Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasmin_lady

Duphaston-skutki uboczne

Polecane posty

Gość jasmin_lady

To moj pierwszy miesiac z tym lekiem. Staram sie o dziecko od jakiegos czasu i moj lekarz przepisal wlasnie duphaston. Dziwnie sie czuje, mam mdlosci, jestem batrdziej zmeczona niz zwykle i do tego jakby poddenerwowana. Jakie sa Wasze doswiadczenia zwiazane z zazywaniem tego wlasnie leku?

Gość Karina.25
Ja też biorę ten lek. Staramy się z mężem o dziecko już od 2 lat. Miałam baardzo nieregularne cykle. Poszłam do lekarza i stwierdził mi niewydolność ciałka żółtego. Teraz jest już drugi cykl w którym będę brała ten lek. Skutków ubocznych nie stwierdziłam a nawet czułam się o wiele lepiej niż dotychczas, nie miałam tak jak wcześniej typowych objawów napięcia przedmiesiączkowego. Okres też miałam taki jak kiedyś.W ciąże nie zaszłam bo akurat z mężem leczyliśmy się na grzybki. A teraz zobaczymy. Jestem zadowolona na razie z działania leku. Pozdrawiam

Gość a ja 568 678
miałam mnóstwo skutków ubocznych co miesiąć myslałam, że jestem w ciąży ogromny ból piersi na przykład więc przygotuj się, że cokolwiek poczujesz to może być przez dphaston właśnie

Gość mloda_mama
Ja bralam Duphaston jako lek przeciwporonny-mialam spore komplikacje na początku ciąży(jestem w 2 mc). Do teraz bolą mnie piersi i brzuch. Zresztą cała jestem obolała i mnie mdli. Pozdrawiam

Gość dyskusjaogólnikowa26
ja biorę duphaston leczniczo i mam takie huśtawy nastroju, że już dwa razy pisałam pozew rozwodowy :D

Gość ania29-2011
ja biore duphaston juz 10 miesiecy i zadnych skutków ubocznych nie mam,choc jak narazie w nie pomogł mi tez w zajsciu w ciąże:)

Gość pimper
ja brałam pierwszy miesiąc i tez myślałam że jestem w ciąży. miałam mega rozpulchnioną pochwę i duzo białego sluzu...ale standardowo nie jestem w ciąży. i tak juz 4 miesiące czekam :(