Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trusskawka

Miłość???..........Seks???

Polecane posty

Gość a ja bym chętnie
adolf ile ty masz lat, ze cie to bawi? wylacz komputer i do ksiazek dziecko

Gość Pan Adolf
idz się wypałuj żydowska gnido!!!

Gość a ja bym chętnie
adolf sam byl zydem debilu :D

Gość trusskawka
Więcej wiary w siebie, to po pierwsze. A po drugie, sam napisałes, że byłes w jakims związku, więc jednak masz w sobie coś, co może sie spodobać. Tylko trudno Ci w to samemu uwierzyc.

Gość a ja bym chętnie
tak bo poznałem ją przez neta, gdzie nie widać mnie tylko można poznać wnętrze.. a jak na ulicy kogoś zaczepię to przecież nie opowiem w kluczowe 20 sekund jaki jestem. mam niska samoocene i samo myslenie by to zmienic nie pomoze.

Gość Pan Adolf
ssij kij żydowska dziwko!!!!!!!

Gość trusskawka
Rozumiem. I w sumie nie bardzo wiem, co dalej napisać, bo banały typu "nie martw sie, nadejdzie taki dzien, że miłość sama Cie znajdzie" tylko wkurzają. Nie wiem... Witaj w uczuciowej próżni. :)🖐️

Gość Pan Adolf
próżnie to ty masz we łbie chyba, żydowska szmato!!!!!!!!!!

Gość a ja bym chętnie
w koncu zlame sie, wydam kase na ten portal i tyle ;) a tak serio to pewnie bede tak zyl w stagnacji dluuuuugo :( po co zyc tak? po co sie meczyc. niesmialych powinno sie odstrzeliwac.

Gość trusskawka
" w koncu zlame sie, wydam kase na ten portal i tyle " Jeszcze tylko trochę konsekwencji w działaniu i Twój cel jest już blisko... :classic_cool: "a tak serio to pewnie bede tak zyl w stagnacji dluuuuugo po co zyc tak? po co sie meczyc. niesmialych powinno sie odstrzeliwac." Nieśmiali, którzy nie chcą żyć, powinni sami się "odstrzeliwać". Zbyt proste byłoby, gdyby ktoś inny robił to za nich. Nie ma tak łatwo w życiu. ;)

Gość trusskawka
🖐️))

Gość a ja bym chętnie
Dajcie mi na pistolet i kule i już mnie nie ma :)

Gość trusskawka
Może sam sobie zarób? 🖐️

Rozwinęła sie tu ciekawa rozmowa, fajnie sie to czyta :) he... strasnie frustruje mnie to ze wokół wszyscy sie kochaja i szaleja a ja w domu siedze i sie mecze sam ze soba i nie potrafia przełamac tego czegos co nie pozwala mi sie cieszyc z uroków życia erotycznego... nie bede chodził do żadnych agencji i korzystał z innych płatnych usług. To nei dla mnie... potem miałbym niepokój moralny etc. Ostatnoi gadałem z kumplem i jakoś tak sie nakierowało na temat seksu... jeszcze dodam ze mam 17 lat.. tylko sie nie śmac:) . No i ten kumpel mówi ze moge u niego juz brac korepetycje. Chwali sei jak to on sie kochał i takie tam... Otóż ma sie czym chcalic, jego pierwszy raz był w lesie, super, wszystko pięknie fajnie, nie byłoby w tym nic dzienwgo gdyby nie fakt że była zima i jeszcze z nieznajomą jakąs... :/ to ja Ci dziekuje za taki seks, tu ci snieg po czaszy leci, ch*j ci przymarza... wole poczekac sobie na ta jedyna i przytulnym pokoiku rodzicó, ciepło miło spedzic upojne chwile :)