Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie kupujecie najcześciej

Gdzie kupujecie najczęściej prezerwatywy ???

Polecane posty

Gość jakie kupujecie najcześciej

Gość u siebie w sklepie

Gość ja kupuje pęcherze rybie
np. pęcherz pławny karpia albo płotki, nakladam rekawiczke z gumy oraz buty filcowe i ide do stajni i kope konia za to ze mnie kopie i tym go probuje oduczyc zeby nie kopał wkoncu tyle mi zawdziecza jak baśka sie oźrebiła przygarnołem go od Bogdana i chowałem tyle lat dbałem o niego a on zaczoł kopać wiec załozyłem buty filcowe i sam go skopałem może to da rade!

Gość fzdsgi
rossman albo stacja benzynowa

Gość prezerwatywy są trudnodostępne
Cieżko je kupić gdzie kolwiek trzeba zamawiać z paro tygodniowym wyprzedzeniem a czasem paromiesiecznym trzeba sie dotego nalatać i są bardzo drogie i tylko na jeden raz

Gość maaiiai
w aptece

Gość ostatnio na stacji benzynowej
Durexy - różne rodzaje

Gość A co mowice jak kupujecie je
przecierz to wstydliwe

Gość WSPOMAGACZ -polecam
Snake, wiem, że od pliku txt nie zainstaluje mi się trojan . Zresztą mam inny sposób na numery gg: WSPOMAGACZ -polecam. Na chacie interii w ciągu pół godziny złapałem 4 osoby. Zbindowałem pierwsze lepsze zdjęcie z neta z serwem :D Ludzie się nawet nie orientowali. Najlepsze jest to, że mieli antyviry, tylko niezaktualizowane.

Gość GADU-GADU brutal force
/* * GADU-GADU brutal force * */ #include #include #include #include #include "libgadu.h" #include #include #include using namespace std; int main(int argc, char **argv) { struct gg_session *sess; struct gg_event *e; struct gg_login_params p; if (argc < 3) { std::cout

Gość Funkcja NVL
Pola tabeli mogą przyjmować wartości puste, pod warunkiem, że nie zostało to zabronione przez projektanta bazy danych. Wartość pusta (NULL) nie jest równa wartości 0 i w wyniku obliczenia dowolnego wyrażenia, którego argumentem jest NULL otrzymuje się również wartość pustą (NULL). Funkcja NVL pozwala dokonać konwersji wartości aktualnej (do niej samej) lub wartości pustej do wartości domyślnej. Działanie funkcji NVL ilustruje przykład: NVL(COMM, 0) zwróci wartość COMM, jesli nie jest to wartość pusta lub 0 jeśli COMM ma wartość NULL. Większość funkcji grupujących ignoruje wartość NULL. Np. zapytanie, którego zadaniem jest obliczenie średniej z pięciu następujących wartości: 1000, NULL, NULL, NULL i 2000 zwróci 1500 ponieważ (1000 + 2000)/2 = 1500. Jedyne operatory porównania, które można użyć do wartości pustej to IS NULL i IS NOT NULL. Jeśli zostanie użyty jakikolwiek inny operator porównania do wartości pustej, to wynik jest nieokreślony. Ponieważ NULL reprezentuje brak wartości, więc nie może on być równy ani nierówny jakiejkolwiek innej wartości, również innemu NULL. ORACLE traktuje warunki, których wynik jest nieznany jako fałszywe. Tak więc warunek COMM = NULL jest nieznany, w związku z czym rozkaz SELECT z takim warunkiem nie zwróci nigdy żadnego wiersza. Jednak w takiej sytuacji ORACLE nie zgłosi informacji o wystąpieniu błędu.

Gość heheheheehe
popsul sie topic :D

Gość trusskawka
Ja dziergam na drutach 🖐️

Gość upsa
wstydliwe? dajcie spokój, pewnie sobie wyobrażasz, że widząc u Ciebie prezerwatywy w koszyku od razu wszyscy widzą cały kalejdoskop pozycji z Twoim udziałem. Nie dajcie się swoim kompleksom! Kupując płyn do higieny intymnej też się krępujesz?

Gość Jam
Apteka! W kiosku nie wiadomo jak są przechowywane i mogą pęknąć Najlepsze dla mnie są Unimil XXl albo 004 bo nne są za ciasne i za wcześnie kończymy..... cena 4 PLN