Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ululamCie

usunelam sobie wloski z twarzy i teraz mam straszne krostki!!! HELP ME!!!

Polecane posty

Gość ululamCie

witajcie usunelam sobie specjalnym kremem do twarzy i wrazliwych miejsc firmy Noir meszek ktory mialam nad gorna warga. powoli odrastaja mi wloski ale wraz z nimi codziennie mam okropne krosty na twarzy. miejsce moich dawnych wasoch pokryte jest strasznymi krostami. cos zrobilam zle? moge jakos temu zaradzic??pomocy

Gość dupa blada................
a zdezynfekowałaś przed i po?

Gość uczulona jestes

Gość ululamCie
zdezynfekowalam?? to znaczy?? a jak zaradzic wyskakujacym krostom teraz??

Gość dupa blada................
ja wasik usuwam u kosmetyczki i zawsze odkaża skóre przed i po. i jeszcze daje prikaz coby w domu jeszcze raz spirytem przejechać.

Gość klepisko
typowe zapalenie mieszków włosowych albo uczulił Cię ten krem.Jak masz w domu to spryskaj oxycortem.Pomaga bardzo szybko.Tylko nie używaj często bo to steryd.(raz dziennie na noc przez góra 6 dni) Powinnaś tez następnym razem przed i po przetrzeć jakimś tonikiem.Ja uzywam olejku herbacianego "po"Pozdrawiam

Gość troczek
mnie krem noir do nog kiedys strasznie uczulul i tez mialam taka wysypke w postaci czerwonych krostek, dlatego stawiam na uczulenie, lepiej wybierz inny preparat - vichy lub sally hansen sa ok, albo pojdz do kosmetyczki jezeli usuwa sie wloski kremem do depilacji to sie tego raczej nie dezynfekuje, a na pewno nie spirytusem, bo skora i tak jest podrazniona chemicznym kremem