bez używania wspomagaczy w postaci np wibratora.

Gość raz gorzej
A po co tyle wytrzymywałes? Nie lepiej było coś z tym zrobić? Z żona, nie z kochanką....Niektorzy to tylko narzekac potrafia :P

Powiem jeszcze raz próbowałem z żoną ale nic z tego nie wyszło .A dlaczego wytrzymałem tyle? Cholera przecież powyżej o tym napisałem [wściekły}