Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

euglena

Urodziałm dzis syna!

Polecane posty

Gość wankawstanka
POWALIŁO,WAS żeby dziecko w rękawiczkach gumowych dotykac bo przecierz wszędzie sa zarazki

Gość aflek
teoria nie poprawiaj mnei ,bo jak juz mnie poprawiasz to zauwaz ,ze robie wiele literowek :-)

Euglena!!!! Gratulacje!!! Super ze juz w domku z dzieckiem:D W Anglii to normalne ze jeżeli wszystko jest ok, to po porodzie idzie sie do domu:o

a widze ze wiele ale tego NOWOROTKA nie mogę ścierpieć :P :P

Gość gigamega
aflek ooo...tak! bardzo niechigieniczne... :-P i niebezpieczne! głupia jesteś.....

Gość Aneeeek
Mieszkam w GB i tu po porodzie, jezeli nic sie nie dzieje, po trzech godzinach wywalaja cie do domu, chyba ze naprawde nie masz sil, wtedy mozesz poprosic o to by przedluzono ci pobyt o kilka godzin! wiec Alfek Twoje komentarze sa nie na mejscu! i nie sadze by bylo cos zlego w tym, ze spi kolo taty! a swoje teorie zachowaj dla siebie!!!

o matko, my mielismy \"jedynke\" i w dzien maly tez spal kolo taty i jakos nikt nie zabil mnie z tego powodu , ps maly zyje i ma sie dobrze :-D

ja też uwazam że jakie to ma znaczenie czy wyjdzie się kilka godzin po porodzie czy 2 dni jak się ma coś stac to równie dobrze może się stać dnia 4 kiedy matka juz jest w domu z dzieckiem

Gość doradzam
my tez spimy z naszym niemowleciem w 1 lozku-i co z tego jest szczesliwy i wyspany i zdrowy i w ogole ... gratuluje mamusi

Gość gigamega
taaak! czytając was to można do wniosku dojśc że tu same specki, wogóle super mamy itd. wszystko wiedzą, zawsze rację mają, a prawdę znają tylko jedną - swoją!! ty, i ty i ty i ty - kazda z was wychowuje dzieci inaczej , wasze dzieci żyją i mają się dobrze, wiec nie pieprzcie, że tylko to, co wy uważacie za słuszne jest słuszne.

Gość aflek
jest niehigienicznie i niebezpiecznie spac z niemowleciem a co dopiero z noworotkiem .przeciez to głupota aTy teoria napisz cos madrego na temat wychowania dzieci a nie wskazuj komus nbłedy

hehehhe =JA = robi se jaja a wy sie bulwersujecie :P :P :P

Gość aflek
:-) teoria mozesz mnie poprawiac

Gość gigamega
widac, które matki nie śpią z dziecmi - te z podkrążonymi oczami :-D

Gość jrhek
aflek robi se jaja z tym NOWOROTKIEM

Aflek --> nie mam dzieci jeszcze wiec nie wiem jak sie powinno je wychowywac :D :P wiem jedno , ze mojego dziecka nie bede wychowywac bezstresowo tak jak to teraz jest modne jak trzeba bedzie dostanie w tyłek , of kors nie tak zeby siniaki zrobic ale dostanie :D bo jak normalnie widze w sklepach te bachory rzucające się matkom po podłodze bo nie chce im czegos kupic to mnie normalnie krew zalewa :O

teraz se robi ale ten pierwszy NOWOROTEK to nie wiem czy był na jaja :P :P :P

Gość doradzam
gigamega dobre dobre usmialam sie

Gość gigamega
aflek niechigieniczne?? no wiesz,ja tam się przed snem myję, pościel zmieniam regularnie.. skoro robisz inaczej, to może rzeczywiście nie bież maleństwas do łóżka. Czego piszesz takie brednie? kiedys takie bzdedy głoszono i wogóle butelką kazano dokarmiac itp. Równie dobrze moge powiedziec, ze niehigieniczne jest, jak dziecko śpi samo - i niebezpieczne! dziecko się zesa, przemoczy i tak śpi, a matka nic nie poczuje, bo śpi odzielnie. dziecko zacznie się dusic - matka też nie zareaguje... wolisz spac osobno?? ok! twoja sprawa, ale nie pisz, że te matki, które podzielają pogląd, że lepiej gdy dziecko śpi z nimi są jakies wykolejone.

Uscisle swoja wypowiedz .... Hm..rodziłam w maju 2006 ....porodu nie bede opowiadac bo nie o tym temat ...bynajmniej urodziłam w 3 godziny ...... Szczerze powiedziawszy nic bardziej by mnie nie ucieszyło niz zeby Łukasz zabrał nas do domu ....:)Czułam sie super ....góry moglam przenosic .!!...Zrozumcie sa rozne osobowosci , temperamenty .....tolerancja na bol ....-a i rozne porody czym jest 3 godz przy 24 godz ? :O popieram porody w domu takze jednak nie zdecydowałaby w obawie o komplikacje,ktore moga wystapic - taka panikara ze mnie .....:O

Gość gigamega
a co masz na myśli mówiąc "z kąta w kąt" ??

Gość może po prostu
acha, Ty wiesz w ogóle co oznacza słowo "bynajmniej"? :O

Euglena moje gratulacje!!:-D:-D:-D Pozdrawiam gorąco🖐️ 🌻

Gość I ZNOWU jakaś niezdrowa
dyskusja się tu wywiązała :O

znam znaczenie słów,których używam ....odczep się ...!

Gość gigamega
aho bynajmniej dodaje się przy negacji - tak dla jej podkreślenia. Jeśli w zdaniu czegos nie negujesz, nie używasz przeczenia (czyli słowa "nie") to i "bynajmniej" nie wstawiasz :-)

Gość otóż to
gigamega, brawo

Gość ok nie przeczytałam całego ale
ktoś kto pisze że niebezpiecznie jest spać z dzieckiem ma rację - mojej koleżanki siostra spała z niemowlakiem już sporym (rok już miał na pewno więc nie taki mały) i się udusił.. na serio.. nie piszę żeby komuś dogryźć - udusił się chłopiec...