Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1000 kal

dieta w ciazy?

Polecane posty

Gość 1000 kal

zaczynam 24 tc. zawsze bylam pulchna i teraz tez tak jest :) chcialabym jesc zgodnie z dnieta 1000 kal. Sadzicie, ze mozna?

Gość sądzimy że nie

Gość natalinka234
a co sie moze stac?

Gość katkamatka
Dieta 1000kcal jest dietą ścisłą-odchudzającą, a takie w ciąży mogą być niebezpieczne! Dlatego zamiast liczyć kalorie, lepiej wyeliminować z jadłospisu wszystkie "puste"! bardziej skup się na tym, co jesz niż ile! a pączki myszko ogranicz!!! ;)

Gość szczoch
nie można jak jesteś przy kosci , to się nie obzeraj; jedz rozsadnie i tylko wartosciowe rzeczy

Gość zastosuj sobie diete cukrzycow
ja na takiej byłam (ale z koniecznosci) i mało tyłam a pod koniec nawet chudłam. PAMIETAJ NIE MOZESZ BYĆ GŁODNA!!!!!1 Zero słodyczy,ciast ,paluszków itp. Tylko ciemne pieczywo - i tak jest zdrowe.Ale nie to czarne.Normalny chleb razowy albo graham. Jedz czesto ale mniejsze porcje.Jedz chude wedliny.miesa.i sery. Zamiast smazonego jedz gotowane. Powinno ci to wystarczyć.Nie wolno ci stosować zadnej diety 1000 kal.

Bron Boze! 1000kcal jest nawet dla kogos, kto nie jest w ciazy zbyt malo! Jedz rozsadnie, \"wsluchuj\" sie w swoj zoladek - jedz, kiedy jestes glodna i przestan jesc, kiedy czujesz, ze jestes syta. Nie podjadaj slodycz, chipsow miedzy posilkami, tak jak ja to robilam ;-) nie mysl o zadnym dietowaniu. Rozumiem cie, ze sie przejmujeszm ze moglabys sie stac jeszcze pulchniejsza, ale to nie jest naprawde najlepszy czas na odchudzanie.... milej ciazy!