Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .NOWORZEŃCY.

WSPANIAŁE ZDJĘCIA ŚLUBNE

Polecane posty

Gość .NOWORZEŃCY.

Polecam wspaniałe zdjęcia robione przez firmę www.afi.waw.pl Jest to jedna z najlepszych firm na Warszawskim rynku fotografii ślubnej. Własne pomysły oryginalne zdjęcia i wspaniała jakość zdjęć. Najładniejsza oryginalna strona internetowa.

Gość Ortograf
Zanim wzięliście się za reklamowanie salonu, powinniście zerknąć do słownika ortograficznego, by sprawdzić, jak się pisze nowoŻeńcy...

Gość dali czadu nie ma co
:-D :-D :-D

Gość mała dygresja
A mi się wydaje że ten BYK jest specjalnie zrobiony!!! Oferta i zdjęcia całkowicie mi sie nie podobają.

Gość Ortograf
Hahaha, bardzo możliwe :)

Gość Faktycznie .........
Faktycznie z tym błędem to sprytna sprawa. Odwiedziłam stronę i powiem szczerze że strona i jej zawartość kompletnie mi się nie podobają. Zdjęcia raczej tandetne, bez pomysłu, wszystkie na jedno ,,kopyto”. Zdjęcia na stronie to kopiowanie pomysłów innych fotografów tylko że w gorszym wykonaniu. Tekst zamieszczony na stronie też jakoś dziwnie mi przypomina list ofertowy pewnego fotografa. Taka forma reklamy całkowicie mi się nie podoba.

Gość Zdegustowana.
To jest już śmieszne. Ja czasami rozumiem że reklama jest potrzebna ale reklamując się jeszcze trzeba mieć coś do zaoferowania. Strona jest okropna a oferta poniżej krytyki. Zdjęcia tak jak poprzedniczka napisała to nieudolna kopia pomysłów innych fotografów. O fotografie i jego profesjonalizmie świadczy jego indywidualny styl robienia zdjęć a nie kopiowanie pomysłów innych. Zdjęcia są naprawdę brzydkie

Gość olka83
a ja mysle, że to jakis żart. Strona jest faktycznie przeciętna, ale zdjęcia niezłe, bez przesady z tą krytyką. Po co mieliby się w ten sposób reklamować? Ja szukam fotografa od grudnia i wiem, że o dobrą firmę jest trudno, bo albo nie mają już terminów na sierpień albo jadą z amatorką. Ciekawe jak oni prezentują się w realu... Może ktoś mi podpowie jakiegoś rozsądnego fotografa, co by mi nie spaprał zdjęć na ślubie? 11 sierpnia w Warszawie

Gość Gosiak82
Ewo a ja myślę, że nie jest to żart a tylko normalna reklama:O. Zdjęcia to sprawa gustu. Jednak, co do nieudolnego kopiowania pomysłów to jest to racja:). Ja już jestem na końcowym etapie dopinania ślubu i wesela. Choć ślub mam dopiero w sierpniu wszystko już mam z górki:D. Fotografa, orkiestrę i salę załatwiłam poprzez portal www.waszslub.pl O tyle takie szukanie w portalu tematycznym jest wygodne, że nie trzeba biegać po całym necie. Z każdego tematu, jakim jest orkiestra, sala, fotograf wybrałam sobie sześć ofert. Do wszystkich napisałam zapytania ofertowe i po odpowiedzi umówiłam się osobiście z czterema przedstawicielami z każdego interesującego mnie tematu. W zasadzie po tygodniu miałam już spisane umowy i pozbyłam się problemu:D.

Gość Gosiak82
Olka83 przepraszam, że pomyliłam ciebie z Ewą, ale akurat, ale akurat byłam w transie odpisywania na inny post i tak mi to imię utkwiło w głowie:D.

Gość na szybko
Zerknęłam na stronkę. Powiem szczerze że się mocno rozczarowałam. Zdjęcia bez szczególnego pomysłu, kolory podjechane na maxa aż krzyczą. W sumie - nie ma się czym zachwycać niestety, bo mocno przeciętne. I jak na tak "profesjonalą firmę" - kiepściutka stronka od strony technicznej

Gość Papilon
Gosiak82 Skorzystałam z twoich rad. Trzy godziny wertowałam waszslub i naprawdę chyba jest to największa baza firm ślubnych reklamujących się w internecie. Jeszcze raz dzięki.