Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka3

dlaczego ona to nam robi???

Polecane posty

Gość jestem tu przez chwilę
malutka3 masz przerąbane-ale niepotrafię ci współczuć. jestem w identycznej sytuacji jak twój były- cała reszta jest identyczna. ale dalej kocham swoją byłą choć zostawiła mnie gdy mnie niebyło- bez rozmowy . chciałbym bardzo by wróciła, mam coś co chciałbym jej oddać-coś co jej zrobiłem niestety olewa mnie totalnie. to co pisze Songoq też brzmi znajomo. a skąd jestesteś może z mazowieckie "dlaczego z życiem muszę brać się za bary dlaczego nie jest mi jak przyjaciel stary tak bardzo chciałbym wesprzeć się na jego ramieniu i móc zapomnieć o smótku i cierpieniu Boże mój drogi czy przez życie niema innej drogi. "

jestem tu przez chwilę

fajne rymy-twoje? czy samo życie- jeśli tak to współczuję

tylko ona nie moze zrozumiec ze on do niej nie wroci zdrada to zarada. nikogo nie mozna kochac z litosci!!!!!!

Gość druka
malutka ja tez ci wspołczuje, ale masz bardzo agresywne podejscie i to powoduje ze rowniez wspolczuje troche tej dziewczynie, skoro wiec ja tak czuje, osoba calkowicie obca, to pomysl co czuje twoj facet ktory z nia byl i uczucia przeciez nie wyparowuja ot tak sobie, chyba ze wszystko bylo jednym wielkim klamstwem. I wiem ze piszesz pewnie pod wplywem jakis emocji, ale zdrade mozna wybaczyc i mozna zyc dalej, zapomniec sie nie da, ale wybaczyc mozna jak sie bardzo chce to nawet moze przyniesc wiele dobrego, bo nie kazda zdrada oznacza od razu to samo. I tyle, radze Ci bys troche jednak uspokoiła sie, i przyjeła to co los Wam da, a dziewczyna niestety musi zrozumiec ze twoj jest teraz ten facet, a on musi z nia porozmawiac konkretnie, co nie oznacza od razu, ze ma na nią najechac itp. Na tym własnie polega dobre rozejscie sie ludzi, ze mowimy konkretnie, ale w taki sposob, ze tamta osoba choc zraniona wie ze nie moze nic wiecej zrobic, bo widzi ze ta odchodzaca strona jest zdecydowana. Zycze powodzenia.

jestem z nim bo go kocham i on mnie kocha. gdzies mam to co o mnie myslisz. nie chcial bys byc w takiekj sytuacji kretynie. nie byles w takiej sytuacji wiec nie wiesz co to znaczy. to jest facet z moich marzen takiego faceta zawsze szukalam az wkoncu znalazlam

ja mam tylko nadzieje ze opna wkoncu zrozumie ze on juz do niej nie wroci i da nam spokoj

Songoq --- samożycie malutka3 młoda bardzo jesteś-skąd wiesz ze to miłość a nie zauroczenie, a twój facet ile ma lat?

Gość a skąd wiesz że nie wróci

moj facet ma tyle lat co ja. to sie czuje ze to jest wlasnie to!!! nie wroci do niej bo on jej tak naprawde nie kochal- to bylo takie zauroczenie

taaa, tak samo zrobi z tobą jak z tamtą:D w sumie jest z tobą tylko 4 mce dłużej:D:D:D a tamtej pewnie tez mowił ze kocha, dlatego tamta się tnie. Moze spotkasz się znią w psychiatryku egzaltowana lasko, jak i ciebie w maliny wpuści:P

nie zrobi tego on nie jest jak reszta facetow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lala nie żołądkuj się tak
nie używaj po kilkadziesiąt wykrzykników i znaków zapytania, czuję w tobie wielką desperacje i niepewność nie musisz tu nikogo przekonywac ze twój rozwodnik to najlepsze facio na tej planecie sama siebie o tym przekonaj i z nim rozmawiaj a nie na forum szukasz akceptacji:O

nie szukam akceptacji bo ja mam a co ty wogole mozesz wiedziec na ten temat/?? kochales kiedys kogos, byles kochany???

Gość lala nie żołądkuj się tak
jestem dziewczyną, czemu myslisz ze jestem facetem:O

Gość Dziewczyno ...
uwazam, że ty w ogole wychodzisz ze złego zalożenia Tamta jest wina czyli winna jest jego żona, była zona a nie facet Zachowujesz się ja zakochana małolata i tyle. Wierzysz w to w co chcesz wierzyc a prawda lezy posrodku. Sam ich slub jestem pewna, że facet opowiada tobie androny, ale chcesz to wierz twoj problem. Wiesz na pewno, że maja rozwód ? Widzialaś to czarno na białym ? Watpię.

Gość Tytuł topiku...
powinien być inny nie ona tylko on , DLACZEGO ON TO ROBI Kochana, przejrzy na oczy , mam nadzieję, że różowe okulary tobie spadną z oczu i .................. czym predzej to lepiej dla ciebie, bo wg mnie on na ciebie nie zasługuje, pozdrawiam :)

Gość dlaczego ty ....
zmieniasz nr jego telefonu, a nie on, czy on jest ubezwłasnowolniony? Nie jestes jego matka tylko dziewczyną, PAMIĘTAJ O TYM

Gość gggty
ona go zdradziła na jego oczach (nawet nie moge sobie tego wyobrazić jak może boleć zdrada własnej żony, a szczególnie w wypadku gdy jest się tego świadkiem naocznym), ja bym na jego miejscu zrobiła pewnie podobnie gdyby zdradził mnie mąż próbowałabym o tym zapomnieć i to jakoś odreagować, a najlepszą ucieczką są ramiona innej osoby. Ja sobie myslę że może i on cię kocha ale jego była żona nie jest mu obojętna ( wkońcu przysięgał jej miłość) i nigdy nie bedzie....bo o takiej miłości się nie zapomina.

Gość ONA ......................
??????????????????? Dziewczyno, zaczni mysleć, myslenie nie boli :)