Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katineczka18

Pierwsza praca

Polecane posty

Hej! Za niedługo konczę ogólniak i chciałam sie dowiedzieć jaka była asza pierwsza praca, ile zarabialiście, jak ją znależliście i co w niej robiliście ;)Za miłe wpisy z góry dzięki ;) ;) ;)

Gość zaintereswana klimatem
a nie myślisz o studiach?

Gość polka fasolka
Biuro poselskie Andrzeja L., nie polecam :o

Gość kilka zdan
praca w sklepie spożywczym za 850 zł na miesiac, 8 godzin dziennie na dwie zmiany.. od 5 do 13 i 12 do 20. Odradzam prace w sklepie spożywczym :(

Gość lilithlilith
ja po ogólniaku zaczęłam pracę w hotelu jako referent adinistracyjno-biurowy kasa niezła bo na rękę wychodziałm 1300 zł, po trzech miesiącach było jeszcze lepiej bo zostałam kierownikiem hotelu :) więc i zarobki poszły w górę i to dobrze. Poszłam na studia zaoczne i tak się kręci jestem teraz na ostatnim roku i cieszę się, że mi się tak wszystko poukładało.

Gość urzedniczka
Po ekonomiku znalazłam pracę w Urzędzie Miasta. Było to dawno temu - kilkanaście lat. Wówczas zarabiałam 50% tego co moje starsze koleżanki (w wieku przedemerytalnym). W tzw. międzyczasie ukończyłam studia na wydz. ekonomii. Teraz mam pensję taką sobie na rękę prawie 2000 zł.

No ja myslę o studiach ale zaocznych bo na dzienne sie nie dostane ;( Chciałabym studiować i pracować jednocześnie. Wiele osób tak robi. Teraz planuję znaleźć jakąś pracę w wakację tylko jaką? Supermarket za 500 zł?

Nie wiecie gdzie mam zacząć szukać dobrej pracy? Zacząć od Internetu czy kupienia gazety? Jak wy sobie z tytm poradziliście?

Gość Olaf

Moją pierwszą pracą była praca przy produkcji opakowań w c2c, polecam wszystkim, fajne zarobki, czas szybko mijał

Gość Krystian

Jeśli ktoś szuka pierwszy raz pracy, fajnie jest zacząć od łatwych rzeczy np. na produkcji polecam mlekovite, wszyscy są tam pomocni, jeśli wywiązujesz się z umowy i pracujesz, przełożeni też się wywiązuje, wypłata zgodnie z czasem

Gość Patryk
Dnia 7.05.2019 o 13:19, Gość Olaf napisał:

Moją pierwszą pracą była praca przy produkcji opakowań w c2c, polecam wszystkim, fajne zarobki, czas szybko mijał

potwierdzam, fajna atmosfera, przede wszystkim na szkoleniu, od pierwszego dnia, wszyscy byli mili i tak zostalo 🙂 Wynagrodzenie i ogólne warunki też nie najgorsze. 

Gość misiek

Znam C2C tez tam zaczynalem i bylo okej.