Herbatka99 0 Napisano Luty 15, 2007 witam:) od kilku miesięcy biore tabletki antykoncepcyjne i w związku z tym mam pytanie: czy w czasie przerwy od przyjmowania tabletek do pojawienia się okresu mogę kochac się bez zabezpieczenia? wydaje mi się ze chyba tak gdyż są wtedy dni niepłodne ale czy mogę mieć 100% pewność, czy w tym czasie powinnam stosować jakieś dodatkowe zabezpieczenie? z góry dziękuje za odpowiedz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaja1 Napisano Luty 15, 2007 Oczywiscie ze mozna sie kochac w czasie tej przerwy i nie trzeba stosowac innych zabezpieczen,tabletki dzialaja rowniez w tej przerwie...Nie martw sie! Pozdrawiam papa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Herbatka99 0 Napisano Luty 16, 2007 dziękuje za odpowiedz:) a czy taka sama pewnosc istnieje podczas okresu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Luty 16, 2007 JAK SIE ZAŻYWA TABLETKI ANTY NIE MA WOGÓLE DNI PŁODNYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boże dziewczyny Wy na prawdę takich podstawowych rzeczy nie wiecie ??? :O :O :O :O :O :O :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach