Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAAAAAAnka

Choroba a ciąża. Wejdź proszę!!

Polecane posty

Gość AAAAAAAnka

Od kilku dni staramy sie o dziecko. Teraz zachorowałam boje sie, że dyby sie udało na teście jeszcze nie wyjdzie a boję siebrać lekarstw. Co robić w takim wpadku??

Gość majua
No właśnie nigdy nie wiadomo czy zaszło się w ciążę. Ja w takim przypadku czekałam na @ a potem się leczyłam. Zakładam ,że jesteś przeziębiona. Wtedy ja tylko mleko czosnek i miód.

Gość AAAAAAAnka
Zatoki, gorączka, katar .. czuję sie koszmarnie. Dopiero co sie leczyłam antybiotykami dwa tygodnie temu ale było mi strasznie niedobrze i musiałam przestać. Pewnie się nie doleczyłam i teraz mam :( Od tygodnia próbujemy i co teraz. Boję się :(

radze Ci nie brac zadnych lekarstw dopoki nie dostaniesz @ . Wiele leków mają niekorzystny wpływ na płód np. aspiryna , duże ilosci witaminy c i a .Dopoki nie masz gorączki nie bierz zadnych lekarstw . Naczytalam sie o szkodliwych działaniach leków zwłaszcza w pierwszym trymetrze ciązy , bowiem wtedy tworzą sie wtedy najwazniejsze organy małego człowieczka. Katar nie jest tak bardzo grozny dla ciązy , ale gorączka moze zaszkodzic dziecku - musisz obnizyc temp. wiem ze bezpieczny jest apap.