Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17sto latka

Mam 17 lat i doły pod oczami!! Jakie mogą być przyczyny?

Polecane posty

Gość 17sto latka

A moze brakuje mi jakiś witamin?? Jestem bardzo szczupła ale nie odchudzam sie, dodam że chce przytyć ale mam taką przemiane materii że to jest chyba niemożliwe :( więc jem dużo. Jakiej witaminy może mi brakować? A może jakiś krem? Poradzcie coś proszę

Gość 17sto latka
Ojj przepraszam! Nie mam dołów tylko takie lekkie siniaki i tak jakby wgłębienia. Nie wiem jak to wytłumaczyć.. są takie podkrążone. To chyba coś innego niż doły..

Gość vinca
poprostu masz since pod oczami:) ja tez je mam i nie moge sie ich pozbyc:( trudno powiedziec z czego sie biorá....jedni majá ze zmeczeni, inni na tle alergicznym, inni majá od urodzenia.....ja niestety tak mam(od urodzenia) nie ma na nie sily, od jakiegos czasu smaruje je zelem ze swietlikiem i jest troche lepiej. wierze ze uda sie choc troche je rozjasnic:) ale mam na nie sposób:) korektor:)

Może to taka Twoja uroda - wiec postaraj sie te cienie zamaskować jakimis korektorami . Albo moze byc inna przyczyna : moze mało pijesz płynów i jestes po prostu odwodniona - a odwodnienie organizmu najczesciej tak sie objawia.

Gość 17sto latka
Noo nie wiem czemu ale jak ja wypije dziennie szklanke wody to jest dobrze... nie chce mi sie pić! To może być własnie przyczyną że strasznie mało pije. Co o tym myślicie?

mam taką koleżankę ktora mało pije płynów - potrafi zjesc sniadanie lub kolacje bez wypicia czegokolwiek . Jak zrobi sobie herbatke to i tak jej zazwyczaj nie wypije jedynie to zupy ją ratują. Dodam ze moja kolezanka nie jest na żadnej diecie odchudzającej bo sporo je tylko nie czuje pragnienia . - i na prawde ma bardzo duze cienie pod oczami.Mówiłam jej nie raz zeby wiecej piła ale ona i tak nie słucha - bo mowi ze nie chce sie jej chodzic tak czesto do toalety.Ale zdrowie chyba ważniejsze prawda ??? Wiec radze Ci zebys zaczeła przyjmowac wiecej płynów. Napisz ile szklanek płynów pijesz dziennie?

o nie zauwazyłam twojej wczesniejszej wypowiedzi - jedna szklanka wody dziennie to stanowczo za mało - wcale sie nie dziwię ze masz since pod oczami - jestes po prostu odwodniona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość 17sto latka
Ale ja sie czuję dobrze tylko jestem troche zmęczona. A czy to musi byc woda czy moze byc normalna herbata? Co lepsze?

Gość to musi byc woda
slyczalam, ze powinno sie pic 2 litry wody dziennie. kawa i herbata sie nie licza.

Gość to musi byc woda
chociaz ja pije dosyc duzo wody i tez mam te since pod oczami.

Gość 17sto latka
Aha dziękuje za odp!

Gość 17sto latka
Aha dziękuje za odp!