Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yovita123

Mój pierwszy raz! czyli jak byscie chcialy zeby to wygladalo

Polecane posty

Jezeli planujecie swoj pierwszy raz lub mieliscie juz i uwazacie ze byl nie zapomniany to zapraszam do wypowiedzi...:)

Gość marzycielka*
swiece, przygaszone swiatlo, cicha romantyczna muzyka, lozko obsypane platkami roz......mmmmm... to jest to!:)

Gość fgry
mój pierwszy raz był hhhmmmmmm wakacje nad morzem piękny pokój z wyściem na ogród kolacja,świece długa romantyczna noc- rano całus na dzień dobry śniadanie do łóżka i dzień na plaży....i tak spędziliśmy dwa cudowne tygodnie... a potem powrót do Krakowa

Gość nie powiem kto
fgry - fajny miałaś. Zazdroszcze.

To rzeczywiscie super! Wyglada na to ze idealny... Ja dopiero planuje i chcialabym zeby wygladalo to podobnie...Napewno w zacisznym miejscu gdzie nikt nam nie bedzie mogl przeszkodzic:)

Gość a ja bym chętnie
A nie lepiej spontanicznie?? Jakby to była winda, kino czy jakieś inne miejsce to by się świat zawalił?

Gość ghjkl
Wakacje,wolna chata.Kąpiel w pianie w ciemnej łazience,oswietlonej tylko swieczkami.Potem stoimy pod prysznicem i spłukujemy z siebie wszystko calując sie... a potem on mnie przenosi na przygotowaną wczesniej satynową pościel...

Hmm... to zalezy jak kto lubi i jak kto chce:) ale raczej taka chwile powinno sie zapamietac na cale zycie jako romantyczna...

Gość a ja bym chętnie
Czyli z pierwszym razem trzeba czekać aż się będzie samemu mieszkać :) Coś mi się wydaje, że wg statystyk jest jakoś inaczej, chyba, że tylu młodych ludzi już mieszka samemu. Poza tym czytałem też, że ten pierwszy bywa nienajlepszy ;) Stres itp.

Stres napewno ale w miare mozliwosci mozna robic wszystko zeby go zmniejszyc..Napewno zadna z was nie chciala by przezyc swojego pierwszego razu w miejscu gdzie znajduje sie pelno ludzi....

Gość fgry
Bylo pięknie ale najdziwniejsze że w tej małej miejscowości nad morzem na drugi dzień spotkałam kumpli w LO nie bardzo miałam ochotę z nimi w takiej sytuacji rozmawiać i długo mi to potem wypominali-drugi koniec Polski taka mala miejscowość i oni....

Gość ten typ tak ma
ja nie czulem bo bylem wstawiony a moja jeczala z bolu