Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ola_gorz贸wwlkp

serum na konc贸wki z avonu

Polecane posty

Go艣膰 ola_gorz贸wwlkp

chodzi mi o to jak je stosowac?? Zam贸wilam a nie ma na nim napisane jak je stosowac tylko pisze kilka kropli wmasowac... a wiec na mokre, na suche jak wy to robicie, czy codziennie trzeba robic?? i czy mozna uzywac takiego serum w wieku 15 lat??? czy to nie niszczy m艂oych w艂os贸w? z g贸ry dzieki:) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ola_gorz贸wwlkp
nikt nie wie:( ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moniczka222
Serum mozna stosowa膰 albo na suche, albo na mokre w艂osy, jak masz zniszczone ko艅ce to my艣le, ze codziennie im nie zaszkodzi, nawet jesli masz 15 lat. Moja kumpela stosowa艂a to (6 lat temu) w pierwszej klasie liceum, bo fryzjer jej zaleci艂, wiec u Ciebie tez powinno by膰 OK. Ja kupi艂am je niedawno, ale uzy艂am dopiero ze 2 razy :P Zajrzyj do Damskiej Torebki tam s膮 recenzje tego serum i porady, jak je stosowa膰:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakastakasobie
;-) straszne g... przy regolarnym stosowaniu srasznie wysusza wlosy ---- najgorsze ze sie to zauwaza dopiero po jakims czasie kiedy juz jest za pozno....

Udost臋pnij ten post

bardzo dobre serum, nie wysusza, a lekko nat艂uszcza ko艅c贸wki. ja u偶ywa艂am po ka偶dym myciu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 avon to shit
wszystkie kosmetyki tam s膮 daremne i nie dzia艂aj膮 a cene maja jakby to jaki艣 ekskluziw by艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anettttttttttttttttttttta
Kosmetyki za Avonu s膮 dobrej jakosci, a ceny maj膮 normalne, jak kosmetyki cz臋sto du偶o gorszej jako艣ci z drogerii!!!Ale jak dla kogo艣 dezodorant w kulce za 5,90 to cena jak za super hiper eksklusiv to niech sobie kupuje kosmetyki na bazarach z Ruskimi etykietkami:PJa u偶ywam od 6 lat tylko Avon i Oriflame:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karusinka26
ja kupuje od kole偶anki kosmetyki z avonu i z oriflame, fakt, 偶e z oriflame produkty maj膮 lepsz膮 jako艣膰, ale z avonu w艂a艣nie dobre jest te serum, dezodoranty w kulce i mgie艂ki do cia艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 na mnie nie dzia艂a to serum
sorry.... ale taka prawda, efekt tylko zaraz po na艂o偶eniu.... lekkie b艂yszczenie i 艂膮dny zapach.... kondycja w艂osa bez zmian niesty..... ka偶dy inny olejek daje lepsze efekty i znacznie mniej kosztuje.... moje suche w艂oski wr臋cz uwielbiaj膮 kokosowy..... 6 z艂 za butle, a jaki pi臋kny zapach.... do kupienia w spo偶ywczym

Udost臋pnij ten post