Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trusskawka

Miłość???..........Seks???

Polecane posty

Gość smarkulek
aha...w tej kolejności..... to możemy negocjować...:classic_cool:

Gość a ja bym chętnie
to do mnie było?

Gość smarkulek
niom:classic_cool:

Gość a ja bym chętnie
nie rozumiem dlaczego miałbym z Tobą akurat to negocjować? kim Ty jesteś i skąd jesteś?

Gość smarkulek
jestem z Centralnej Polski i jestem fajna :) ...ale jak nie chcesz to nie:(...nie będę nalegać.... 🖐️

Gość a ja bym chętnie
Ja nie jestem z centralnej Polski niestety, także zawieszam negocjacje. A myślisz, że są jeszcze fajne, porządne dziewczyny, które nie są pruderyjne i mają otwarty stosunek do seksu? Czy moim jedynym ratunkiem jest iść na jakieś łatwe ..... a dopiero potem szukać mojej połówki? Tak szczerze mi odpowiedz jako kobieta.

Gość smarkulek
wiesz ...w końcu co ja mogę o tym wiedzieć.... JAKO ta ŁATWA ? no nie? 😠 zwijam się nynu papa 🖐️

Gość trusskawka
a ja bym chętnie - myslę, że to złe podejście. Możesz sobie zrobić krzywdę. Tez się nad tym zastanawiałam, żeby tak po prostu, bez uczucia. W sumie mam możliwość, bo jest chętny. Tylko, że później i tak nic z tego nie bedzie, nie ma takiej mozliwości. Każde pójdzie w swoja stronę, wróci do swojej codzienności. I co? Bezsensu to wszystko. Po takim seksie bez zaangażowania będę się czuła jak szmata, o ile w ogóle bym tak potrafiła. Bo ja mam ochotę na dziki seks :classic_cool:... ale z kimś, kogo bym kochała i żeby on mnie też. W dzień byśmy byli najlepszymi kumplami, a w nocy kochankami. Albo odwrotnie. Wszystko jedno. Byle była miłość i seks. (O ile miłość istnieje? Zaczynam wątpić.)

Gość a ja bym chętnie
Ja też nie wiem czy istnieje i nie wiem czy potrafię kochać, a też mam okazję zrobić to bez zobowiązań i się zastanawiam. Bardzo chętnie bym poszalał. Ale wiem też, że jeśli jest dodatkowo uczucie to jest super wtedy. Jest też ten fakt, że ja nie młodnieje i kto wie co będzie jutro - może trzeba chwytać takie okazje póki można??

Gość a ja bym chętnie
ciekawska. - co z tą cyberrandką - tam trzeba kase wpłacać by profil wypełnić???? jaja sobie robią czy jak

Gość trusskawka
A wiesz, że normalnie jakbyś mi to wyjął z ust :D Z jednej strony zastanawiam się nad tym, z drugiej - inuicyjnie czuję, że mogę sobie w ten sposób zrobić krzywdę. Na własne życzenie.

Gość a ja bym chętnie
Ja mam taką już ochotę na dziki seks, że nie wiem czy wytrzymam. Ile to trwa zanim się pozna kogoś fajnego, zanim ta osoba pozna Ciebie, zanim zaufa, itp itd bla bla bla... A ja chce po prostu poczuć ciepło skóry, dotknąć piersi, nagich pośladków, przejechać dłonią po brzuchu...

Gość trusskawka
Obcej osoby?

Gość a ja bym chętnie
co? :)

Gość a ja bym chętnie
A! Że dłonią po brzuchu obcej osoby?? No przecież nie mówię o takiej znajomości typu spotykam się na ulicy, cześć, cześć i od razu do domu kochać się. Osoba jest już poznana wstępnie, tylko są obramowania, że to jest tylko seks i nic więcej.

Gość trusskawka
No..napisałeś, że chciałbys dotknąć piersi, nagich posladków, przejechac dłonia po brzuchu... Więc ja sie pytam: obcej osoby?

Gość trusskawka
No, czyli jest obca. Znasz jej imie, ona Twoje. Łączy was z założenia seks. Myslisz, że dobrze czułbys sie w takim układzie?

Gość a ja bym chętnie
Takie coś w stylu idę do jakiejś tanc budy, podrywam coś i idę do toalety mnie nie bawi - nigdy nawet nie byłem na dyskotece, brzydzi mnie sam pomysł udania się tam. Nienawidzę takich miejsc. Chce znowu czuć to ciepło po prostu, najlepiej teraz zaraz. :(

Gość trusskawka
A zdradzisz, ile masz lat? Z ciekawości pytam.

Gość a ja bym chętnie
nie wiem trusskawko, nie zrobiłem jeszcze tego. Ciągle się zastanawiam. Poza tym ja moją "obcą osobę" już trochę znam. Wiele o niej wiem i ona o mnie również. Poza tym jestem strasznym erotomanem :(

Gość a ja bym chętnie
To Ty pierwsza :P

Gość trusskawka
Dobra, poddaje się. Nie mam porownania. Nie byłam zakochana z wzajemnością, bez - jak się tak głebiej zastanowić - chyba tez nie, nie uprawiałam seksu. Może ta Twoja "obca osoba" to jest jakies rozwiązanie. Nie wiem.

Gość trusskawka
Co ja pierwsza??? Wiek? Stara zgorzkniała dziewica ze mnie. :P :D

Gość a ja bym chętnie
Ja też nie uprawiałem seksu ("a ja się kiedyś zakochałem i nie zdążyłem pouprawiać tego seksu bo się rozstaliśmy") a mam.. 25 lat.

Gość trusskawka
W dodatku sieję destrukcję. :O

Gość trusskawka
A ja 22. Łączę się w bólu istnienia. :)🖐️

Gość a ja bym chętnie
To z Tobą jeszcze nie jest tak źle. Ja bym bardzo chętnie poznał dziewicę, która ma poukładane w głowie a do tego chciałaby poszaleć w łóżku z ukochanym. na tej cyberrandce fajne ogłoszenia są, właśnie zauważyłem z okolicy jakaś kocica chce się pobawić, bez zobowiązań - kuszące...

Gość trusskawka
To się skuś. Ja spadam, doła łapię. Dzieki za rozmowę. 🖐️

Gość a ja bym chętnie
ej, czekaj, fajnie się z Tobą rozmawia... nie wiem czy się skusić, wolałbym opcję "M+S" a nie samo "S" :)

Gość a skąd się wzięlo
to, ze jesteś erotomanem?