Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
45 minut tak

Też tak macie że wstaniecie kawa śniadanie

Polecane posty

sobie lepiej wspolczuj ze masz wielka doope i zestarzejesz sie z kotem 😄 

hahah doombo to jak ten malowany co do mnie ostatnio pisal zebysmy sie spotkali w realu i ja mam cydr przyniesc jeszcze hrabiu alkohol stawiac, buahaha ja prdl ale szczyt zenady

a doombo sobie do mnie napisze, ze do mnie przyleci, i ja juz czekam z otwartymi ramionami, cos ci sie pomylilo, chyba ze sobie oplacisz hotel, bo w moim wyrze nie ma miejsca dla ciebie a w ogole to nawe tmi sie nie chce poc iebie na lotnisko jechac, wiec oszczedz sobie wstydu z takimi gadkami 😄 

• Haha 1

Haha pisałam tylko że jakby trzeba było uciekać przed bicami leżakami i klientami prosty tutek to ty wydajesz się spoko bo oni są totalnie upośledzeni 

42 minuty temu, Libed napisał:

on dodatkowo albo dlugo tam przebywal albo sikal w majtki skoro mu cewnik zalozyli 

ja obstawiam ze bil matke jak mu nie chcial dac kasy bo lezak sie do bandytki nie nadaje albo ma schizofrenie i mial jakis atak

Leżał zapięty w pasach i nikomu się nie chciało go prowadzać na sikanie, mógł mieć atak psychozy. 

mnie na szczescie nie ma w polsce, dzieki Bogu xD

dzieli mnie firewall kanal la manche od reszty europy xD

Ja właśnie wśród Polaków często wolę się nie odzywać i nie zwracac ma siebie uwagi bo boje się że mi któryś zrobi krzywdę wyzwie albo ośmieszy czy sobie wynajdzie jakiś plan jaka to ja jestem zła i co powinno się ze mną zrobić żebym zapłaciła za grzechy tego świata bo przypominam im sąsiadkę która klepnela ich w pupę 100 lat temu i ciężko to przeżyli 

Edytowano przez Kaszalotte

2 minuty temu, Pokraka napisał:

Leżał zapięty w pasach i nikomu się nie chciało go prowadzać na sikanie, mógł mieć atak psychozy. 

Nie wiem czemu ale znowu mnie wyprzedziłaś z odpowiedzią a dokładnie to samo pomyślałam że jak go przypieli pasami do tego łóżka to przecież nikt nie przychodził go co chwile rozpinac z nich i przypinac znowu.

3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Nie wiem czemu ale znowu mnie wyprzedziłaś z odpowiedzią a dokładnie to samo pomyślałam że jak go przypieli pasami do tego łóżka to przecież nikt nie przychodził go co chwile rozpinac z nich i przypinac znowu.

Cewnik to standard procedura w karetkę 

Na szczęście po twarzy i zachowaniu nie widać poziomu lęku jaki się wewnątrz czuje bo jakby czuli od kogoś strach to by nękali bardziej tak jak u psów 

Edytowano przez Kaszalotte

3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Bo to tylko tak ta ta sytuacja się spina, napił się, a że ma predyspozycje genetyczne to miał atak psychozy, rzucał się to go przypięli i zacewnikowali by mięć minimum kłopotu z nim. 

30 minut temu, Kaszalotte napisał:

Współczuje bardzo, takie normiki bezrefleksyjne nic nie wiedzą o cierpieniu xD

Jak może cípa bolec od sex?

ja w Polsce nie mam problemu z ludzmi ale to musisz isc do pracy, nie ma nic za darmo i bieda to mnie przeraza, dlatego wole tam nie byc

5 minut temu, 45 minut tak napisał:

Cewnik to standard procedura w karetkę 

Nieprawda, nikogo nie cewnikują w karetce, tam nawet nie mają warunków,  w karetce wożą zasikanych, zasranych z wypadków i nikt na to nie zwraca uwagi. Cewnik założyli Ci już na bloku może nie pamiętasz co się działo.

Edytowano przez Pokraka

Przed chwilą, Pokraka napisał:

Nieprawda, nikogo nie cewnikują w karetce, tam nawet nie mają warunków,  w karetce wożą zasikanych, zasranych z wypadków i nikt na to nie zwraca uwagi na to. Cewnik założyli Ci już na bloku może nie pamiętasz co się działo.

W karetce widocznie zboczeni albo procedura dla zagrożenia życia pijanych 

ale raz sobie ide na jakiejs wiosce na piechote, a mi nagle zza plotu jakis maly kundel wyskoczyl i szczeka ze az podskoczylem ze strachu masakra, to ja wzialem na neigo zeby spieerdalal a za chwile wychodzi panicz z domu i mnie wyzywa od kurrew i w ogole masakra co za typ, troche przesadzil, ja olalem goscia nawet sie nie odzywalem, zal na maxa jaki cham

8 minut temu, Kaszalotte napisał:

Na szczęście po twarzy i zachowaniu nie widać poziomu lęku jaki się wewnątrz czuje bo jakby czuli od kogoś strach to by nękali bardziej tak jak u psów 

Mi się snilo że lachon język obcuagam 

1 minutę temu, 45 minut tak napisał:

W karetce widocznie zboczeni albo procedura dla zagrożenia życia pijanych 

Miałeś atak i nie pamiętasz, w karetce takich rzeczy nie robią, cewnik nie ratuje życia można leżeć zasikanym, to nie zagraża życiu i w karetce tego nie robią. 

Po raz kolejny w pogoni za atencją wysypałeś za dużo. 

1 minutę temu, Pokraka napisał:

Miałeś atak i nie pamiętasz, w karetce takich rzeczy nie robią, cewnik nie ratuje życia można leżeć zasikanym, to nie zagraża życiu i w karetce tego nie robią. 

Po raz kolejny w pogoni za atencją wysypałeś za dużo. 

Dziwni jesteście ja byłem pijany to wszystko 

Że też wcześniej o tym nie pisał że miał jakieś ataki amoku, przecież to takie badbojskie niby 

a ja naprawilem sobie przed chwila mojego retroid pocket 5 bo pogrzebalem w software za bardzo i wszystko popsulem, a customer service do mnie napisal dzisiaj i mi wyslali firmware i naprawilem jee 😄 

teraz sobie gram w gierke xD

2 minuty temu, Kaszalotte napisał:

Że też wcześniej o tym nie pisał że miał jakieś ataki amoku, przecież to takie badbojskie niby 

Nie ja tylko najèbalem się nie chciało mi się do karetki to mu wýjebalem pewnie 

ja pamietam jak sobie codziennie gralem w gry na kompie 16 godzin dziennie jako monitor mialem tv 40 cali a raz mi pradu zabraklo a ze mi nikt nie doladuje, bo na karte mialem wtedy zdemolowalem caly pokoj w mieszkaniu i nadepnalem na szybe i sobie przecialem piete XDD

47 minut temu, Mtjkp napisał:

sobie lepiej wspolczuj ze masz wielka doope i zestarzejesz sie z kotem 😄 

twoja odpowiedz jasno pokazuje ze nie warto byc empatycznym wobec schizola bo oni nie maja empatii

a ja mam w chooyu wasza empatie, won do pracy 😄 

moj wujek jest milionerem w Polsce, lata sobie nad morze awionetka za 4 miliony zlotych, jak jestes bezrobotny to moge zadzwonic i cie zatrudnia na budowe, bo zatrudnia kazdego zula i deebila, jak ty libed xD

mnie tow ujek powiedzial, ze nie zatrudni, bo przeciez ja z takimi deebilami nie bede robil XDD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się