Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawa 23

jak zrozumieć homoseksualistów?

Polecane posty

nie moge pojąć pociągu meżczyzny do mężczyzny, moze jest ktos z doswiadczeniem kto mi wytłumaczy co jest w tym takiego fajnego? Tylko bez głupich odpowiedzi bo to jest dla mnie ważne pytanie.

Gość MAKE LOVE NOT WAR
Ludzie którzy sa heteroseksualni nie zrozumieja homoseksualistów...i tego sie raczej nie da wytłumaczyc.... Tym samym sposobem gej moze zapytac mezczyzne dlaczego czuje pociąg do kobiety i homoseksualista tez tego nie pojmie, to juz jest taki instynkt, ze to sie tak czuje.

Gość ty ciekawa zmień nick
na głupiutka :) bedzie bardziej pasował :P

nie o to chodzi czy ktoś sie z tym zgadza czy nie, chciałabym bardziej zrozumieć przyjaciela, właściwie męża siostry a nikt mi nie chce wtym pomóc. A wiem że jest dużo osób ktore kochają inaczej i myślałam ze moze ktos taki sie odezwie

Gość powien tak
byłem parę razy zkobitkami ale z facetami to dopiero jest jazda, to mi pasuje, seks jest boski i super się rozumiemy a z baabmi nie wiadomo czego chcą a z facetem wszystko jasne

a po co masz rozumieć jeśli to nie twoja sprawa? ja nie wnikam ani w sprawy lesbijek, ani gejów, i jakoś mi to nie przeszkadza (te ich ukierunkowanie jak i mój brak ciekawości)

no to mnie też dotyczy, jestem chrzestną matką ich dziecka, siostrą i przyjaciólką rodziny, a mąż siostry dopiero po 7 latach się przyznał, ze miał kontakty z facetami a teraz chce odejsć, moim zdaniem wyrządził jej i dzieciom krzywdę ze wogóle sie z nią zenił wiedziął to już przecież przed slubem i szukam czegoś na usprawiedliwienie go bo na razie jest dla mnie skreslony

Gość powien tak
ten twój szwagier to swinia albo niezdecydowany moze myslał ze mu wyjdzie z Twojąsiostra

aaa... to już sprawa nie tyle homoseksualności lub urojeń tego faceta na tle homoseksualności, co uczciwości w związku małżeńskim pojeb emocjonalny pozostanie pojebem, bez względu na orientację seksualną, więc co tu próbować zrozumieć innymi słowy wg mnie w homoseksualizmie a nieuczciwości i niedojrzałości tego faceta jest problem

miało być \"(...) nie w homoseksualizmie a nieuczciwości (...)\"

Musze się wypowiedzieć, bo juz mnie szlag trafia słysząc wokół jacy to geje są obrzydliwi i fe.Może jestem przesadnie tolerancyjna ale uważam, że całe to zamieszanie jest bez sensu. Z socjologicznego punktu widzenia, homoseksualiści maja przerąbane tylko dlatego,że stanowią mniejszość, czyli normą jest heteroseksualizm.Po drugie zauważyłam,że faceci maja dość ciekawe podejscie do orientacji homoseksualnej, mianowicie-geje precz,ale lesbijki sa fajne. Moim zdaniem rzecz rozbija sie o estetykę i tylko estetykę.Wszyscy dokonują wizualizacji stosunku gejów i może rzeczywiście nie wygląda to fajnie, ale już lesbijki uprawiające seks są mniam mniam.Nikt a raczej mało kto patrzy na gejów jako ludzi, którzy tak samo jak heteroseksualni, szukają miłości, nie biegną do łóżka z pierwszym napotkanym facetem. W filmie\"ksiądz\" scena łóżkowa bohatera z przyjacielem jest fantastyczna. To jedyna produkcja, w jakiej seks gejów jest pokazany jako czuły, pełen namiętności ,pożądania i ciepła,oczywiście z tych,które widziałam. Polecamobejrzenie tego filmu,może w końcu ludzie pojmą ,że geje to nie zboczeńcy tylko normalni , czujący, kochający ludzie.