Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam fryzury

Jaka to fryzura BOB? i komu pasuje?

Polecane posty

Gość szukam fryzury

:)

Gość anettttttttttttttttttttta
To taka jaką ma teraz Ania Dąbrowska i Victoria Beckham. Dla mnie super!:) Pasuje raczej do szczupłej twarzy, często z okrągłej robi "słonaczko" (patrz: obecny fryz Olki Kwaśniewskiej, o ile sie nie myle:P). Ja mam bardzo chudziutka buzię i myśle o takim cieciu, bo bardzo podoba mi sie u Victorii Beckham.

Gość szukam fryzury
Ogromnie Ci dziekuję :)

Gość to MOJA fryzura
:D uwielbiam ją i często do niej wracam

Ja zaczęłam zapuszczać włosy na długie (mam pocieniowane, do ramion), ale jak zobaczyłam u Beckhamowej;)to mnie strasznie kusi taka fryzurka, a nosiłam ją wieki temu, w podstawówce:)

Gość LadyMirabella
Śliczna klasyczna fryzura :):):) Zawsze elegancka. Raczej do szczupłych twarzy. Idealna do grubych włosów. Dobre cięcie + modelowanie na szczotce. I już.

Ja mam włosy cienkie, ale dużo:)mimo to boję sie że ta fryzurka wygladałaby u mnie dobrze tylko zaraz po modelowaniu:(więc może lepiej nie ryzykować:P

Lepiej zapuszczę i obetnę się " na Dodę ":P Wg. mnie ona ma super to cięcie:)

Gość upp

Gość p24
dajcie fotke do tego BOBa :D

Gość no właśnie FOTKĘ

Gość Ja mam taką fryzurę

Gość no napiszcie cos

Gość fajnie wygląda

Gość p24
a czy przy BOBie nie ma sie grzywki na czole?? :P

BOB ma wiele odmian z tego co wiem, a jedną z nich jest \"chinkowaty hełm\" który ma także prostą grzywkę. Warto dodać że oprócz szczupłej twarzy trzeba mieć do niej odpowiednie włosy - nie falowane ani nie loki, i koniecznie gładkie - puszący się bob to porażka na całej linii.

Gość moimm zdaniem najładniejszy
jest bez grzywki, z przedziałkiem posrdoku głowy i na ciemnych włosach.

Gość upp

Gość pasuje do pociągłych twarzy
na pewno nie jest dla okrągłych

Gość nikita23456
ja tak byłam ścieta w listopadzie tyle ze mnie wkurzaja dłuższe włosy z przodu wogóle mnie wkurzaja zawsze je daje za uszy nie lubie jak mi tak wiszą jak mam sie tego oduczyc zawsze mam wrażenie ze mam wielka głowę

Gość misiek_24
jeju jaka ta blondynka brzydka na tej focie i jaka ochydna ta fryzura na niej. bleeeeeee byłam kiedys obcieta na tzw.boba z tym ze musialam prostowac sobie wlosy bo mnie sie niestety strasznie puszą. Beckhamowa fajnie wyglada, niekoniecznie na tej focie bo widzialam ją na innych.

Właśnie wczoraj byłam u fryzjera i obciełam się na boba i jestem zachwycona!! Uwielbiam tę fryzurę, gdyż mam grube, ciemne włosy PROSTE jak cholera, więc z tą fryzurą nie mam żadnych problemów. Pasuje mi też do twarzy :)

Gość sman_ania222
ja tez mam fryzure bob tyle ze mam z grzywką

Gość justysska
Mam duzo, grubych i prostych jak drut wlosow, ciezko zrobic z nimi cokolwiek a do tego okragla buzie, scielam sie na boba ala beckhamowa, z krotszym tylem i dluzszym przodem iwygladam (moim zdaniem) rewelka, dzieki pasemkom opadajacym z przodu na policzki twarz sie wysmuklilai wydluzyla szyja, mam ten komfort, ze nie musze prostowac wlosow tylko co bedzie ja przyjdzie moda na krecone? juz mowilam moje wlosy to trzcina, nic nie moge z nimi zrobic nawet fryzjerki nie podejmuja sie czesania ich, mialam problem ze znalezieniem fryzjera. ktoryby uczesal mnie na slub hehe pozdrowka

Gość CocalolaColoRfuLl
wiecie co ja nie mam najchudszej twarzy na swiecie ale nie mam grubej mam fryzurę bob i fajnie nie powiem mi w niej to moja druga ale tym ram\zem bardziej zrobiona pod rihanne tamata co mialam jak chodzilam do przedszkola bylz bardziej ''stara'' ze tak powiem.

Gość to zalebyyyyyyyyyyzy
Ja narazie regeneruje i zapuszczam włosy:) Ale jak mi sie długie znudza to własnie tylko czekam i od razu ta fryzurka :) Mam grube i kręcone włosy(są dosyc dlugie i czasem w ogole sie nie kręcą to zalezy). Ale przeciez w kreconych krótkich nie jest tak zle, ja jak juz bede miała taka fryzurke to czasem bede prostowac a czasem nie.:) Oj to zalezy od ludzi, jak dziewczyna ma kręcone to jedna nie zrobi a druga zrobi ta fryzurke.

Gość gloria2009
Z fryzjerstwem jest tak jak z życiem: najprostsze rozwiązania są najlepsze. tutaj tez jest fajny artykuł: http://www.handsomemen.pl/Tag,Bob.html

Gość O l u Ś k a .
Hmmmm...ja mam raczej długie włoski i falowane [czasami kręcone] ale zaryzykuje i zrobię sobie tego boba ze zrzywką takie bardziej mi się podobają O.o.! Będe prostować włoski i jakośś to będzie... :PP