Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczkaaaaaaa

goodbye cellulite

Polecane posty

Gość pomaranczkaaaaaaa

dziewczyny zastanawiam sie nad kupnem goodbye cellulite nivei. stosowala ktoras? jakie sa efekty? dziala? jaka cena?

Gość kreplik
Boże dopiero od prau dni to reklamują, pewnie jeszcze nikt nie zdązył przetestowac

Gość no i co zrobiłas mięsko
eveline jest super

Gość o matkoooooooooooooo
tak działa. Nagle wasze rozpłaszczone przed kompem, opasłe dupska z cellulitem zrobią się małe i jędrne:o🖐️

na mnie zaczął powoli działać, jak stoje i nie sciskam posladkow to jest bardzo malo widoczny a byl baaaardzo. stosuje 3 tygodznie, tubka sie niedlugo skonczy ale chetnie kupie drugą

aha, wode i sok z rozowych grejpfrutów pije tez, a na cwiczenia za leniwa jestem, od czasu do czasu)

Gość makkara
hej. ja tez go stoauje od 3 tygodni ale wydaje mi sie zaczyna dzialac. Czytalam gdziesz ze, zlikwodowanie cellulitu to nie taka prosta sprawa i moze potrwac nawet do 3 miesiecy w zaleznosci od jego zaawansowania wiec chyba warto jeszcze sie troszke pomeczyc i dopiero pozniej sie okaze czy dziala. A co do ceny to nie jest najdrozszy bo wczesniej zuzylam 3 opakowania anty cellulitisowego zelu Vichy za ok 90 zl kazdy i nie widzialam rezultatow a ten jest przynajmniej polowe tanszy. A stosowalyscie te plastry z tej samej serii ? Ja mialam tylko jeden bo dawali go gratis przy zakupie zelu ale nie jestem jakos przekonana do tej formy :)

Gość amertil
Mam ten zel narazie niewidze wiekszych efektow stosuje go dopiero tydzien ale skora jest wyraznie jedrniejsza moze z czasem uzywanie tego zelu bedzie lepiej:)

Gość a moze....
po tygodniu to nic nie widac nawet jakbys stosowala jakies cudo kosmetyki trzeba czasu zeby zobaczyc rezultaty

Gość sluchajcie
ten zel jest naprawde super - przynajmniej na mnie dziala.\ Dodatkowo po kazdym jego rozsmarowniu masuje nogi takim czyms z supermarketu za 10 zl i naprawde pomaga. :) polecam

Gość AGAACIAA
Właśnie skończyło mi się opakowanie- starczyło na ok. 3-4 tygodni. Zaznaczam że najlepszy efekt jest kiedy szoruje się miejsca dotknięte dziadostwem szorstką gąbką a potem robi się zimny prysznic a potem na wieczorek wsmarować żel. Skóra już po pierwszym razie jest milsza w dotyku, gładsza. Natomiast uważam że preparat nie likwiduje w znaczny sposób cellulitu (dodam że mój nie jest zbyt duży). Myśle że cena jest taka w sam raz. O samym żelu: *fajna konystencja i kolor * zapach jak na żel tego typu przyjemny *lekko chłodzi co jest bardzo przyjemne *nie wchłania się bardzo szybko ale nie ma też tendencji do klejenia się OGóLNIE UWAżAM ZE JEST TO BARDZO DOBRY KOSMETYK ALE NIE ZAPOMINAJMY O SZORSTKICH MASAZACH W WANNIE I ZIMNYCH PRYSZNICACH, myśle że bez nich efekty nie byłyby zbyt duże... pozdrawiam

Gość od 2 miesiecy stosuje
program antycelulitisowy eveline, najpier robie piling z kawy i cynamonu, potem naprzemienny prysznic, nakladam serum i po 15 minutach krem eveline 3D extreme, rano prysznic z ostra rekawica sizalowa i krem eveline na rozstępy (rozowa tubka), przestalam pic kawe i herbate, staram sie codziennie isc na bardzo szybki spacer (okolo 5 km) i juz moge powiedziec, ze po celulicie :-) kontynuuje bo chce miec jeszcze jedrniejsze i szczuplejsze uda i posladki

Gość fdgdfgdfg
wez sie leniu za czwiczenia a nie lezec tylko, paść pudingi i wrzeszczesc o kremy na odchudzanie!!!!!!! stare to a naiwne jak dziecko z lizakiem...............

Gość dyna1
ten zel jest swietny uzywalam tydzien i byly widoczne rezultaty tyle ze ja nie tylko smarowalam i koniec robilam masaze szczypalam uda,bolalo jak diabli.... podczas kapieli szorowalam nogi ostra szczotka i widze rezultaty naprawde jesli bedziemy systematyczne to sie uda:)

Gość exoticzna
ja mam nie krem ale serum kuracja trwa 10 dni i po 5 juz widzialam rezultaty a po 10 uwierzcie czy nie ale nie widze tego celulitu u siebie ale i tak kupie jeszcze jedna tubke serum godbye celulite. to pierwsz\y preparat na celulit ktory kupilam w zyciu bo zawsze sobie mowilam ze nie dzialaja takie rzeczy. prawda taka ze nei mialam jakiegos mega celulu ale byl juz widoczny ;)

Gość gsgdfgdfh
ja mam balsam nivea q10 ale mam mini cellulit troche schudlam, z 58 na 53 i właściwie juz chodze w mini bez skrępowania

Gość natuska85
Na mnie nie zadziałał. Kupilam niedawno w promocji zestaw antycell. Lirene i po 2 tygidniach widzę lekką poprawę. Smaruje się nieregularnie, co 3ci dzień robię piling. Skóra jest bardzo napięta, ma ladniejszy koloryt i jest supermięciutka (mojemu facetowi też się podoba;))