Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAKAKAKAA

czego przyczyną są brązowe cienie pod oczyma i nad oczyma???

Polecane posty

Gość KAKAKAKAA

wygladam jak mis koala od zawsze jak nie uzyje korektora.. jak bylam mlodsza nazwywali mnie narkomanka bo takiemialam zawsze brazowe cienie pod oczyma .. co jest przyczyną dziewczyny??

Gość ghjgjj
gówna :)haha

Gość chora tarczyca
to typowy objaw

Gość a moze to przez
czasami to moze byc objaw choroby a czasami po prostu juz tak jest. zrob badania, jak nic nie wykaza pogodz sie z tym. kup dobry korektor i krem pod oczy.

zmęczenie, wymęczenie, dezintegracja pozytywna lub chore nerki :) tyle wiem.

wokol oczu jest najciensza warstwa skory a pod nia sa naczynka ktore sa ciemne przez co kolorem przebijaja sie przez skóre, jezeli nie jestes chora bo skoro masz od dawna je a mysle ze bys juz sie leczyla jak by Ci ewentualnie nerki nawalały lub inne organy to mysle ze to efekt urody niestety:o i nic poza korektorem i wyspaniem sie nie pomoze:( no ale warto jednak zrobic badania tak na wszelki wypadek.

Gość efekt urody niestety
też tak mam - taka moja uroda ,nie żadna choroba,moja mama tak miała i ja tak mam. na powiekach brązowe a pod oczami to różnie- jak się wyśpię to tylko mała żyłka przebija, jak się nie wyśpięto całe podkrążone.

chyba nie ma jakiegos konkretnego powodu-moja znajoma ma tak odkad pamietam (a chodzilysmy razem do podstawowki) chociaz teraz ma chyba mnie j niz wtedy, ja za to nie mialam nigdy, nawet jak kiedys nie spalam 2 noce nic po mnie nie bylo widac wiec chyba musisz sie przyzwyczaic albo dalej uzywac korektora :P

moze to taka twoja uroda albo masz odwodniony organizm bo mało przyjmesz płynów , mozesz miec tez problemy z nerkami. Najlepiej zrob sobie badania moczu , a jak mało pijesz plynów w ciągu dnia to postaraj sie pic wiecej pozdrawiam. Dodam ze moja kolezanka piła bardzo mało płynow w ciągu dnia , zazwyczaj pija jedną szklanke np. herbaty i naprawde miała bardzo pokrążone oczy.Moze u ciebie jest taki sam problem albo taka twoja uroda

Gość często alergicy to mają

Gość ssaczka z krakowa
tarczyca chyba:(

Gość może to alergia

Gość chora tarczyca

Gość niedoczynnosc tarczycy