Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autobusowy maniak

co robicie w autobusie

Polecane posty

Gość autobusowy maniak

a) sluchacie co mowia inni b) myslicie nad tym co musicie zrobic c) czytacie gazete sasiada d) gadacie z sasiadem e) wpadacie na osobe obok z zamiarem poderwania f) czytacie ksiazke g) jecie h) gadacie przez telefon i) i inne ... - jakie ?

Gość wszystko co wymienione

Gość b i czytam własna gazete

Gość Valentines
czytam wlasna ksiazke lub slucham wlasnej muzyczki:)

Gość autobusowy maniak
oooo no tak jeszcze muzyka !

Gość koza do wlsa
ja w autobusie zwykle jade

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaa
A albo F

Gość aaabbbcccddd
ja z muza na uszach jade-nie moge sluchac co te wszystkie malolaty wygaduja! Nie wspomne juz paniach w srednim wieku! Matko! niedawno na moje nieszczescie bateria mi padla i mimo woli musialam wysluchiwac opowiastek jakichs bab-prostaczek, ktore na caly autobus opowiadaly sobie nawzajem o tym jak zalegly sie u nich prusaki i jak sie ich pozbyc!-FUUUUUUJ-oblesne babska!!

Gość jrhek
patrze za okno gdzie jade

i) gapię się ile wlezie na ludzi w autobusie. Muszę tylko uważać, żeby oni tego nie zauważyli, bo robi się głupia sytuacja...;)

Gość morszczymorda
ja zwykle marszcze freda

Gość oooooooooooohhhhhhhhh
nic?

Gość goraco..mi
patrze przez szybe i mysle o glupotach przewaznie i po kilkunastu minutach marze zeby juz byl moj przystanek bo zazwyczaj w autobusach smierdzi i robi mi sie niedobrze

Gość a jakaja
spie

Gość za to w ameryce same
przyglądam się ludziom i przypisuje im różne historie :o

Czasem: a, b, h. A najczęściej gdzieś się spieszę, bo jestem zwykle spóźniona i się wpieniam, że autobus tak powoli jedzie. I przeklinam pod nosem.

Gość pasztetu mi sie chce
jjem pasztet

Gość Gosia270
piszę pracę magisterską w głowie :)

Słucham muzyki, czytam-czyli standard. Za to często widuję w porannym autobusie panią, która zajada sobie śniadanie: jogurcik (łyżeczką) plus bułkę albo bagietkę :) Z reguły wszyscy patrzą na nią z zazdrością. Pozdrawiam ją z tego miejsca:)

Gość Gosia270
ostatnio jednak zagustowałam w dłubaniu w nosie wskazującym palcem a urobek dyskretnym pstryknięciem umieszczam na szybie lub twarzy niczego nie domyslającego się współpasażera

Gość koczkodanka
ja siedę i modlę sie, potem patrzę kto wsiada, mysle o pracy, o tym by juz sie ten dzień skończył, co będzie mnie w pracy czekało, ze mam iśc po południu gdzieś...słucham innych, np babka mówiła ze nie ogląd juz Mody na Sukses bo jest głupie....no to w pore sie ockneła:D Fakt moda jest jedyna w swoim rodzaju, ubustwiam ją:) czekam na sex Brook ze Stefanią.....i ta Amber kolejny raz przed ołtarzem w welonie:D to tylko w Modzie:)

Gość koczkodanka
tak tematy poruszane przez pasażerów tez sa super:D - dzien dobry dzień dobry milczenie ładna dziś ppgoda tak, zapowiadali wiosnę juz o to dobrze bo nie lubię sniegu ja tez ne lubię milczenie , ziewanie oj ale się nie wyspałam ja tez coś nie mogłam spać a jak mąż? a dobrze, jakoś zyje, coś katar ma katar? o mój tez coś na katar narzeka, niech pani krople mu daje akatar taa, a dobre są? super, mojemu od razu przeszło. no to spróbuję milczenie niemoge sie doczekac weekandu ja tez nie wreszcie odpocznę ja tez, bo mnie juz męczy ta praca mnie tez, no ale wazne ze jest praca no tak, wazne, teraz tyle bezrobocia.... no.......ludzie pracy nie mają, do anglii jeżdzą no tak, ......mój syn tez wyjechał. taaaaa? a co tam robi? segreguje śmieci.cięzko , ale jakoś daje rade a zonenił się? nie jest singlem czyli starym kawalerem? nie, no jakże .singlem mówię. a czyli gejem? nie nie jest gejem, poprostu nie ma czasu na dziewczyny no tak..........a cytryna jest słodka do widzenie i miłej pracy do widzenia i wzajemnie. (co za porypana z niej baba, jutro znów ja spotkam, o czym mam z nią gadać?)

Gość łączenie tematów
08:59 Dzielnicowy Guciapa z Palką jak kto ma talenta oralne to jadąc z Ursynowa na Mlociny np. może calą drogę dyskutować nt. " mam Ochotę jechać na Wolę , ale Wolę jechać na Ochotę"