Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitqu

Czas dobrze żyć!

Polecane posty

Gość kitqu

Postanowiłam wziąć się za siebie przeglądając się w lustrze zobaczyłam zmęczoną szarą twarz z sińcami pod oczami nie wspominając,że zostałam nazwana anorektyczką [chociaż jem regularnie i dużo] tak więc odrobinka solarium na bladą cerę, od następnego tyg wizyta u kosmetyczki,mniej komputera i internetu,dużooo owoców dużo snu i albo wspinaczka albo areobik,co z tego wyniknie? Mam nadzieję,że poprawi mi się chociaż jakiś mały % mego własnego ja. Ktoś też się jakoś ostatnio w garść wziął lub może zamierza?

Gość Anienia25
Witaj Ja zamierzam, zmienic nawyki zywieniowe, uprawiac sport, zrobic badania, zmienic tryb zycia na lepszy, zdrowy

Gość kitqu
Cieszę się,że nie jestem sama :) U mnie z nawykami wiąże sie to ze musze zroznicowac sobie diete bo mimo ze moge jesc wszystko to wcale nie oznacza ze dzieki temu cos przytyje,lepiej jesc prawidlowo i niech cos przybedzie :] ze sportem tez problem taki ze skonczyl mi sie w-f i czas sie ruszyc a nie gnic w domku, badania tez by sie przydaly bo chociaz zdrowa jestem to nigdy nic nie wiadomo, ah zapomnialam dodac - mam 20 lat