Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włochatka

Co zrobić z włosami? Foto. Jeszcze raz, bo ktoś skasował mój tamat...

Polecane posty

Gość włochatka

Nie wiem dlaczego, ale ktos chyba skasował mój temat:( Więc pytam jeszcze raz, jak sądzicie, co mogę zrobić z takimi włosami: http://img235.imageshack.us/my.php?image=w322osygk2.jpg Nie da się ich wyprostować, i tak się kręcą, chyba że użyję jakichś straszliwych metod;) i prostownicy. Ale i tak nawet od wiatru zaczynają się potem kręcić. Nie wiem, czy da się coś z tym zrobić, czy już tak zostawić. Ale chyba będę skazana całe życie na tą samą szopkę na głowie... I jednak bym wolała, żeby zaraz tego tematu nie kasować, nie wiem, co jest w nim takiego strasznego:o

Gość blond666
ale swietne wlosy chcialabym miec takie a mam jasniejsze i proste ;/ ale krece sobie codziennie ale co z tego wyjde na dwór to mi zaraz opadaja przez ta pogode;/

ojej...okropne...straszny busz!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyprostuj, zwłaszcza, że tej wiosny beda królowały proste, długie rozposzczone , lub tez spięte w koński ogon włosy :) Brylantyna w wosku z Joanny ok 7zł + prostownica!

Gość włochatka
Ale ja tak mam cały czas, nieważne jak je obetnę:o Teraz są wycieniowane a i tak wyglądają jak takie futro... Właśnie już chyba nic się z nimi nie da zrobić:( Jak obcięłam na ok. 4-5 cm, to miałam większe afro niż Myrzynki w Paryżu😭

Gość kajala
Dziewczyno tylko Ci pozazdrościć takich włosów.Ja na Twoim miejscu dumnie nosiłabym taką "szopkę".

Gość to proste
nic nie rob sa piekne

Gość włochatka
Tak, ale na mnie prostownica nie działa:D Tzn. działa do pierwszego podmuchu wiatru;) Oczywiście utrwalam fryzuirę, jak ją prostuję i to profesjonalnymi praparatami, ale nic z tego:) Poza tym nienawidzę środków do modelowania:(

Gość zaintereswana klimatem
włosy faajne ale nie wszystkim muszą pasować zeby doradzic musiałabym zobaczyć je z twarzyczką :)

Dziewczyno masz przepiękne wlosy! Ja mam cienkie i proste i z tego powodu poszlam do fryzjera chcialam wlasnie takie loki a pani... mi wlosy spalila.Teraz mam na glowie sianko i czekam az odrosna.Więc z dumą nos tak piękne wloski!

Gość moniczka222
Wiesz, ile kobiet oddałoby wszystko za takie piękne włosy!!!!!!!!!!!!Nie bądź głupia i nie prostuj, tylko dlatego, że to jest niby "modne"!!!Zniszczysz i potem będzie płacz!!!Kup dobrą odżywke bez spłukiwania do włosów kręconych (to je trochę ujarzmi!), fajną spinkę, zepnij w koka i wypuśc kilka kosmyków...to jest baaaaaaaaaaaaardzo seksi!:)

Gość a dlaczego
dlaczego przy głowie są proste????????

Przepiękne włosy!!!!!!!!!! Wiele bym dała żeby takie mieć. A może spróbuj je.... pokochać? Wyeksponować ten skręt, żeby układały się w cudne loki, a nie szopę. Jestem pewna, że nikt nie mija Cię obojętnie. takie włsy musza zwracać uwagę.

Gość sorry jesteś GŁUPIA
I GŁUPIE SĄ TE MAŁOLATY KTÓRE SOBIE UBZDURAŁY ŻE PROSTE JAK DRUTY WŁOSY SĄ NAJLEPSZE... ja mam proste i gęste, ciężko jest zrobić takie loki

Gość sorry jesteś GŁUPIA
to było do autorki topiku.. głupota ludzka nie zna granic

Gość tojestpomysł
Wyjedź do skandynawii i załóż heavy metalowy zespół

Gość ola_gorzówwlkp
wlasnie!!! popieram autorka chciała sie tylko nimi pochwalic tez mam lekko' krecone mysle ze sa superi nie trzeba nic z nimi robic chyba 13 osób napisało ale masz fajne włosy, tez bym chciała takie miec" itp. wiesz żałosny ten temat .. ;/

Gość ola_gorzówwlkp
i nie dziwie sie ze został skasowany pare razy ...

Gość włochatka
Ej, zanim zaczniecie mi ubliżać:o... Ja bardzo lubię swoje włosy, nie uważam, zeby proste były takie fajne, ale mam taki problem z nimi, ze nawet jak je obetnę jakoś nietypowo, to jak tylko umyje głowę, one żyją własnym życiem:) Czasami chodze ze związanymi, zwłaszcza zimą, w ogóle tak wysoko na gowie, że jest tylko taka kulka spora. Przynajmniej się zimą nie niszczą. W sumie nie mam z nimi problemów, obdinam raz na rok:p bo i tak nie ma żadnej różnicy, a one się nie łamią i nie rozdwajają. \ A jakie odżywki bez spłukiwania sa dobre? Myślałam o Schwarzkopf Professional, tej dwufazowej, w nowej wersji... Ale niw eim, czy po niej rozczeszę ten gąszcz...:o

Gość sylwiaemail
masz świetne włosy. ja kręcę na papiloty, a i tak takich nie mam :-( jak ci sie nudzą to wybierz sie do fryzjera żeby zaprezentował ci jakie można z nich wykombinować uczesania. czasami wystarczy je upiąć inaczej niż zwykle, dodać ciekawą spinkę i znowu zaczynamy się sobie podobać. PS. pozdrawiam pączkożerców!

Gość Sliczne masz wlosy..
szkoda ze ja nigdy takich miec nie bede ....Ja na Twoim miejscu nic bym z nimi nie robila, wygladaja na zdrowe i zadbane...Pozdrawiam.

Gość włochatka
Dlaczego ŻAŁOSNY????:O Sory, ale nie pisze nigdzie, z eone są tragiczne, to ktoś napisał, żebym je wyprostowała, bo są tragiczne:o Tylko się pytam, co mogę zrobić, zeby jakoś inaczej wyglądały, albo jakich odżywek używać, zeby się lepiej kręciły, czy coś...:( Kurde, po co od razu taka agresja?:(

Gość ola_gorzówwlkp
sory jesli mnie tak zrozumiałas, ja ci nie ublizam tylko stwierdzam fakt ;]

Gdybym miała takie włosy jak Ty, to nic więcej nie byłoby mi do szczęścia potrzebne:D Masz rewelacyjne włosy:) Nic z nimi nie rób, bo tylko zepsujesz;)

Gość sorry jesteś GŁUPIA
przepraszam że uraziłam autorkę ale nie mogłam się powstrzymać :-O masz idealne włosy... ja mam w prawdzie jasne, zdrowe i gęste ale są kurwa proste, proste jak nudne druty!!!!!

Gość włochatka
Zrobiłam sobie tez kiedyś pasemka. Ale nie podobało mi sie to:O Były bardzo dobrze zrobione, ale potem nie da się farbowac samych odrostów i coraz większa powierzchnia włosów jest farbowana... I jakos tak dziwnie mieć identyczny kolor jak 1/3 innych ludzi:) Normalnie każdy ma trochę inne włosy... Do fryzjera chodze, ale fryzurę widac tylko zaraz po obcięciu włsów, bo jak je umyję, to wiadomo, co się dzieje. A znacie jakieś dobre odżywki do kręconych włosów??? Bo ja cały czas używam Matrixa Curl Life, ale może wypróbowałabym cos innego. W kręconych włosach najgorsze jest to, ze nawet zadbane nie są błyszczace. Bo nie sa proste. A przy samej głowie kiepsko mi się kręcą, to fakt. Nie wiem, dlaczego. Najbardziej się kręcą na końcach. Moze dlatego, że one sa dziwne. Nie sa takie sztywne, jak normalnie kręcone włosy, tylko miękkie w miarę. I może sa już za długie i sie prostują pod własnym ciężarem. Nie wiem.

Gość alamakotkaaaaa
mi sie szczerez mówiąc bardzo podobaja twoje włosy, sa zdrowe.. a wogóle czym je myjesz, znaczy sie jakiej do tej posy stosowałas odzywki i szamponu i ile masz lat bo ja 15 ;] pozdrawiam