Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lete

do panów- dlaczego jesteście tchórzami?

Polecane posty

Gość do xyzeda
ale ty chłopie monotematyczny jestes....

a ty monoczepialska :p nie czytaj tego co piszę :p to najprostsze rozwiązanie :p ale nie ty włazisz gdzie piszę i nudzisz :p

xyzed sorry ale coś mi się z gg popsuło jak chce wejść to ono mi chce wysłać sms nie wiem o co chodzi może ty wiesz ??

sc 👄 🌻 u mnie to się nie dzieje i nie wiem co to może być :( może wyślij jakiegoś smsa i gg zacznie działać? Nie wiem. Numer,który podałem jest aktualny :)

xyzed nie wem co z tym moim gadulcem jutro bedzie u mnie informatyk bo ja nie wiem o co chodzi

a właściwie to ok niestety musiałam pożegnać kilku pracowników bo płaca im nie odpowoaała-najlepiej nic nie robic i duuużooo zarabiać -bez komentarzy ,beznadzieja a musze kogoś na ich miejse przyjąc z moim K w porządku-jakoś tak się to wszystko wyciszyło ,czasami brakuje mi tego lekkiego wariactwa ....które było jak byłam kochanka ,a teraz jak wszystko sie wydało i oficjalnie jesteśmy razem to jakoś tak inaczej ale też fajnie -tylko jakoś zazdrosna się zrobiłam...

sc 👄 fakt faktem,że o pracowników coraz trudniej.Nie dziwię się jednak ,że chcą więcej zarabiać ale coś za coś,a tym czasem często niestety jest tak jak piszesz,że chcą mało robić ,dużo gadać i jeszcze więcej zarobić :D Cieszę się,że Ci się układa i trochę zrzera mnie zazdrość :)

zazdrosna się zrobiłaś powiadasz? Hm to dobrze bo to świadczy tylko o tym,że kochasz :) Jak to mawiają - nie ma miłości bez zazdrości i róży bez kolców :)

mam nieprzyjemne zadanie do wykonania.a mianowicie czeka mnie upicie się i wymiotowanie :o a to dla oczyszczenia organizmu :)

Gość tak........sc
teraz kolej na zdradzenie ciebie, stanie się to bo masz zdrajcę koło siebie, przez jakiś czas będziesz nieświadomie dzielić go z następną kochanką a potem zrozumiesz co przeżywała jego żona przez ciebie. Kwestia czasu. No i wszystko będzie wyrównane, sama wybrałaś swój los. A zazdrość powstrzymaj bo zazdrość wyostrza czujność i zbyt szybko odkryjesz że cię zdradza, a kochanki wolą tego nie wiedzieć, przedłużysz czas bycia z tym kochankiem. No a potem będzie następny kochanek, z rąk do rąk, z rąk do rąk.

Gość Bo takie jest życie

no witam do pomarańczowych wpisów etap zdrad i zrywania kontaktów z byłym zonami i kochankami mamy za sobą mam nadzieje że wszystko między nami zostało wyjasnione ,miał prawo wyboru ja mu dałam wolna ręke no i czułam się tylko troche oszukana ,tak jak każda kobieta wole prawdę niż oszustwa,troche bolało ale czasami można wybaczyc i doskonale rozumiem zdradzone zony ale szanuje tylko te które pozwalają męzowi dokonac wyboru,tych ,,miotającech się z nienawiści wariatek,, nie znosze i stwierdzam że sa prymitywne w swoim działaniu xyzed gg nie działa ,ale może na tlenie pogadamy

sc 👄 sorki,że wczoraj wieczorem nie zajrzałem ale wróciłem tak padnięty,że był tylko wzięty azymut na wyrko :) postaram się być dziś późnym wieczorkiem :) z tlena jeszcze nie korzystałem ale spróbujemy :)

xyzed pewnie już spisz.....a ja dopiero teraz moge usiąśc przy komputerze mały śpi

sc👄 :) jakoś się ostatnio mijamy :D wprawdzie jeszcze nie spałem ale nie można było otworzyć strony o2 więc siedziałem na gadulcu :) Nie możesz na nowo zainstalować gg?

hej xyzed odezwe sie wieczorem póznym

a jesteś witam cie słodko w samo południe zerknij na kochanka kontra kochanka i co myslisz o tym facecie??? czy wy wszyscy macie tak jak on ???

ja tak nie mam bo o mnie się tak kobitki nie biją :D A swoją drogą to coś gościu ma ;) że tak się o niego biją :D

xyzd napisz czy doszło przez tego tlena??? a swoja droga to faktycznie cos w tym facecie jest....

zyzed na gg to ja najprawdziwsza sc

xyzed nie pogrywaj sobie i wleż na gg

XYZED- ale mnie ubawiłes tym wpisem.....dawno sie tak nie usmiałam.. to faktycznie bardzo odpowiedzialne i trudne zadanie... \"mam nieprzyjemne zadanie do wykonania.a mianowicie czeka mnie upicie się i wymiotowanie a to dla oczyszczenia organizmu \" :) SC- widzę, ze u Ciebie wszystko dobrze, fajnie masz, ....nie bądź zazdrosna az tak bardzo ....

no ciesze się że jesteś lete !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co tam u ciebie ???????