Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaska-kasia

wyedzielina z sutka

Polecane posty

od paru dni przy mocniejszym nacisku prawej piersi wydobywa mi sie biało-przezroczysta wydzielina(małe ilości).Mam 21 lat,pare dni temu skończył mi sie okres, ciąża wykluczona,tabletek nie biorę, nigdy w rodzinie nie było żadnych chorób(rak). Ale sie boje.. Wybieram sie do lekarza,ale tak chcialam zaczerpnąć troche porad w związku z tym co to może być, od czego, i jakie mogą byc tego konsekwencje.. pozdrawiam

Gość jetaj
mozesz miec podwyzszony poziom prolaktyny. to hormon wydzielany przez przysadke mozgowa. podwyzszony poziom moze byc przyczyna wielu chorob, ale nawet od stresu sie podwyzsza. musisz zrobic badania. ja robilam badania krwi 2 razy. za 1 wyszedl wysoki poziom, za drugim (po lekach) mniejszy, ale i tak najwyzsza mozliwa wartosc dopuszczalna. juz od ponad roku mam nadal wydzieline. raz jest raz jej nie ma. zauwazylam ze wlasnie w okresach stresu jest, a jak sie niczym nie przejmuje to jej nie ma. pewnie masz tez problemy z cera i wlosami (przetluszczaja sie i wypadjaja)? a moze brak lub nieregularne miesiaczki? bo to czesty objaw. chociaz ja mam idealnie. trzeba to leczyc bo w koncu mozna stac sie bezplodnym. ja w koncu niedlugo wybieram sie pozadnie zbadac.