Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiazosia

Facet spytał się z kim straciłam cnotę

Polecane posty

hehehhehheehhe powinniśmy się teraz pytać czy spałyście z jakimś murzynem, czy arabem itditd.

Gość a masz wszystko
czy wy jestescie naprawde tak pierdolnieci..1kobiete w zyciu mieliscie albo wcale na to wyglada

Gość a masz wszystko
bo tylko zapryszczałe gnojki mogą tak pisać

A takie wrzaski i święte oburzenie to u kobiet co dupy na prawo i lewo dawały są formą samoobrony i wypierania niewygodnych faktów.

Gość palant sie odezwał
dobrze ze ty nie dawałeś fallusie-->podstarzały

Gość luźny zwiesiek
Mówić karwa mać.Jak nie powiedzieć że wszyscy sąsiedzi cię posiedli?Na klatce schodowej ościskujesz się z entym kochasiem na dobranoc a tu pan Marian z pod 6 przechodzi i znacząco mówi -Dobranoc.A jeszcze 2 tyg temu ona robiła mu laskę w piwnicy jak poszła po ogórki.

Gość opisałes chistorje prostytutki
? a moze chorej umysłowo? kobiety które zyja normalnie maja przynajmniej 2 facetów... a ty nawidoczniej nie miałes ani jednej kobiety w swoim żałosnym życiu

Gość żal mi was ///
prawiczki sie złoszczą bo nie wiedza co to sex tym w wieku średnim nie zawsze staje a brzydale maja juz na max przejebane bo nie to że nie pieprzą to i nie maja perspektywy na przyszłość z pieprzeniem a później ofiary wygadują kobieta ze miały innych w życiu popatrzcie sobie chociaż bo co wam zostało tylko walenie konia http://www.sexa.pl/

Gość ja bym powiedziała
Jak macie takich partnerów, co by wam coś wypominali, to trudno. Nie wiem,, czy wiecie, ale związek polega na intymności. A intymność to nie tylko wzajemne ładowanie się w dupę, jak uważają wszyscy na tym forum, ale też poczucie tego, ze to, co się dzieje między dwójką ludzi jest tylko dla nich. Że nic się nie wywleka do obcyhc ludzi,, nie opowiada, ale też nie wyciąga się jakichś argumentów z dupy po to, zeby kogoś ośmieszyć. I nie wykorzystuje się czyjegoś zaufania po to, zeby potem mu dogryźć:O Jeżeli tak się zachowują wasi partnerzy, to współczucia...

Gość kazda taka sama
KAZDA KOBIETA JEST TAKA SAMA DAJE NA LEWO I PRWAO TO TYLKO KWESTIA OKOLICZNOSCI I DYKRECJI

Gość nie powiedziałabym....
Raczej z facetami tak jest:( Ale też nie ze wszystkimi na szczęście:p

Gość biedne prawiczki
żal im dupę zżera

Gość ten który wie dużo
oj oj racja jest w tym. Kobieta ma w sobie coś z dziwki. Zobaczcie jak w okolicy pojawi się jakiś przystojniaczekalbo murzyn zobaczcie jak się zachowują....cipy im wariują!

Gość notak
to wy macie jakaś obsesje na punkcie murzynów a nie my:o

Gość WSPÓŁCZUJE TYM WSZYSTKIM
KOLESIOM CO ZOSTAŁY IM UŻYWANE LASKI

Gość tak czy inaczej ma prawo
wiedzieć jak chce

Gość jego prawo do zdrowia jest
ważniejsze

Mnie tam nie musial pytac, bo stracilam cnote z nim hehe a Ty autorko----> Az tylu ich mialas, tak sie puszvczalas, ze sie boisz przyznac????? Twoj facet ma prawo wiedziec, na jego miejscu tez bym sie o zdrowie bala... Ohyda!

Gość
Hmm, Simon tez co nieco przemilczał. I w sumie chłopak dobrze zrobił. Nie wiedziały, nie przejmowały się. A teraz? Widać, że wiedza jednak boli... :P

Gość by
taaa czyli kobiety powinny czekać na jakiegoś smarkatego który pierw sobie popierdoli na prawo lewo-i jeszcze na koniec dostanie wianek:o chyba ochujaliscie

Gość nie kobiety powinny poczekać
na takiego, który tez czeka na nie:) Ja jestem dziewica i od mojego partnera wymagam tego samego. A jak już nie będę dziewicą, to nie będę wymagać. Proste. I tak samo powinno być z facetami. Ja nie stracę cnoty z nikim, kto nie jest prawiczkiem, już wolę być sama:p A ża głupie baby się godzą na "używanych", to już ich sprawa:)🖐️