Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszka

poradzcie???????????/

Polecane posty

Gość oszka

chce rozpoczac wspolzycie z moim facetem jaka metoda bedzie antykoncepcyjna najlepsza? czy mam zaczacbrac tabletki?czy nie polecacie?czy stosunek przerywany naprawde jest taki zawodny??

przerywanego, nie polecam, zawodność duża i jak na mój gust zero przyjamności i dla mnie i dla faceta - w końcu miło jast popatrzeć jak on osiąga szczyty swej ekstazy (jaszcze lepiej jak owe ekstazy sie zsynchronizują, ale na to trzeba czasu) mój pierwszy raz był w gumce, ale jeśli zamierzasz i tak brać tabsy to możesz sie przejść do gina po nie. ja zaczęłam po 2 razie je brać. dla mnie miały zły wpływ - właśnie je rzuciłam. sama zdecyduj czy ufasz mu na tyle żeby bez gumek to robić, czy chcesz brać tabsy, czy wystarczy ci pewność jaką dają gumki. na temat innych środków, np globułek nie mówię bo nigdy nie stosowałam. ale sam przerywany, to zdecydowanie za mało, chyba że dzidzię chcesz :)

Pierwszy raz polecam w gumce a potem jak chcesz to możesz brać pigułki

Gość ryszarda_P
Stosunek przerywany to tzw. watykańska ruletka :). Tabletki dają wygodę, ale zazwyczaj koszt i dbanie o antykoncepcje spadaja na ciebie, nie kazdy moze je brac no i mogą mieć skutki uboczne. Gumki mają tą zaletę, że są łatwo dostępne, proste w stosowaniu.Skuteczność przy właściwym uzywaniu też jest dość wysoka.

Gość oszka
wlasnie nie chce brac tabletek bo po piwrewsze to srodki hormonalne i moga byc tego rozne skutki dla mnie po drugie nie wiem ale wydaje mi sie ze seks stal by sie przez nie mechaniczny w sensie ze on moglby we mnie zawsze wejsc no i te wszystkie zmiany po nich.....ale nieswiem czy stosowanie ciagle gumek jest takie fajne...wiem ze przerywany jest zawodny alemoje kolezanki robia to nawet po kilka lat ..jak sie to im uaje;o ..??

ja chcesz miec kiedys raka macicy ,i nie bedziesz mogla miec dzieci to wpieprzxaj tabletki anty,jak pojdziesz z nim do lozka przestanie cie szanowac i cie zostwai-ZOBACZYSZ!!!!!!!!-KIEDYS WSPOMNISZ MOJE SLOWA-ZAPAMIETAJ SOBIE!!!!!!! wykorzysta cie wiele razy i zostawi!!!!!!ale jak jestes glupia to prosze bardzoo;(

Gość jgh
jak na poczatek to moze prezerwatywa a jak sie boisz to gumka+ globulka! stosunek przerywany - nigdy w zyciu bo zawodny i to nie zadna metoda antykoncepcyjna, co do tabletek to nie sa takie zle sama je biore od 18 roku zycia(harmonet) i mam komfort zadnych skutkkow ubocznych , no moze troche mniejsze libido,ale jesli nie chcesz sie faszerowac tabletkami to zostaje gumka

Gość hihihihi
kuzwa! jakby gumki byly skuteczne to nikt by nie wpadal kto je stosuje !!!!! a prawda jest taka z e plemniki sa mniejsze niz kanaliki w gumce i one przez prze gumke przechodza i potem podczas stosunku dochodzi do ciazy!!!!!!! to widac tylko pod mikroskopem a nie golym okiem,udowodnino naukowo!!!!!!!! SKONCZYSZ Z DZIECIAKIEM PANNA !!!!!

Gość zizi-zi
Jestem mężatkom od 14 lat i "stosowaliśmy" tylko stosunek przerywany. Mam dwoje dzieci zaplanowanych, więc nie mogę mówić, że to loteria. Z pewnością wymaga to zaufania do siebie.