Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdalenka84

Czy każdy facet zdradza?

Polecane posty

Do MAgdalenka, skarbie wprawdzie zostałam zdradzona tylko raz ale wiedziałam,że chodziło tylko o seks, szczerze mówiąc jakoś nie brzydziłam się tym facetem.Poza tym zakazany owoc smakuje najlepiej, więc im bardziej zabraniacie tym częsciej idą na lewizną. A ja mam taktykę taką,że po pierwszej zdradzie mu się odechciało chodzić na inne,ale nawet gdyby poszedł to kij mnie to obchodzi,oby się nie angażował emocjonalnie. Szkoda mi nerwów na takie farmazony....ludzie mają większe problemy. Jeszcze jedno;człowiek z natury jest poligamiczny, jedynie cywilizacja wpłynęła na to,że każdemu się wydaje,żepowinien być monogamiczny. Natura człowieka, z którątrezba sę pogodzić.

Gość ajeto
dziwczyno nie słuchaj tych bredni o zdradzaniu.Zdradzają Ci którzy mają emocjonalne braki i nie mają pojęcia co znaczy kochać,a miłość zastępują egoizmem. ja też byłem za granicą i powiem Ci jeżeli masz uczucie w sercu to nic nie jest w stanie tego zabić Pozdrawiam

Hehe proszę, jaka wrazliwosć na niecenzuralne słowa, czasem jak jest gorąco w łózku, to padaja gorsze, hahaah rodem spod trzepaka...:-) Powiedział mi jeszcze cos, ...ze ma wspaniałe małzenstwo i bardzo kocha mnie i dzieci, byłby ostatnim idiota, gdyby miał rozwalic i zmarnowac swojarodzinę dla jakiejs chwili uniesienia...Po prostu wiemu oboje , ze NIE WARTO! ,ja mam spory temperament i tez gdybym tylko chciała ,miała bym niejedna okazje, i on dobrze o tym wie...ale tez uwazam,że tylko wariaci niszcza coś co jest udane i wspaniałe;-) Nigdy mi nie dał powodów do podejrzeń,wierze jemu, a nie słowom ludzi, którzy nie znaja nas i nie wiedzą co nas łączy...

Do ajeto, chciałoby się wierzyć w to ,że tego uczucia zawszewystarczy na tyle,by nie polecieć nadługie ,opalone nóżki, bez zobowiązań. Oby byli tacy faceci i obyśmy na nich trafiały.

Nie powiedziałam nigdy, powiedziałam, ze na razie wiem, ze nie zdradził....co nas jeszcze w zyciu czeka, tego nie wie nikt a Ty po prostu zazdroscisz, albo nie umiesz stworzyctakiego zwiazku. I tyle..Tylko ktos niedojrzały emocjonalnie szuka czegoc, czego ma pod dostatkiem w domu..

Do Black Rose: Być może nie potrafię tego zrozumieć bo nie znalazłam się w takiej sytuacji.Z tego co piszesz wynika, że kochasz swojego faceta, skoro potrafiłaś mu wybaczyć.Mam do Ciebie pytanie: Czy Ty też byłabyś albo jesteś w stanie sypiać z innymi facetami? Jeżeli nie masz ochoty odpowiadać albo z jakis przyczyn nie chcesz to nie będę nalegać.

I jeszcze jedno, nie jestem naiwna,KOCHAM i czuje ze JESTEM KOCHANA...po 13 wspólnych latach i róznych ciezkich zyciowych doświadczeniach wiem na czym stoje i że moge polegac na moim mezu! Jesssuuu, komu ja ise tłumaczę:-))))

Do Magdalenka, nie czuję potrzeby by sypiać z innymi, bo jak najbardziej zaspokaja mnie mój partner, poza tym mój popęd nie jest taki jak u mężczyzn, więc potrafię się pohamować

Ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!Normalnie w jeszcze większym szoku jestem jak słyszę Wasze wypowiedzi!!!Oczywiście nie chodzi o wszystkich

Gość dziwny Krzysiek
nigdy nie zdradziłem mojej żony

No dobrze, ale większość facetów się tu wypowiadających twierdzi , że to normalka!!Skoro tak, to spróbujcie postawić się w sytuacji kobiet. Czy dla Was też byłoby normalne, gdyby kobieta Was zdradzała?Sypiała z innymi facetami?

Gość dziwny Krzysiek
z tego co mówią koleżanki w pracy, kobiety są bardziej wyrachowane i łatwiej umieją zdradę ukryć

Gość przynudzasz magdalenka
sadzac po nicku jestes siksa zwykla, a wypowiadasz sie tak, jakbys wszystkie rozumy zjadla, przezyla niewiadomo ile, miala doswiadczenie niewiadomo jakie. Dziecko jestes i przestan sie tak oburzac i dziwic wszystkiemu. Jak dorosniesz, to wroc tutaj, a teraz idz do ksiazek, czerp dalej wiedze poradnikowa. A jak cos sama przezyjesz i doswiadczysz, wroc tutaj i nam o tym opowiadaj i moralizuj wtedy. spadaj 🖐️

Ja wam powiem, ze w moim otoczeniu zdradza bardzo duzo kobiet, albo oboje po równo...juz nie ma reguły.Generalnie uważam, ze monogamia nie lezy w ludzkiej naturze, ale jesli się kocha i wie co mozna stracic to da sie rade nad tym zapanowac:-0

Gość tak tylko ten
kto przeżył zdradę może moralizować :D durne wszystkie

Po pierwsze nie masz prawa mnie wyzywać od siks, bo mnie nie znasz i nie wiesz jaka jestem.Poza tym wiek nie świadczy o tym, czy ktoś przeżył dużo w życiu czy nie. Może Tobie przyda się wiedza książkowa, ja zapodałam ten temat i jak widać wiele osób było chętnych żeby mi odpowiedzieć. Ty jesteś w tym temacie tylko gościem więc to Ty spadaj !!!

Gość nie unos sie dziecko
chcialas potwierdzenia, czy zdradza, czy nie? to masz. dwie osoby sie wypowiedzialy tak naprawde. jedna, co to wie, ze maz ja nie dradza. i drugi, co sam nie zdradza. reszta zdradza. twoj tez.

Gość ktos zupelnie nikt
>>>>>>>>>>>>>> magdalenka84 Kazdy facet i kazda kobieta moze potencjalnie zdradzic bez wyjatku. Wystarczy ze on wyjedzie i poklocicie sie przez GG lub telefon i kazdy moze wykorzystac ta chwile do zdrady. Jednak nie masz zadnych mozliwosc aby mu nie pozwolic jechac za granice. Jesli bedzie chcial to zrobic to to zrobi tak samo tak ty. A tak na marginesie czy myslisz ze on nie bedzie sie obawial ze ty go zdradzisz z jakims facetem?

hahahahahaha:)))zabawne!!!ktoś tu jest starym niedowartościowanym prykiem:)hehe, wyjdź z tego tematu bo nie jesteś tu potrzebny( a), przynajmniej ja Ciebie nie zapraszałam!!!

Nie wiem czy się obawia bo nigdy mi o tym nie mówił. Być może też ma jakieś wątpliwości, ale tego pewna nie jestem.

Gość to jest forum
nie musisz mnie zapraszac, chce to wchodze, nie chce, to nie. Dawno nie bylo tutaj takiego bobaska, to sobie czytam smiejac sie pod nosem.

I w tym momencie zaczynam Cię ignorować! Ktoś musi być mądrzejszy.I widzisz właśnie w taki sposób można pokazać, że osoba młodsza potrafi rozsądniej myśleć od takiego WAPNIAKA jakim jestes TY!!! Mam zamiar dalej się wypowiadać na ten temati nie pisz mi co mam robić. Skończyłam z Toba dyskusję

Gość i ty sie uwazasz za madrzejsza
hm... no niech ci bedzie. Tylko nie placz. Poczekaj, moze przyjdzie na ten topik ktos, kto poziomem bedzie dorownywal tobie. w sumie to nawet prawdopodobne, tutaj sporo dzieci przesiaduje i sie madrzy. jak ty zupelnie.

Gość ktos zupelnie nikt
moze blad nazwy tego topika polega na tym ze kazdy zaklada ze zdradzi ta druga osoba i do tego najczesciej facet. Nikt generalnie nie planuje zdrady bo to sie dzieje samo, tak jak grypa ktora atakuje i wygrywa wtedy gdy organizm jest oslabiony. On ani Ty nie zdradzicie wtedy gdy wszystko bedzie sie zajebiscie ukladac tylko wtedy gdy bedzie jakis drobny lub wiekszy kryzys lub dla przygody ale wedy znaczyloby ze wasz zwiazek byl nie z milosci.

pewnie że ludzie się zdradzają ale nie popadajmy w paranoje ufasz facetowi to rób tak dalej nie bądź naiwna ale i nie zamieniaj sie w śledczego-zazwyczaj jak w związku jest wszystko dobrze to nie dochodzi do zdrady..są chwile kiedy podatni jesteśmy na takie rzeczy ale grunt to nauczyc sie mówić stop jeżeli będzie miał cie zdradzić to i tak zdradzi--ale po kij nastawiać sie na cos złego i ciągle o tym myśleć-nie lepiej zadbać o to aby zarówno fizycznie jak i psychicznie dobrze było miedzy wami i zdradzę ci tajemnice zazwyczaj kobieta czuje jak ja facet zdradza;)

Gość by

Gość ***nauczona****
a ja powiem z innej strony niekoniecznie kazdy facet zdradza, ale uwazam, ze kzdego facet moze zdradzic widze nieraz w pracy faceta, niezainteresowanego innymi kobietami, mysle: on by nigdy nie zdradzil, mowi o zonie z szacunkiem itd itp .... jednak prawda jets jedna: na kazdego jest w stanie zadzialac jakas inna kobieta niz ta, z ktora jest na kazdego! najbardziej oddango, niewinnego i troskliwego :( :9 i zdrada gotowa zdrada zalezy od roznych czynnikow - ale co ja bede pisac banaly - o tym kazdy wie