Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdalenka84

Czy każdy facet zdradza?

Polecane posty

Witam:)Niedawno znalazłam tą stronkę i to zupełnie przypadkowo. Od tamtej pory codziennie tu zaglądam i czytam z zaciekawieniem Wasze wypowiedzi.Dzisiaj w pracy poruszyłam z kolegą od jakiegoś czasu nie dający mi spokoju temat, a mianowicie o zdradzie, jakiej dopuszczają się faceci.Mój kolega jest typem faceta, który do życia podchodzi \" luzacko\".Dzisiaj zaczął mi opowiadać o \" rogach, które przyprawia swojej dziewczynie\". Oburzyłam się tym bardzo.Zdziwił się moją reakcją. Powiedział, że jestem naiwna bo ufam swojemu chłopakowi. Chciałam wspomnieć, że mój chłopak jeździ co jakiś czas do Niemiec do pracy, ale to są wyjazdy krótkotrwałe. Wyjeżdża na tydzien, dwa i wraca spowrotem.Pracuje tam z tatą i bratem.Właśnie dlatego kolega twierdzi, że jestem \" naiwniaczką\". Uważa, że na pewno mój chłopak ma coś za uszami Ufam swojemu chłopakowi na tyle, na ile potrafię. Wierzę, że jak wyjeżdża do pracy to tylko po to , żeby zarobić i wierności mi dochowuje. Niestety coraz częściej spotykam się z sytuacjami, kiedy słyszę , że chłopak zdradza.I jak tu ufać? Skoro ludzie dookoła robią takie rzeczy? Z moim chłopakiem do tej pory mieliśmy zasadę, żę wychodzimy razem na imprezy. Ale z czasem zaczyna to trochę przeszkadzać. Wiem o tym, że on tez czasami chciałby wyjść sam z kolegami, bo ja również czuję potrzebę wychodzenia z kumpelami.Niestety jak zapewne bardzo dobrze wiecie na imprezach \" czają się\" różne pokusy. Dziewczyny wabią mężczyzn swoimi wdziękami.Zastanawiam się czy faceci są zdolni do tego, żeby nieskorzystać. Czy nie myślą sobie: \" Co tam raz się żyje, ona i tak się nie dowie\". Tego nie wiem i chciałabym wiedzieć jakie jest Wasze zdanie na ten temat.Bardzo kocham mojego chłopca i nie potrafię wyobrazić sobie co by było gdyby mnie zdradził. Za każdym razem kiedy poruszaliśmy ten temat on powtarzał, że niebyłby w stanie wyrządzić mi takiej krzywdy. Powtarzał \" mi wystarczy jedna kobieta i nie obchodzą mnie inne. Po co miałbym robić coś, czego mogę żałować do końca życia?\"Staram się w te słowa wierzyć, ale mimo wszystko wątpliwości się pojawiają. A jak jest z Wami?

Do dei: a co ma powiedzieć jego mama? Jego ojciec całe życie jeździ do pracy za granicę. I do tej pory są szczęśliwym małżeństwem

Gość vsfvsv
Magdalenka, w danej sytuacji najpierw spójrz KTO jakieś mądrości wygłasza a potem słuchaj co mówi jak ten twój kolega jest jaki jest to pewnie że będzie próbował się usprawiedliwić wrzucając wszystkich do jednego worka

Gość vsfvsv
mój narzeczony też wyjeżdża, jest tam już dwa miesiące i ja mam do niego zaufanie (poparte logicznymi przemyśleniami, nie emocjami)

Gość Ronja córk zbójnika
Mój mąż nie zdradza. Uważa ze to jest obrzydlwe tak oszukiwac kogos komu się ślubowało miłosć i wierność. Jestesmy razem od 13 lat.

jak na mój gust to twój \"kolega\" chce cie wyboolcowac, wmawia ci że twój men jest tak samo niewierny i skundlony jak on a żeby cie tylko wciągnąc do łużka :-O debil

Gość takie naiwne ronje
potem przezywaja szok... a skad wiesz, ze cie nie zdradza? Bo Ci o tym mowi? Powie wszystko, co tylko bedziesz chciala uslyszec. Naiwniaczka.

Gość Songoq
Ronja córk zbójnika Twuj mąż to mądry człowiek-też mam takie podejście.ale też byłem w pracy na zachodzie i napatrzyłem co dzieje się z ludzmi-nieważne czy to kobieta czy mężczyzna.dla mnie skończyło się to trgicznie,chodżsam byłem uczciwy moja kobieta zostawiła mnie na 1mies przed powrotem do kraju

Ja również twierdzę, żę zaufanie to podstawa w każdym związku.Niestety jak się słucha wypowiedzi niektórych osób, między innymi chodzi mi właśnie o mojego kolegę to wątpliwości się pojawiają.Przykładem może byc także mój kolega ze studiów. Ze swoją dziewczyną jest już ze 3 lata. Na pozór bardzo udany związekObydwoje pochodzą z małych miejscowości,studiują w dużym mieście i tam razem wynajmują mieszkanie. Kumpel opowiadał mi, że po zajęciach cały czas spędzają ze sobą, nie wychodzą nigdzie bez siebie, bo on nie chce jej nigdzie samej wyuszczać. temat się rozwinął i zaczął mi się zwierzać, że czasami ją zdradza, np. w sytuacjach kiedy są jakieś wyjazdy organizowane przez uczelnię ( chciałam dodać , że studiują na innych uczelniach) lub kiedy dziewczyna na weekend jedzie do domu odwiedzić rodzinkę, on zostaje i wychodzi z kumplami na imprezy, a na nich poznaje dziewczyny i chodzi z nimi do łóżka.Przez długi czas byłam zszokowana tamtą rozmową. Nabrałam obrzydzenia do mojego kolegi. Pamiętam, zę wtedy zapytalam go, co by zrobił gdyby jego dziewczyna robiła tak samo. A on z wielkim oburzeniem odpowiedział, że by nie mógł być z taka dziewczyną. Na koniec powiedziałam mu, że to oznacza, że jej nie kocha. Zaprzeczył moim słowom. Twierdził, że ją kocha!!!!i że w przyszłości ma zamiar się z nią ożenić, bo mu z nią dobrze i nie wyobraża sobie być z inną kobietą. Ja tego kompletnie nie rozumiem. Niby ją kocha ale dopuszcza się takich czynów. i Najgorsze jest to, że w ogóle ich nie żałuje. Jak można tak okłamywać i krzywdzić drugą osobe?Jego szczęściem jest to, żę nigdy nie poznałam jego dziewczyny. Nie wiem co bym zrobiła, gdybym ją spotkała. Od tamtej pory nie utrzymuję z nim kontaktu. Bo nie cierpię takich ludzi. Zakłamanych i fałszywych!!!

Z przeprowadzonych badań wynika,że do zdrady przyznało się 60% mężczyzn i 25% kobiet :)

Gość Songoq
a któż przeprowadziłte badania? z moich doswiadczeń wynika że to kobiety częściej zdradzają

A czy to ważne kto częściej zdradza? Jest zdrada,była i będzie bo nie ma społeczeństw idealnych :classic_cool:

Gość luuba
Męzczyźni mają tendencje do zawyżania liczby partnerek, kobiety odwrotnie

Do osoby, która nazwała mnie NAIWNIACZKĄ: Nie wiem czy jesteś kobietą, czy mężcyzną. W każdym bądź razie jeżeli będziesz miał(a) takie podejście do życia to nigdy nie stworzysz szczęśliwego zwiazku! Trzeba zaufać! Gdyby ludzie sobie nie ufali, to nie byłoby np. małżeństw. Także zastanów się co piszesz!!!!

Gość luuba
Generalnie jak w związku jest ok, nikt nie szuka okazji, jednak należy pamiętac, ze okazja czyni złodzieja

ale nie każdy zostaje złodziejem nawet jeśli ma okazję :)

Gość do xyzed
nie kazdemu się zwyczajnie kradziez opłaca...czyż nie? xyzed?

Gość Songoq
niechodzi o to czy opłaca czy nie, lecz kto kim jest.

Gość microsoft
Czyli oprogramowanie full legal i żadnych pirackich mp3 i divx ? ;)

Gość xyzed ty hipokryto

Gość Songoq
microsoft jeśli zrozumiałeś przenośnię to tak

Gość dziwny Krzysiek
Jestem zonaty od 7 lat z kobietą, która była moją pierwszą dziewczyną (i pierwszą kochanką). Jesteśmy razem prawie 14 lat. Do tej pory jest jedyna i chcę aby była

Gość nzts
Nie zawracaj sobie glowy takimi myslami bo zwariujesz, nakrecasz sama siebie a po co? Czy facet dal Ci powody do wątpliwosci? Jesli nie to nie martw sie na zapas. Co ma byc to bedzie a Ty zyj, kochaj i bądż szczęśliwa bo nie wiadomo co Ci los jeszcze ześle. Pozdrawiam Cie serdecznie i życze szczęścia......Pamietaj głupia zazdrość niszczy.

Do tych co powatpiewaja w uczciwosc mojego meza, mam tylko jedno pytanie> Mierzycie wszytskich swoja miara, ? Nie, mąz mi nie mówił czy mnie zdradził, czy nie, bo to sie po prostu nie mieści w kategorii naszego zycia. Znamy się jak lyse konie i jestesmy udanym małzeństwem...nie wiem, moze kiedys mnie zdradzi, natomiast wiem ze jezscze sie to nie stało...:-))) I mam w nosie to, co gadacie..:-_ Mój mąz zawsze mówi ze \"chuja na smietniku nie znalazł\", heheeh :-)))) ...zapomnaiiałamm sie wtedy zaczernic :-)

a ja uważam ,że wszyscy faceci zdradzają i wcale mnie to nie rusza. Życie......myślę,że kobiety w końcu powinny się pogodzić z tą myślą i o nic nie pytać, nie marnować sobie i facetowi nerwów.Inna sprawa jeśli chodzi o zdradę też w sensie emocjonalnym, takiej nie wybaczyłabym.

Do Black Rose 26: Chyba się nigdy nie spotkałaś ze zdradą i tak naprawdę nie wiesz co piszesz i co może czuć zdradzona kobieta> Mogłabyś sypiać z facetem, który w trakcie związku z Tobą miał w łóżku jeszcze inne kobiety? Ja bym się takim facetem brzydziła. Każdym jego dotykiem, bo przed oczyma miałabym jego obraz z inną...

Gość czy ty ronja
jestes taka naiwna, czy glupia? Bo juz nie wiem... Piszesz takie bzdury, ze niedobrze sie robi. To, ze Ci mowi, ze nie znalzl na smietniku, tylko to potwierdza. Juz widze z jakim usmiechem to mowi i jak cie zapewnia o swojej wiernosci. Gdyby tego nie robil, nie uzywalby takich sformulowan rodem spod trzepaka. Tak wszyscy, ktorzy zdradzaja mowia. Dokladnie w ten sposob. Mowi tak jak wszyscy, ktorzy zdradzaja.