Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Callie

Dobry krem nawilżający - POMOCY!

Polecane posty

Gość Callie

Hej kobitki! Bardzo proszę Was o pomoc. Mam cerę mieszaną, ale ze skłonnościami do przesuszeń - wypryski raczej sporadyczne, ale to dzieki wizytom u kosmetyczki, które od jakiegoś czasu uskuteczniam. Kosmetyczka radziła mi uzywanie jakiegoś kremu, którego ona uzywa w salonie, ale to cena masakra! Myślałam o Vichy Normaderm, ale to podobno straaaaszny wysuszacz, a ja juz mam dość łuszczącej się skóry - prosze poradzcie mi, będę wdzięczna :)

Gość allieee
ja uzywam z avonu. z serii avon care. w promocji kosztuje z 8 zl. chyba ze 150 czy 200 ml. nawilza i skora sie nie swieci. a jak siedze w domu - nigdzie nie wychodze to uzywam z mlekiem i miodem tez z avonu. po nim skora sie swieci, ale tak fajnie nawilza.

szczerze polecam Nivea Soft, mnie po kremach Avon piecze skóra :o

Gość a może....
humektan z apteki

Gość KasiaKasiaKasia
Na mnie nie dziala ani BabyDream :( ani Nivea Soft :( Wiekszosc ma "zle skladniki" i ja nie moge uzywac.. jaki krem proponujecie dla kogos takiego jak ja?

Ziaja, taki w jasnozielonym pudełeczku, bardzo sobie chwalę :-)

Gość KasiaKasiaKasia
Ziaja u mnie tez odpada :D

Gość LPS
Polecam kremiki nawilzajace firm La Roche Posay i Avene. Jeden nazywa sie Hydraphase, drugiej nazwy nie pamietam, ale wejdz na strone avene to znajdziesz.

Gość Dove jest fajny

Gość Callie
Avon niestety mnie uczula, na skórze pojawiają się bąble jak poparzenia :/ A czy ceny kremów La Roche Posay i Avene to mniej więcej taki próg jak Vichy czy jeszcze gorzej?

Gość upupup

Gość a czy ktoras probowala
nawilzajacy z Johnson&Johnson w takim rozowawym opakowaniu???

Gość LPS
Callie, Avene Hydrance Optimale Riche - 55zl za 40ml LPS Hydraphase Riche - 59zl za 50ml To chyba niezbyt wygorowane ceny. Czytalam tez o kremie Physiogel, wiele osob na Wizazu go uzywa i chyba sobie go sprawie.

O wielkie dzieki :) Juz mam dość tych zwałków skóry. Ja też kiedyś słyszałam o Physiogel, nie wiem nawet czy nie od kosmetyczki :/ U mnie Nivea Soft i Ziaja też odpada podobnie jak u Kasi :/ ale ostatnio widziałam tez jakis nowy krem Garnier nawilżający - taki czarno-zielony - ciekawe czy dobry. w każdym razie nigdy nie miałam jeszcze kremu takiego \"z apteki\" - może właśnie tędy droga :)

Gość LPS
Ja mam LPS Active C i jestem bardzo zadowolona. Jesli chodzi o kremy, to apteczne 'skladowo' sa o wiele lepsze od normalnych kremow.

Gość A ja polecam Nivea Soft

No własnie - cena nieco wyższa, ale myslę, że warto, bo twarz to jednak twarz :)

Ehh no ja Nivea Soft nie mogę, ale mam koleżankę, która też z powodzeniem uzywa go od lat :)

Gość sheisido
polecam emulsja nawilzajaca z faktorem 10. Rewelacjyna pod makijaz, do cery po 20 roku zycia.

Gość shiseido
sory za pomylke

ja Ci moge polecic firme dax cosmetics to polskie kosmetyki naprawde dobre, mam krem nawilzajacy od 25 roku zycia bo jest leciutko przeciwzmarszczkowy, mam 20 lat ale juz nie zaszkodzi bo on tylko opoznia efekty starzenia a nie je koryguje jest swietny ma filtry no i jest jeden na dzien i jeden na noc. Polecam

Z dax cosmetics jest świetny peeling enzymatyczny - po prostu bomba!

Gość monina
ja mam cerę tłustą w strefie T i normalną na policzkach, oczywiście mam rozszerzone pory. Używam serii trzech kroków Clinique - cudo. Bardzo mi się cera poprawiła. A na rozszerzone pory Turnaround. Najlepiej kupić zestaw miniaturek na początek

Gość monina
i wcześniej cera mi się łuszczyła, a teraz nie. Używałam nr 2 do suchej i normalnej chyba i mam już na tyle nawilżoną cerę, że już przeszłam na nr 3, czyli kroki do cery tłustej. polecam. jedzie wódą tonik, ale da się przeżyć

Gość czy jest
cold podaj dokladne nazwe tego kremu z Daxa bo ja patrzylam ale tam jest tego tyle ze nie kojarze ktory

Gość ggggggg

Gość asssss
ja polecam oliwkowy z czterech pór roku. nie pamietam, czy pisze na nim, ze jest nawlzajacy ale w praktyce jak najbardziej: lekki, [wietnie si wchlania i daje super uczucie nalzenia i jest tani