Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lete

do panów- dlaczego jesteście tchórzami?

Polecane posty

witam wszystkich cieplutko mimo że na dworze cos hipe paskudnego sie dzieje xyzed 👄

lete 👄 🌻 nie daj się.Odpisałem. Kokosanko jak mnie sprowokujesz to będę musiał Ci jakoś dowalić :) A gdzie moja kochana sc ????

xyzedku jestem na poprzedniej stronie ....

Xyzed Mojk drogi mi juz nikt nie dowali, tyle od zycia dostalam ze nic i nikt nie robi na mnie wrazenia:) ale probuj szczescia:D

kokosanko mogę w Twoich oczach być ostatnią łajzą ale wcale nie mam ochoty próbować Ci dowalać bo dowalanie komukolwiek wcale nie sprawia mi radości.Wolę natomiast taką sytuację,że jeśli mogię to pomogię i widzę czyjś uśmiech na mój widok oraz słyszę : \"cześć mój ryju ulubiony\" :) Dowalam tylko w obronie :)

Okiej to ja też zakopuję topór wojenny i zapraszam na fajkę pokoju i lampkę jakiejś dobrej wody ognistej :) Może być półwytrawne Bourdeaux? i do tego tiramisu?

xyzed- :))))))))) masz @ ja najbardziej lubię jabłeczniczki i wszystkie inne wytworne ciasta :)))) oj, dzis chyba tez wyskocze na lampke :)))) zaraz mnie tu dppadnie \"bełkot \" sc jestes juz po kawce ????? czy moze pijesz teraz ????

hej -ja juz rano wypiłam jedna a tera wypijam druga a potem jeszcze ze dwie wypije -kawa to mój nałóg!!!!!i jeszcze mam jeden wstrętne papierosy i jeszcze jeden-milusi kochanek ....

hej sc :))) kawa koniecznie rano, papierochy -sio, a najwiekszy nałóg- to moje kochanie. czytałam topic- dlaczego wchodzicie w cudze związki :))))) rety - jaka zagorzała dyskusja- podobał mi sie . racje były po kazdej stronie- a najlepsze jest to, ze nie ma jednoznacznej odpowiedzi na nurtujece pytania. Niesamowite- kazdy ma swój poglad i to w zaleznosci \"gdzie siedi \". Ale czy jest sie zona czy kochanką, nie wyobrażam sobie zeby o siebie nia dbać !!!!! dotyczy to również panów..

Prowda dziołchy beztuż jo myśla,że o sia dbom jak ino moga :) chocia tyż kurza cigarety :) ale z tego coch zauważył to mom lepszo kondycha niż nikiery młodziok :) sc to dzieciątko Twojego K jest w podobnym wieku co moje dzieciątko :) i wcale bym się nie zdziwił gdyby chodziły dzieciaki do tej samej szkoły :)

sc, xyzed- jak bedziecie się zajadali ciachem i popijali kawuchę- to poprosze jeden kęs i łyk za mnie .. ok ????

Gość psyt
brrrrrrrrrr

No to dla odmiany nalewam sobie dobrej whisky dorzucam parę kostek lodu i chlup Wasze zdrówko :)

:))))))))))) zdrówko powiadasz????? a jak pojedziesz do domku ???? no-------- chyba ,ze to wirtualny drink ???

wiesz ja też bym sie nie zdziwiła xyzed gdyby to była ta sama szkoła ,a nawet ta sama klasa ....

lete autko zostawię na parkingu i zanim wszystko oblatam i pozałatwiam ,to już wywietrzeje :) sc ty moja forumowa miłości wiesz ,że chętnie wypiłbym z Tobą kawkę i wykurzył papieroska w realu :)

Psyt;) Czy Tobie jest zimo;o? Sc czy ja sie zToba juz witalam? chyba na innym topiku;) a jezeli nie to sotki;) Sc🌻 Xyzed \"No to dla odmiany nalewam sobie dobrej whisky dorzucam parę kostek lodu i chlup Wasze zdrówko \" wypij za moje powodzenie:D

kokosanko ależ proszę bardzo. Następny za powodzenie kokosanki :)

kokosanka ???? a Ty mnie nie pozdrawiasz???? bo ja Ciebie owszem :))) i psyt również, moze trzeba tego psyta przytulić :)))))))))))

xyzed- dzieki, tyle mojego co sobie \"pogadam\" bo zycie i tak swoje zrobi ???? Nie wiem czy bym umiała z tym zyć, gdybym została pkonana... Dziekuje i

Gość psyt
tak jest mi zimno------------------------- jestem zjadaczem serc buchacha

Psyt ZJADACZEM??? nie ZJADACZKA??? a to mnie zaskoczyles:-o;) Ja chyba juz nie mam tego urzadzonka co bije:D a juz napewno przez jakis czs bedzie bilo tylko dla mnie;)

xyzed -troszke mnie zaskoczyłeś a nawet bardzo....