Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

euglena

Urodziałm dzis syna!

Polecane posty

Dziś o 7.12 rano urodził się mój nowy synalek Maks :) Waży 7 funtów i 4 uncje (jeszcze nie przeliczyłam tego na kilogramy) i jest łysy jak kolano :D Poród na szczęście był bardzo szybki. Bolało jak diabli i darłam się jak opętana, ale dałam radę ;) Razem z położną i mężem czekaliśmy niecałe 3 godziny od przyjazdu do szpitala do przecięcia pępowiny. Brzdąc jest cudny, leży obok tatusia na łóżku, obaj śpią słodko :D Trudno mi uwierzyć że jeszcze 7 godzin temu byłam brzuchata, a teraz już z Maksem w domu... Moi starsi synowie zaraz ze szkoły wracają, ale będą mieli niespodziankę! :) Trochę chaotycznie piszę, ale ledwo żyję ze szczęścia :)

GRATULUJĘ ❤️ Wspaniały prezent walentynkowy:) Życzę aby chował się zdrowiutko i nie przysparzał rodzicom zbyt dużo nie przespanych nocy:)

Gość gratuluje
:) :) :)

ja tez gratuluje ;) i podziwiam, że masz siłe żeby przy kompie siedzieć ;)

Gość aflek
gratuluje ,ale dziwne troche,ze juz jestes w domu

Gość tez urodzilam
syna w Walentynki ale to bylo 19 lat temu i nie bylo ani Walentynek ani internetu:P

Gość upupuip
Gratulacje , aniołek, amorek sie urodził w walentynki :))))))))))))Będzie miał szczęście w miłości! suuuper 😍 Pozdrowka dla maluszka!

Gość aflek
no i włąsnie masz jeszcze siłe i checi przy kompie byc ,nie masz obowiazkow zwiazanych z dzieckiem nowonarodzonym

Gość aflek
dziecko lezy obok tatusia ,cos krecisz,przeceiz chyba jako matka wiesz,ze dziecko od poczatku powinno spac w swoim łozeczku.Ja bałabym połozyc noworotka koło meza,przeciez w kazdej chwili mogłby stac sie wypadek

Ja na chwilkę tylko bo potem to już czasu nie będzie ;) Siły nie mam, dlatego znikam na czas jakiś odpoczywać. Ledwo co na tyłku mogę siedzieć, choć mnie nie nacięli :D Wyszłam ze szpitala parę godzin po porodzie na własne życzenie, jestem za granicą, ale tu nikogo to nie dziwi. Synek zdrowy jak rydz :) Dziękuję wszystkim za pozdrowionka i sama też pozdrawiam :)

Gość aflek
ale matką to Ty odpowiedzialna nie jestes :-)

Gość tesco
wyszlas ze szpitala na w;asne zyczenie?? o boze!!!!

Gość aflek
wyszła na zyczenie ze szpitala,siedzi przy kompie a noworodek spi na łozku przy mezu:-) wspołczuje mamusi rozumku.

Gość wwwwwwwwwwwwwwwww
GRATULUJE MAMUśKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAK TRZYMAć WYPIJę PIWKO ZA TWOJEGO SYNKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) WKOńCU JAKAś FAJNA WIADOMOść NA KAFETERII:)

Gość tesco
mieszkam w angli rowniez wiem ze tu jest tak ze klient nasz pan i jezeli poprosisz o wyjscie to cie wypuszcza i juz troszke to bylo nieodpowiedzialne z twiojej strony a jezeli byloby cos nie tak z synkim (czego ci nie zycze) to jestes zdana tylko na siebie i nie bedziesz mogla podac szpitala do sądu ze cos zpartaczyli.... przepraszam ze tak z czarnej strony to napisalam ale ja bym sie obawiala troszke...

Gość aflek
tesko ta kobieta w ogole jest nieodpowiedzialna :-) i dziwie sie,ze ma jescze jakeis dzieci..jak mozna noworotka nawet nie 24 godz.zostawic na łózku ze sppiacym mezem

Gość tesco
no wlasnie , siedzisz przy kompie, walisz paluchami w brudną klawiature :( na ktorej jest mnóstwo zarazków.....

Aflek ---> proszę Cie :O NOWORODKA a nie NOWOROTKA :P

Gość tesco
aflek :) zaraz po nas pojadą pewnie, ze niby kobieta sie cieszy a my jej z grubej rury..

Gość aflek
Az zal sciska serce ,ze synek ma tak mamusie

Gość tesco
aflek no sciska sciska

Gość aflek
teoria ,po prostu zrobiłam literowke :-) ale sens jest taki jaki powinien byc.NIe poprawiaj mnei tylko nakładź mauscie,ze jest nieodpowiedzialna

troszke nieodpowiedzialna mamusia ... tak czy owak-Gratulacje!

gratki :) aaa.....RESPECT ze chce ci sie siedziec przy laptopie ? kompie ? ...no czym tam masz ! ....UuuuuuUUuu! ;)

Gość gigamega
ale wy głupie jesteście...tylko u nas trzyma się baby w szpitalu nie wiadomo po co 3 dni...dla mnie to była gehenna i zazdroszczę - koleżanka też rodziła w anglii i dzien póxniej do domu ją wypisali. Kogoś popieprzło, jeśli naprawdę twierdzi, że dziecko powinno spac w swoim łóżeczku... moje od początku spało e mną , w łóżeczku ewentualnie w dzień je kładłam żeby nie spadło, jak musiałam np. do łazienki isc. praktycznie niepotrzebnie je kupilismy...

Gość colombinka
hahaha, to jest dopiero uzależnienie od kafejki :D

Aflek --> może literówka ale powtórzona przez Ciebie 3 razy strasznie rzuca sie w oczy :P :P a negowac nikogo nie bedę bo to nie moje dziecko i nie mój poród więc co mi do tego ?? :P

Gość aflek
gigamega Ty jestes szurnieta czy taka udajesz?Jak mozna non stop spac z noworotkiem i niemowleciem>przeciez to niehigieniczne i niebezpieczne