Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana milosc

wczoraj facet mnie zdradzil

Polecane posty

Gość zaklopotana milosc

nie chcial sie ze mna spotkac,bo mowil ze ma sporo pracy...kazal nie dzwonic,jak pojechalam do niego do domu,okazalo sie ze jest z jakas kobieta....kolezanka z pracy...jako iz mieskza na parterze,zobaczylam przez okno co robia....zawiodlam sie na nim...bielizna byla porozrzucana po calym pokoju, jestem zalamana i nie wiem co z tym zrobic....mowil ze kocha ,chyba tylko moje cialo ;/ co ja mam zrobic, od wczoraj sie do niego nie odzywam,a on wydzwania jak glupi.... zerwanie nie wchdozi w gre,bo facet mnie rpzesladuje;/ kilka razy probowalam z nim zerwac,ale mowil ,ze nie pozwoli mi odejsc...a teraz to...... tez go zdradzic? z jakims jego kolega???a moze inny rodzaj zemsty??? mamy po 24 lata

Gość Malowany
Wejdź na forum rogacz.pl i opowiedz co widzialaś

Gość zaklopotana milosc
cos w tym pomoze???

Gość Malowany
To podniecające. On cię zdradza a ty dajesz mu na to zgodę bo go kochasz

Gość olej go jak to nie pozwoli
ci odejść? to amerykanski film czy co? powiedz ze widziałas wszystko i ze ma sie walić na ryj, dziewczyno a ty sie jeszcze zastanawiasz? pogoń gnoja!!!!!!

Gość skd
dziewczyno jak to nie mozesz zerwac! - nie rozumiem tego- jakto cie bedzie przesladowal. Ja jakbym widziala jak moj chlopak i jakas laska uprawiaja seks to pokazalabym honor, odeszlabym spokojnie od takiego i zostawila gnojka.Jestes pewna ze zrobil to pierwszy raz moze ciagle cie zdradzal, rzuc go w cholere

Gość Malowany
Niewolnica

Gość zaklopotana milosc
powiedzialam mu,ze to koniec..a on,ze nie..i ze ebdzie ciagle rpzyjezdzac i jak mnmie zobaczy z innymi facetami,to oni oberwa i ja tez;/ to jakis dran...i p0myslec,ze bylam z nim 5 lat ;/ 2 lata temu walentynki tez spedzalismy osobno......czyzby o to samo chdozilo...macie racje...koniec z nim

Gość Malowany
Nie masz swojego zdania ? Tak cie wychował ?

Gość skd
musisz to definitywnie zakonczyc, co on sobie wyobraza ze bedzie cie non stpo zdradzal i oszukiwal a ty z nim bedziiesz - bo on ci tak kaze!! jakis kretyn skonczony, a ty dziewczyno badz twarda i zostaw babiarza niech idzie di swojej panienki ps. ale ci wlaentynki zgotowal

Gość zaklopotana milosc
nie wychowal,tylko uzywa przemocy :(

Gość Malowany
Tak cię właśnie wychował. Jesteś mu posłuszna

Gość zaklopotana milosc
zadzownilam przed chwila do niego i powiedzialam mu ze to koniec, wysmial mnie i powiedzail,ze to on ma ostatnie zdanie :((( ide dzis na podryw...trudno sie mowi,zmarnowalam tyle lat z nim,ale co tam,nie on jeden chodzi po tym swiecie

Gość zaklopotana milosc
jakby to powiedziec..on jest jednym z takich miesniakow :((((

Gość Malowany
Stałaś się wierną suką dla swego pana

Gość zaklopotana milosc
wierna to moze nie,bo tez spotykalam ise z innymi,ale nie kochalam sie z nimi

Gość Malowany
To jakaś patalogia. Rodzice cię nie kochali ?

Gość z troską
Skarbie może masz jakiegoś tatę, brata, kumpla - jednym słowem jakiegoś w miarę bliskiego faceta tak na wszelki wypadek do postraszenia - gdyby faktycznie ci zagrażał. Żeby miał kto mu "ryło obić" ;) Cóż, na niektórych tylko siłą. Swoją drogą niezły palant i do tego szantażysta

Gość stonkaaa
o ludzie kobieto, jak to rozstanie nie wchodzi w gre bo Cie przesladuje??!! tak przespij sie z kolega, gratuluje pomyslu :/

Gość ale jebak polny
co za jebak polny, wspólczuję Ci szczerze i serdecznie, ale nie daj sie gnomowi zastraszyć, zawsze miej kogoś obok ,żeby w razie by co... mógł Cie obronić, moze jak mu spuchnie mózg.. do wielkości pożądanej to zacznie myśleć..

Gość zaklopotana milosc
to jakis cud..wczoraj powiedzial mi,ze musi wyjechac za granice do pracy i nie wroci predko.....nareszcie spokoj