Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem wpadek

Skąd się biorą wpadki????

Polecane posty

Gość nie rozumiem wpadek
seks bez....jednak lepiej nawet dla spokoju psychicznego si ezabezpieczac;) pamiętam jak panikowałam po moim pierwszym razie,,,jeszcze nie brałam tabletek a była tylko gumka i byłam na kilka dni przed okresem....miałam 22 lata ale panikowałam potem strasznie bo okres spozniał mi sie 5 dni!! nigdy wiecej takich stresów;)

Gość Tęskniąca
"no akutar ta kolezanka ma kochanka...tzn ona jest sama ale facet zonaty...i ona sie bzyka kompletnie bez niczego!!!! ma 27 lat....załamałam sie zwłaszcza ze powiedziała ze chyba by usuneła jakby wpadła!!!! wiec czemu sie nie zabezpiecza???" - nie no.... takich to ja też nie rozumiem... ale rozumiem, np gdy sie zdarza sytuacja, że mimo, że wiesz, że nie jesteś zabezpieczona - idziesz na całość nie myśląc o konsekwencjach... to jest chwila braku świadomości zamroczona podnieceniem... No ale jak dla mnie może się zdarzyć z kimś kogo kocham i wiem, że jakby co to ...poniesiemy odpowiedzialność za "wpadkę"

Gość nie rozumiem wpadek
kurcze no ja uwielbiam sex i chyba jestem nimfomanka ale nie jestesmy zwierzetami i mamy rozum, jak wiem ze nie jestem zabezpieczona to potrafie sie opanowac;)

Gość seks bez
no i pamiętaj że nie każdy może brać pigułki i nosić spiralę a seksić to by się chciało:P

Gość stellla
a jesli ktos jest wierzacy i religia mu zabrania? Stosuje wiec metody naturalne które bywaja zawodne. I jest to tez wpadka chociaz w małzeństwie.

Gość seks bez
to nie wpadka to "przyjęcie daru życia":P

Gość nie rozumiem wpadek
jak religia zabrania???? czy my zyjemy w sredniowieczu???????????????? a tam nie mozna...ja zmieniałam 3 razy tabletki bo myslałam ze wykorkuje;) ale teraz dobrałam wiec nie mozna sie zniechęcac szybko;) poza tym są jeszcze inne metody np plastry+gumka....albo chociaz sama gumka....ale tak bez niczego????

Gość seks bez
ano nie można ja mam dziedziczne obciążenie zakrzepicąi żylakami :( chciałabym mirenę ale jestem nieródką

Gość jezeli religia zabrania
antykoncepcji to zabrania tez seksu przedmalzenskiego, no wiec ta osoba nie moze sie kochac :P a jesli jest to juz po slubie to juz to nie jest raczej wpadka :)

Gość nie rozumiem wpadek
nie obrazając nikogo ale z tą religią to głupota;) a co do tego ze nie mozna brac tabletek to rozumiem są kobiety które nie tolerują ich i ie mogą brac ale to nie jedyny sposób zabezpieczenia przeciez...

Gość no pewnie
sa prezerwatywy, globulki, plastry, nawet o zastrzykach slyszalam, moja kuzynka w usa robila chyba raz na pol roku, u nas tez chyba sa ale jeszcze strasznie drogie..

Gość nie rozumiem wpadek
słyszałam ze u nas są zastrzyki ale raz na 3 miesiące i koszt to około 60 zł ale nie mam pewnosci ze to prawda;)