Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobiłam to

Przespałam sie z szefem za pieniądze

Polecane posty

Gość zrobiłam to

Przespałam sie z szefem za pieniądze i teraz mam kaca moralnego. Czuje sie troche jak dziwka. Musiałam to jednak zrobić żeby zachowac pracę. Jestem samotna matką i nie moge sobie pozwolić na utratę pracy. Teraz boję sie tylko, że szef będzie częsciej chciał ode mnie seksu a on jest taki obleśny. Mały kurdupel 160 cm, gruby, łysy i cały śmierdział potem. Ohyda. Czuje sie teraz taka brudna, taka zohydzona, nienawidze siebie ale co miałam zrobić. Przeciez gdyby mnie zwolnił musiałabym chyba grzebac po smietnikach. Cholera życie jest do dupy.

Gość obserwujacy
Jezeli byl to tradycyjny seks bez lodo z polykiem i analu z wlewem to nie masz sie co przejmowac. Co robiliscie?

Gość nie martw sie
jak do tego doszło? sam zaproponował czy robił jakieś aluzje?

Gość zrobiłabym to samo
na Twoim miejscu gdyby sytuacja mnie do tego zmusiła, więc nie masz sie co zadreczac, czasami tak w zyciu musi byc.

Gość zrobiłam to
Sam to zaproponował bydlak i dał do zrozumienia, że jak tego nie zrobie to nie przedłuzy mi umowy o pracę. Co za cham.

Gość .ona
nie chciałbym byc w takiej sytuacji i pewnie nigdy nie bede bo moge liczyc na pomoc innych..ale na dzien dzisiejszy to nie zrobiłabym tego nawet za awans i 200% podwyzki.. :/

Gość zrobiłam to
Ale ja nie zrobiłam tego dla awansu ani podwyżki tylko żeby nie stracic pracy.

Gość dozrobiłam to
pociesz się, ze siedząc bez pracy przeszłąbyś zalamanie nerwowe i byc moze wyladowalabys w szpitalu z depresją... piszę tak, bo uwazasz, ze nie mialas innego wyjscia

Gość .ona
chyba ze byłabym singlem, a on byłby bardzo przystojny :) a własciwie to nie.. nie lubie jak ktos mnie wykorzystuje..

Gość no to to to..
yo teraz spodizewaj się, ze będzie co jakiś czas cię o to prosił, skoro przyszło mu to tak łatwo.. i co? jesteś na to gotowa? jak długo to wytrzymasz? radzę pomału szukać sobie innej pracy, bez nerwów, ale rozglądaj się, ajk nie chcesz sie wykończyć psychicznie

Gość zrobiłam to
Wiem, że nie miałam wyjścia ale czuje się jak ostatnia szmata.

Gość zrobiłam to
Własnie tego się najbardziej boję, że on będzie chciał robic to częsciej a to wyjątkowy bydlak i cham.

Gość dozrobiłam to
jaka szmata?? kobieto, a siedzialas kiedy na bezrobociu ponad rok mimo pokonczonych studiow, kursów itp? myślisz, ze ktoś by Ci pomógł?? masz to za sobą masz choc tę umowę przedłużoną?

Gość weź skakankę
i dalej już wiesz co masz robić 🖐️

Gość ojjjjjjjjjjjjjj
troche jak dziwka?! uparwianie seksu za pieniadze to prostytucja i tyle... zopomnij o tymjak najszybciej. zaopatrz sie w dyktafon i czyhaj zeby go przylapac jak daje Ci do zrozumienia ze musisz znowu to zrobic - bo on pewnie to zrobi. Chyba nie myslalas ze na jednym razie sie skonczy. Facet lamie prawo i nalezy mu sie za to wiezienie - od ciebie zalezy jak sprawa sie potoczy. wlasnie przez to ze kobiety tak latwo sie poddaja takich glupim fagasom, oni coraz czesciej taki wlansie maja stosunek do nas

Gość zrobiłam to
No własnie byłam kiedyś 8 miesięcy na bezrobociu i to mnie najbardziej przerażało tym bardziej, że mam małe dziecko. Tak na szczęscie mam umowę na rok :)

Gość dozrobiłam to
i dodam coś jeszcze - wolałabyś, żeby tym wykorzystującym byl przypadkowy facet wiedzący o Twojej sytuacji to jest zycie niestety inic sie na to nie poradzi czemu sie balas, ze nie znajdziesz pracy? nie masz kwalifikacji czy balas się, ze masz za mlo pieniedzy i skoncza sie zanim znajdziesz ansteona pracę?

Gość .ona
jak tak dalej pójdzie to w naszym kraju nie bedzie lepiej.. chyba dlatego jestem w anglii na jakis czas bynajmniej.. znajdz nowa prace i zemscij sie na chamie..ja bym tak zrobiła..

Gość zrobiłam to
Z tym dyktafonem to jest dobry pomysł :) Jeżeli bydlak jeszcze raz cos takiego zaproponuje to chyba to zrobię. Tylko chciałabym żeby poniósl za to jaką skare a nie znowu będzie niska szkodliwośc a ze mnie zrobia dziwkę.

Gość fdhrgjt
nos ze sobą dyktafon albo kom. miej w pogotowiu i nastepnym razem nagraj chama jak bedzie robil aluzje i go postrasz ze dasz zonie albo na policje go podasz!!!!!h....j zbolały!!!!jak ja nie lubie hu....ow

Gość balkonowe okno
zrobilas to i juz, nie zamartwiaj sie ! stało sie i sie nie odstanie!!! twoj szef to jakis debil, obawiam sie ze to nie bylo jednorazowe, takie bydlaki tak mają, dalas mu raz to bedzie chcial i jeszcze! trzymaj sie

Gość balkonowe okno
wlasnie wlasnie, nagraj chama jak ci to proponuje!!!! i ty wtedy bedziesz miala go w garsci jak bedzie chcial jeszcze raz cie wykorzystac to bedzie twoj as w rekawie!! nie zwolni cie bo bedzie sie bał ze to ujawnisz!

Gość ojjjjjjjjjjjjjj
porozgladaj sie po kolezankach z pracy - penwinie nie bylas pierwsza. niestety w naszym chorym kraju to kobiety sa wszystkiemu winne bo "kusza", ale to sie moze powoli zmieni. facetowi nalezy sie kara, zlamal prawo i tyle. Teraz szybko wyrzuc z glowy to co bylo, nigdy wiecej tego nie rob, szukaj innej pracy i mysl jak chuja udupic. ma zone? jak ma to super - biedna kobieta bedzie, ale jak sie otrzasnie to mu na pewno pieklo zrobi.

Gość dozrobiłam to
ja nie mam pracy i widze, jacy są ludzie - a ten koleś miał chociaz na tyle uczciwosci, że Ci przedluzyl tę umowę, więc I TAK NIE JEST NAJGORSZYM BYDLAKIEM zapamiętaj, że kazdy kogo bys spotkala po utracie pracy mialby gleboko w d....to czy masz chociazby z kim pogadać o swojej sytuacji i nie rozpamiętuj tego, bo nie warto gdyby ludzie byli ludzcy to nie byloby tylu agencji i kobiet ktore w necie szukają sponsorów

Gość zrobiłam to
Dziewczyny dzięki za ciepłe słowa ;) Mogę go nagrac tylko powiedzcie mi prosze jaka mu grozi kara. Boje sie żeby nie skończyło się na niczym.

Gość .ona
kurcze, najgorsze jest to ze wiekszosc wypowiadajacych sie tu poprostu Cie pociesza, tak jak by to było cos normalnego! co sie dzieje z Wami kobietami?? dajecie sie ponizac jakims spoconym łysiejacym facetom? a gdzie Wasza godnosc? był jeden to i bedzie nastepny!! ten facet juz dawno powinien siedziec w kiciu wiec tu jest problem..sprowokuj go do nastepnej "zapłatę, nagraj to i marsy na policje!! tzlko cyz oni beda potrafili cos y tzm yrobic to juy nie wiem..

Gość dozrobiłam to
.ona >>to,z e ją pocieszamy, nie znaczy, ze tenstan ma trwać...po prostu facet któregoś dnia się mocno zdziwi

Gość balkonowe okno
nikt nie zrobi z ciebie dziwki!!!!wiesz co, mozesz powiedziec ze on to zrobił przymusem , ze cie zgwałcił, i ze tego nie ujawnilas bo sie balas ze stracisz prace!!! wmawiaj sobie tak, to sama w to uwierzysz! ZGWAŁCIŁ MNIE!!! tak to sobie powtarzaj w glowie caly czas

Gość zrobiłam to
Dzieki za ten link. Jeżeli da mi spokój to ja też dam mu spokój ale jeżeli jeszcze raz zaproponuje mi cos takiego to bydlak pożałuje. Drugiego takiego upokorzenia bym nie zniosła.