Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka 18

POMOCY- ciąza !!

Polecane posty

Gość duo duo
pesel łatwo zapamiętac, data urodzenia i pięc cyfr

Gość fgry
a chłopak nie mogł dać Ci pieniędzy-przecież jest tak samo odpowiedzialny-jak byłam na studiach to chłopak mi kupował tabletki bo byłam na dziennych i nie miałam kasy a on czul się za to odpowiedzialny-i myślę,że tak powinno być....

Gość malutka 18
dal mi do domu swoja karte do pankomatu wiec mowil ze mam brac jak bede szla od lekarza na leki..

Gość malutka 18
zreszta kupil sam w aptece PATENTEX OVAL N no i teraz ta karta ... kazal mi isc do tego lekarza i sie upewnic

Gość malutka 18
juterko z rana ide... jak tylko wstane :)... tylko chce wiedziec czy to nie za pozno :-/ by brac jakiekolwiek tabletki "po"

Gość malutka 18
przypominam... mam maly problem.. dostalam okres 6.02 kochalam sie z chlopakiem w walentynki najgorsze jest to ze prezerwatywa zsunela mu sie... nie bylam w swoim miescie i latalam po aptekach po jakis dobry lek antykoncepcyjny.. w aptece kupilam PATENTEX OWAL N czy cos w tym stylu... ale użyłam go dopiero po stosynku... nie dawalo mi to spokoju bo wydawalo mi sie ze to nie pomoze . na nastepny dzien poszlam do tamtejszego ginekologa o porade.. powiedzial mi ze moge byc w ciazy i chcial mi przepisac jakies tabletki po stosunku ktorych musze zażyć w ciagu 72 godzin "po" ( kosztuja one ok 100zl) .dzis juz jestem w swoim miescie i zamierzam isc do ginekologa zeby zapisal mi je ... prosze pomozcie mi... bo nie wiem czy to podziala i czy sa takie tabletki w 100 % pewne ...z gory dzieki... pozdrawiam

Gość malutka 18
prosze o konkretne odpowiedzi

Gość malutka 18
ratunku...

Gość mala18mala17
czy Ty napewno chcesz te tabletki?? :o pytasz sie czy sa skuteczne przeciez bylas u lekarza :o a moze chcesz dziecko?

Gość malutka 18
chce te tabletki... ale tez w niektorych wypowiedziach widze ze na tabletki jest juz za pozno :( ja juz nei wiem co mam robic.. ale i tak jutro pojde do tego lekarza i sie wszystkiego opytam.. ale chyba dzis nie zasne przez te niektore wypowiedzi.. ze to juz slabo moze zadzialac itd :-/

Gość mala18mala17
ahh nie panikuj ja juz 3 miesiace kocham sie z chlopakiem bez zabezpieczenia i nic a jestem mloda i zdrowa on tak samo...zajsc w ciaze nie jest tak latwo :o

Gość malutka 18
niektorzy sie staraja i nie moga i czasem jest odwrotnie.. a jeszcze po wytrysku zleciala mu prezerwatywa.. poprostu zostala :(

Gość dziewczyno wez pomysl
72h!!! czy tyle minelo??? nie z tego co piszesz, wiec nie panikuj tylko idz jutro po ta tabletke, ale jak na moje oko i tak nie bylabys w ciazy. tyle. No chyba ze jak pisze poprzedniczka chcesz byc w ciazy i zaczynam w to wierzyc po twoich postach..

Gość mala18mala17
ahh no tak ale ja sie nie staram tzn my sie nie staramy i nie jestem to nie takie proste nie panikuj to byl 1 raz w dni niplodne a tabletki zadzialaja wiec juz sie uspokoj :o

Gość malutka 18
poprostu pierwszy raz w zyciu przezylam takie cos jak "zeszla gumka" robilam to w ta noc chyba z 6 razy... wiec jest duze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze.. kurde.. ze wczesniej nie pomyslalam .... madry polak po szkodzie :-/

Gość malutka 18
nie no jutro wezme je na 100% byle to nie bylo za pozno :)

Gość mala18mala17
to co z tego ze 6 razy? ale w jedna noc :o pomysl ja robilam to przez 3 miesiace bez zabespieczenia w dni plodne i nic kompletne nic :o jak nie jestes gotowa i Cie to zszokowalo to poczekaj jeszcze z sexem :o do tego trzeba dorosnac bo sex niesie ze soba konsekwencje ktorym trzeba stawic czolo :o

Gość kazdy wytrysk oslabia plemniki

Gość malutka 18
juz z chloipakiem rozmawialam na ten temat...stwierdzilismy ze jesli nie bede teraz w ciazy to wstrzymujemy sie z naszymi uniesieniami na jakis czas.. zreszta nie chcemy zawalic sobie szkoly i studiow